|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Pepe72 :
Zostawiłem tylko nazwiska ze stażem +30 dni Jedno się łączy z drugim: Lech: Maciej Skorza 12.04.2021 - 310 dni. <-- pracuje bo Lech jest liderem, tak jak pisałem jakby go nie było w ósemce to by go już nie było. Niecały rok w klubie wyniki się zgadzają praktycznie od początku Dariusz Zuraw 31.03.2019 06.04.2021 737 dni. <-- dwa lata w klubie, dobry okres, potem kryzys, pyk następny. Wszystko się zgadza. Adam Nawalka 25.11.2018 31.03.2019 126 dni. <-- nie było wyników i poleciał, gdyby był liderem po jesieni to by został tak jak Skorża Pogoń: Kosta Runjaic 6.11.2017 - 1563 dni Ewidentny progres gry drużyny z sezonu na sezon. Najpierw grupa spadkowa i spokojnie utrzymanie, potem 7, następnie 6, dalej 3 i obecnie 2 miejsce w tabeli. Przy tym dość ciekawy styl gry drużyny. Pogoń miło się ogląda od początku jego kadencji. Raków: Marek Papszun 18.04.2016 - 2130 dni 1 sezon - awans z II ligi do I z pierwszego miejsca 2 sezon - 7 miejsce w 1 lidze 3 sezon - 1 miejsce w 1 lidze w cuglach 4 sezon - spokojne utrzymanie w ekstraklasie 5 sezon - wicemistrzostwo Polski 6 sezon - obecnie 3 miejsce w ESA Radomiak: Dariusz Banasik 1.07.2018 - 1326 dni 1 sezon - awans z II ligi do I z pierwszego miejsca 2 sezon - czwarte miejsce w 1 lidze 3 sezon - pierwsze miejsce w 1 lidze 4 sezon - czwarte miejsce w Ekstraklasie Praktycznie każdy z tych trenerów robił robotę od samego początku. Jedynie Kosta Runjaic dostał na początku trochę więcej zaufania, ale gra była OK nawet w pierwszym sezonie. Widocznie spełniał pokładane w nim nadzieję i było widać progres w grze z czasem, a nie zwijanie się. Historie Papszuna i Banasika to niesamowita passa sukcesów praktycznie w ciągu jeden za drugim. Bez kryzysów czy większych zgrzytów. Aż dziw, że trafiło nam się w ESA dwóch trenerów z tak niesamowitą serią. Generalnie Twoja wyliczanka tylko potwierdza moją teorię. |
|
|

|
||||||
|
|