|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Na wstępie chciałbym zwrócić uwagę, że nie żyjemy na garnuszku miasta zaś obecni właściciele uratowali nas przed upadkiem i wyprowadzają na finansową prostą. I to jakby na tyle pozytywów ale jakby nie spojrzeć najważniejszy pozytyw
![]() Dla mnie pion sportowy to jakaś totalna amatorka i kpina z ludzi. Za obecną sytuację powinna polecieć głowa prezesa i dyrektora sportowego (którego bujanie w obłokach mam nadzieje, że jest dalej w sieci). Dyrektor sportowy tłumaczył, że nie stać nas na Polaków bo są za drodzy, a jednocześnie sprowadził kontener przepłaconego szrotu. Według mnie zaczeliśmy rozwijać się wstecznie, a jak w ramach procesu, po odejściu Obodzińkiego... Miał chłop wiedzę, podejście biznesowe i trzymał ręke na pulsie... Wyleciał za to, że nie załatwił sprawy Buksy, ale nie zrobił tego też nasz prezes Błaszczykowski... Faktem jest, że załatwił sprawę stadionu oraz sponsora Orlen. Ale ogólnie jakoś to z nim utożsamiam upadek sportowy choć może błędnie. Obecny skład to jest skandal. przepłacani nic nie grający obcokrajowcy, wymieszani z młodymi polakami, którzy grają jeszcze gorzej... Kolejna kompromitacją w Pucharze Polski po Błękitnich Stargard (II liga) KSZO Ostrowiec (III liga) i teraz Olimpia Grudziądz (III liga). Uważam, że za ten ostatni mecz piłkarze powinni zostać ukarani finansowo... a Skvarka, Kliment i Młyński odesłani dodatkowo do rezerw, a że ich nie mamy tym lepiej...
Ostatnio edytowane przez kopaczoholik : 02.03.2022 o godz. 17:33.
|
|
|

|
||||||
|
|