|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Typowy obsrany Brzęczek przez 20 minut broni jednej bramki
Wsadzenie Ringa na skrzydło i Starzyńskiego to jawny sabotaż ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Tak jak za Guli byłem prawie pewny spadku nawet kiedy byliśmy nad kreską, tak teraz gra daje nadzieję.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Sędzia przekrętas. Niestety z tym nie wygramy. Ale nie można milczeć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Brawo panowie za walke. Metamorfoza naprawde mega .Widok nabuzowanego Zdenka czy Brzeczka napawa optymizmem ze jeszcze nic nie stracone.Przed meczem remis brallibysmy w ciemno....
stałe fragmenty widać poprawe,Poletanovic wyrasta na duze wzmocnienie,sama gra tez duzo lepsza. Jeszcze sporo meczów,punktów do wyrwania,głowa do góry. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Dawno się tak nie w....iłem po meczu.
Gdzie tam Kwiatkowska widziała faul na bramkarzu to tylko ta córka alfonsa wie. Miał swoje szanse Lech, Biegański i obrona robili co mogli ale ten wynik tak boli, nawet te porażki tak nie bolały. Może to wyzwoli sportową złość w piłkarzach i sztabie bo ewidentnie Wisła może czuć się pokrzywdzona.. Wroniecka spuścizna Fryzjera daje znać o sobie w gównianym klubiku bez historii ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Online |
|
|
Szkoda 2 punktów, ale mecz się nieźle oglądało. Jak tak zagramy kolejne mecze to 2-3 kolejki i opuszczamy strefę spadkową!
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wolfy napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mamy ławkę jaką mamy, dlatego wchodzi Sadlok za Ondraszka. Nie Brzęczek sprowadzał bezjajecznych pepików, gramy tym co zostawili Gula z Pasiecznym, w takiej formie w jakiej ich zostawili. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Co to sędziego to cóż... Cała Polska widziała.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Nie wiem co mnie bardziej wkvrwiło, złodziej sędzia, czy frajersko stracona bramka w ostatniej sekundzie? ..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dobry mecz w naszym wykonaniu ale końcówka to kompromitacja.
Zmiany beznadziejne i nie wiem po co to rozpaczliwe murowanie. Puenta w postaci straty Piotrusia. Ale generalnie punkt brałem w ciemno. ![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W Lidze+ uznali że nas przekręcono.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Nie podzielam Twojego entuzjazmu. Mecz z Łęczną był wyrównany, tam nawet jakbyśmy grali 3 godziny, to byśmy nie strzelili. Tutaj powinniśmy prowadzić 2:0, a zremisowaliśmy 1:1, jak tak dalej będziemy tracić punkty przez sędziego czy własne idiotyczne błędy, to nigdy się nie odbijemy od dna. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Za styl i uznanie punktów nie przyznają a my w dalszym ciągu nie możemy wygrać. Dla mnie na 90% lecimy z ligi, najbliższe dwa spotkania będą kluczowe.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ludzie, lodu na głowę. EDIT: przepraszam, bo z rozpędu Legię uznałem za czołówkę - czyli w 2 meczach 2 pkt.
Ostatnio edytowane przez d : 13.03.2022 o godz. 20:21.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aktualnie spośród drużyn zagrożonych spadkiem gramy najlepiej. Tylko idiota może lekceważyć remisy z Lechią i Lechem. Jeżeli utrzymamy poziom gry to raczej się utrzymamy.
Fajnie gdybyśmy zapunktowali jeszcze z Pogonią. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
Niektórzy to powinni zrobić sobie przerwę w komentowaniu pierwsze 2-3 godziny po końcu meczu. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie chodzi o lekceważenie tych remisów, z Lechią zrobiliśmy w zasadzie wynik ponad stan. Ale nie mów, że nie jesteś w....iony że a) nie uznają nam słusznego gola i b) jeden typ, który powinien oglądać ten mecz z trybun, niweczy wysiłek całej drużyny. A co, jeżeli to samo będzie się powtarzać w kolejnych meczach, pomimo "super" gry? Tego się najbardziej boje...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Podziękowania dla piłkarzy za walkę i zaangażowanie. Pierwszy raz od niepamiętnych czasów miałem czystą przyjemność z oglądania naszego spotkania. Jeżeli tak będą podchodzić do kolejnych meczów, będę spokojny o utrzymanie.
Największy plus tego meczu - wreszcie nasze rzuty stanowią zagrożenia dla rywali, a nie są źródłem kontrataków. A bramka na 2-0 oczywiście prawidłowa.. Kwiatkowski oddaj kuchenkę! |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
"Liga -" też twierdzi, że nas przekręcili przy golu na 2:0
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Zemściło się ciągnięcie za uszy w górę Starzyńskiego, który nie potrafi kompletnie nic.
O ile taki Gruszkowski też nie ma jakichkolwiek umiejętności piłkarskich, to przynajmniej ma charakter i ambicję. Starzyński nie ma niczego i nie wiem co on u nas robi. Sposób gry daje nadzieję, której jeszcze miesiąc tenu nie miałem. ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Też jest mi przykro, zwłaszcza z powodu nieuznanego gola, ale potrafię docenić ten punkt jak i grę która za nim stoi. Z przebiegu meczu byliśmy lepsi od Lecha Poznań, tak jak byliśmy lepsi od Lechii Gdańsk. Jest tylko jedno ale - mamy od nich o wiele gorszą kadrę. Zmiany Lecha rozruszały ich grę, nasze były osłabieniem. Nie jest tutaj winny Brzęczek, tylko klub. Jeszcze jedna rzecz która rzuciła mi się w oczy - za Brzęczka Cisse czy Kuvejlić grają jakby wiedzieli co mają robić na boisku. Drugi raz Nikola wchodzi i niczego nie psuje. Cisse gra w obronie jak normalny piłkarz. Magia. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeden pisze, że Starzyński powinien oglądać mecz z trybun (ciekawe kto ma grać zamiast niego), drugi że nie ma charakteru i ambicji (brakuje tylko życzeń wy.......enia na hasiok w Chorzowie). Serio?
A jak - odpukać - spadniemy to będzie .......enie, że nie ma młodych do gry w I lidze? I to wszystko po bardzo dobrym meczu z drużyną realnie walczącą o wygranie tej gownoligi. Weźcie się opanujcie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Powinno być pomeczowe uznanie bramki, 2 do 1 i po temacie.
Wiadomo S-F. Doliczanie najlepiej jeszcze 10 minut. Od euforii do złości, szkoda tych 3 punktów bardzo, ale tak grać z Lechem to bardzo dobry prognostyk. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Oby sie nie okazalo ze tych 2 punktow nam braknie do utrzymania ....Bieganski , Frydrych, Colley - fantastyczny mecz - to oni nam tego meczyu nie przegrali - wielkie uklony w kierunku tych 3 graczy ....Poletanovic - bardzo dobre SFG - jednak w meczu niestety dubluje Fazlagiccia- i w sumie gramy jednym zawodnikiem mniej , hanousek powinien wkoncu byc wystawiany jako lewy pomocnik - bo w obronie jest bezuzyteczny i beznadziejny , Ondrasek mimo farfocla i przypadkowej bramki to nie jest napastnik - i po prostu wklad do koszulek , Fernandez jest spoko - tylko ma jedna wade- nie chce mu sie albo po prostu nie umie szybko biegac , Cisse - chyba to jednak nie jest zawodnik na twarda polska lige - niby kiwka i start ale po 5 metrach brak tchu ,l jsk na skrzydlowego to za malo szarż skrzydlem i wrzutek , Savic jak zawsze- duzo sie stara ale troche oszolom - ale taki potrzebny do nakrecania , ....widzac zmiane Kuvalicia i Starzynskiego serce zabilo i wiedzialem ze dobrze nie bedzie , zreszta Kuvelic , Mlu=ynski , Skvarek to co najwyzej poziom Hutnika , ...Brzeczek - wszystkim szydzacym ze wuja wuja - to wielki murzynski kutas w pysk , bo przy wuefiscie Guli to jest pan trener , wkoncu jest cos takiego jak pomysl na SFG ( w pewnym momencie Poletanovic osmieszal najlepsza druzyne ligi ) ....niestety duzy blad trenera ze na taka zacieta koncowke , z tak napompowana pienieznie druzyna Amiki wpuszcza debila Kuvelica i niestety Starzynskiego , ktory gra w tej lidze tylko i wylacznie poprzez mega idiotyczny przepis o mlodziezowcu ( jak ten wiek przekroczy to Garbarnia albo Hutnik to bedzie sufit jego kariery ) no i niestety pan sedzia ktory wzoruje sie nieszablonowoscia i podrabia Marciniaka ....szczerze , to myslalem ze czasy Fryzjera minely , no ale ....nieuznany gol to po prostu sjkandal i dyskwalifikacja tego sedziego ( moze nawet jakis udzial pilkarskiej prokuratury i kompletna dyskwalifikacja z sedziowania na poziomie extraklasowym - bo to nie blad - to swiadome przekrecenie wyniku ) , poza tym kazdy upadek zawodnika amiki byl gwizdany na ich korzysc , no i przedluzenie o 7 czy 8 minut bezbramkowej drugiej polowy ... hmmm , mysle ze przedluzu=yl by nawet ze 13 minut ........ frajersko oddalismy 2 punkty ( choc kazdy remis bralby w ciemno i z podziekowaniem) dzieki skandalicznej postawie sedziego i mafii w pilkarskiej ekstraklasie
Ostatnio edytowane przez gizmowisla : 13.03.2022 o godz. 20:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Chłop, który nie umie podać na 3 metry do niczego nam się nie przyda w I lidze. Nie możne być tak, że jak jest młody to z urzędu musi grać nawet jak niczego nie potrafi. ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
![]()
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...
"Heroes don't die, they just move on to the next stage" |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Trzeba to powiedziec. Wuja + Sobol sprawili ze mamy jaja. Czarny marzec konczy sie meczem z pogonia. Potem juz mecze ze srodkiem tabeli z ktorymi kazdy moze wygrac. A grajac z takim jajem jak dzisiaj z najlepsza druzyna w lidze to napawa optymizmem. Tutaj czas dziala na korzysc Brzeczka. Po przerwie na repre powinnismy byc jeszcze lepsza druzyna. Przypomne ze nasi koledzy z tabeli rowniez maja mecze z lechem czy rakowem przed soba. Nawet jak przegramy w szczecinie (uwazam ze sa duzo slabsi od lecha, sile razenia maja gorsza, ale lepiej w obronie) to zostanie 9 meczow z ogorami takimi jak my a tam moze wygrac kazdy z kazdym. Bedzie dobrze Panowie.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|