The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.02.2022, 17:06
Cytat:
Tyle lat ciężkiej pracy Kuby, zapewne wielu znajomych z branży, do tego wujek od lat grający i też siedzący w branży, a jedyna opcja w ostatnich latach to zatrudnianie rodziny.
Nero, napisz jaką rodziną dla Kuby są:
- Gula
- Hyballa
- Skowronek
- Pasieczny
- Bałaziński

Ewentualnie wymień ile osób Wisła zatrudnia (nie będących piłkarzami) i ile z nich to rodzina Kuby.

Bo przecież nie jesteś takim zjebem, żeby na podstawie DWÓCH osób zatrudnionych przez 3 lata, twierdzić że jedyna opcja u nas to zatrudnianie rodziny Błaszczykowskiego...

Czekam na tą listę nazwisk. Jak przekroczysz liczbę znaków w poście, to wyślij go i napisz kolejnego.
Ddf
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Stary 14.02.2022, 17:08
Cytat:
A zdajesz sobie sprawę, że nie masz racji i oprócz Kwietnia byli chętni ratować społkę.
I dać kasę na to, by choćby Arsenic zostal w klubie
Dokładnie, i to poważni biznesmeni, którzy w jeden dzień spłacili by długi, oraz ustawili budżet transferowy na poziomie 10 mln euro!

Niestety Kuba z Królewskim ich z bejzbolami pogonili...

Trio to najgorsze co nas mogło spotkać...
Ddf
Odpowiedz cytując
universe
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 14.02.2022, 17:12
Bardzo dobra wiadomosc. Zycze powodzenia i wszelkiej pomyslnosci nowemu trenerowi, sztabowi jak i calej druzynie
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing)
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 14.02.2022, 17:19
TS FANATIC napisał(a):Wyświetl post
A zdajesz sobie sprawę, że nie masz racji i oprócz Kwietnia byli chętni ratować społkę.
Kto?

10 znaków.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
kopaczoholik
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 14.02.2022, 17:20
Uważam, że bardzo dobry wybór.

Obiektywnie trener Brzęczek może więcej stracić niż zyskać na przyjściu do nas.
Po tym co prezentuje drużyna to widmo spadku jest ogromne... więc łatwo zapisać niechlubną kartę na swojej trenerskiej karierze. trener będzie bazował na tym co wypracował Gula... a przygotowanie fizyczne wygląda miernie.

Krytykujecie trenera Brzęczka zamiast spojrzeć na niego obiektywnie.
Według mnie jest to bardzo solidny trener! Miał przyzwoite wyniki w każdym miejscu gdzie pracował, zarówno w klubach jak i reprezentacji.

Oczywiście nie podobał mi się styl gry reprezentacji Polski za Brzęczka... i sam go krytykowałem... Ale spojrzy prawdzie w oczy... Brzęczek zrealizował wszystkie zadania jakie mu postawiono.... Styl był jak był... ale punktował i nie zaliczał takich wpadek jak Sousa... Może i styl Sousy był efektowniejszy (Hiszpania i Anglia) ale to Sousa przegrał ze Słowacją i Węgrami...

Patrzmy obiektywnie i przez ten pryzmat Brzęczek to bardzo dobry wybór.

Oby mu się udało bo czeka go ciężkie zadanie!

Powodzenia trenerze.
Odpowiedz cytując
TS FANATIC
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 14.02.2022, 17:28
czaro napisał(a):Wyświetl post
Kto?

10 znaków.
Popytaj, choćby zarząd Socios.
Nie jestem i nigdy nie bylem upoważniony przez tą osobę, żeby o tym mówić.
Propozycja padła, jak o Trio jeszcze nikt nie słyszał.
Jestem diabeł co się zowie i z wiedźmami żyje w zmowie
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 14.02.2022, 17:29
Vanna Ly mordo tylko podupadł na zdrowiu. No w sumie to miał zawał
nie dla nas jest porażki smak XDDDDDDDDDDDDD
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 14.02.2022, 17:34
Dziwne bo narracja była taka ze powinnismy trio całować po stopach. Mozesz coś więcej napisać
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 14.02.2022, 17:37
A Zarząd Socios jest upoważniony do pisania na ten temat? Czy to takie wiem, ale nie powiem?
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 14.02.2022, 17:39
ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
Ale wiesz, że te mecze były we wrześniu, a okienko zamyka się z końcem sierpnia? Wiesz, że na miejscu spadkowym przezimowali ją CI SAMI CO DO JEDNEGO piłkarze, którzy wygrywali z Leicester i Spartakiem? Czy mówisz, że był potencjał pstryk nie ma potencjału, a w ogóle to słowo potencjał zarezerwujmy dla fizyków bo wydmuszka. Kto bronił Guli grać z kontry? Ja wręcz nalegałem xD Każdy normalny trener z odrobiną oleju w głowie, ba, każdy człowiek z odrobiną tego oleju by spróbował. No chyba, że jak wam coś w jeden sposób nie wychodzi, to nie szukacie drugiego, tylko całe zasrane życie robicie to samo, a potem ź.....o, że nie pykło.
Nie ma Martinsa, Luquinhasa i Emreliego. To powiedzmy, że jest gwóźdź do trumny, po wcześniejszej stracie Kapustki i Juranovicia. I o ile przed okienkiem zimowym problemy Legii wynikały w jakimś stopniu z udziału w pucharach, teraz jest naprawdę słaba.

Problem polega na tym, że do takiego grania jak Warta czy Stal potrzeba piłkarzy o konkretnych cechach. Nie sprowadzaliśmy takich. Oni nie muszą być wirtuozami, ani kosztować kokosów. I oczywiście Gula próbował grać defensywnie, raz z niezłym skutkiem w meczu z Górnikiem, raz z fatalnym w spotkaniu ze Śląskiem.
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Stary 14.02.2022, 17:41
Była to tak potężna grupa, że nawet po 3 latach nie można podać nazwisk tych osób!

Putin? Bill Gates?

Kurde, szkoda, że cię nie upoważnili TS FANATIC!
Ddf
Odpowiedz cytując
TS FANATIC
Senior Member

Stary 14.02.2022, 17:44
PAWEŁ napisał(a):Wyświetl post
Dziwne bo narracja była taka ze powinnismy trio całować po stopach. Mozesz coś więcej napisać
Przykro mi, ale nie.
Do porozumienia nie doszło, bo pewne osoby traktowały sprawę zbyt ambicjonalnie.
I żeby było jasne, jestem daleko od ślepego krytykowania klanu B. , jednakże po 3 latach mamy prawo patrzeć na działalność spółki w sposób krytyczny i pozbawiony różowych okularów.
Na farmazonie o uratowaniu klubu i wiecznyh długach nie da się jechać po wieki wieków.
Przykład z Częstochowy daje po prostu do myślenia. Nikt tam nigdy za klanem B. nie tęsknił.
Uważam, że zaczyna się robić zbyt "rodzinnie", a to może w przyszłości powodować pewne "niedogodności".
Odnoszę wrażenie, że JB jest osobą, która jak się uprze, musi postawić na swoim, a czasem, jak choćby w czasie Euro 2012 wychodzi z niego pewnego rodzaju małostkowość.
Obym się mylił, ale nie zmierza to wszystko w dobrą stronę.
Odpowiedz cytując
TS FANATIC
Senior Member

Stary 14.02.2022, 17:45
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Była to tak potężna grupa, że nawet po 3 latach nie można podać nazwisk tych osób!

Putin? Bill Gates?

Kurde, szkoda, że cię nie upoważnili TS FANATIC!
Konrad, daj spokój, po dacie rejestracji na forum nie wygladasz na pryszczatego nastolatka, więc zachowaj trochę powagi we wpisach,ok?
Odpowiedz cytując
TS FANATIC
Senior Member

Stary 14.02.2022, 17:48
czaro napisał(a):Wyświetl post
A Zarząd Socios jest upoważniony do pisania na ten temat? Czy to takie wiem, ale nie powiem?
Spytaj Zarząd
Myśle, że mają wiedzę na ten temat, tym bardziej, że nie byla to anonimowa osoba w kręgach wiślackich.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 14.02.2022, 17:50
Spytaj Zarząd
Myśle, że mają wiedzę na ten temat, tym bardziej, że nie byla to anonimowa osoba w kręgach wiślackich.
Wiesz co? Przestań .......ić kocopoły.
To nawet nie jest temat do tego typu wysrywów, a teksty na poziomie "zapytajcie Zarządu"...
Nikt nikogo nie będzie o nic pytał, nie masz nic do powiedzenia to najlepiej się nie ośmieszaj.

Przypominam - to jest temat o naszym nowym trenerze i jego asystencie oraz o ich próbie utrzymania Wisły w ekstraklasie (oby udanej).
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.02.2022 o godz. 17:54.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 14.02.2022, 17:51
Czyli pewnie jakaś legenda. Tak myślałem, dzięki.
Odpowiedz cytując
Arronax
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 14.02.2022, 17:54
Tyle razy byliśmy w głębokiej *****, jest światło, pojawiło się.

Będzie ok.

Ciekawe czy ktoś do nas przyjdzie, J.B. na pewno ma kogoś na oku.
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 14.02.2022, 17:54
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Nero, napisz jaką rodziną dla Kuby są:
- Gula
- Hyballa
- Skowronek
- Pasieczny
- Bałaziński

Ewentualnie wymień ile osób Wisła zatrudnia (nie będących piłkarzami) i ile z nich to rodzina Kuby.

Bo przecież nie jesteś takim zjebem, żeby na podstawie DWÓCH osób zatrudnionych przez 3 lata, twierdzić że jedyna opcja u nas to zatrudnianie rodziny Błaszczykowskiego...

Czekam na tą listę nazwisk. Jak przekroczysz liczbę znaków w poście, to wyślij go i napisz kolejnego.
Pisząc to zdanie miałem na myśli, że od miesięcy ciągnie się za nami hasło, jak jest Kuba to będzie rodzina i następnie wystarczy poczekać, by tak właśnie było.
Ludzie (gazety, dziennikarze) przewidzieli co będzie i tak jest.
Najpierw brat, teraz wujek. Jak w bistro w kamperze przy drodze szybkiego ruchu

Ale rozumiem, nie ma w tym kraju specjalistów, dlatego prezesem został jego brat, a trenerem wujek.

Do tego trenera mamy na 1,5 roku.
Pół roku bo ma dograć sezon, a potem...

jak się utrzyma kontrakt z automatu przedłużony.
jak się nie utrzyma to też może zostać no bo jaki klub z 1 ligi może pozwolić sobie na takiego trenera, dobrze że jest wujkiem właściciela bo inaczej dostalibyśmy jakiegoś dziada, a tak mamy byłego trenera reprezentacji.

Konrad - nie liczy się ilość, a stanowiska. Obsadza się rodziną najważniejsze stanowiska, które są kluczowe dla klubu, gdzie przez złe decyzje skutki mogą być tragiczne. Teraz przy decyzjach trzeba walczyć również z emocjami rodzinnymi.

To tak samo jak weźmiesz do swojej firmy żonę, nigdy nie będziesz jej traktował tak samo jak Kasie, którą zatrudniałeś z ogłoszenia.

Kuba ma jednego brata? Jest jeszcze jakaś siostra? Dobra kuzynka, ktoś jeszcze? Bo jak tak na bank będziemy mieli ich w Wiśle.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
Yggdrasil
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 14.02.2022, 17:56
Ja też mogę zalogować się na forum Legii (na przykład), podać że jestem jej kibicem - oczywiście pochodzącym z Warszawy. Mogę nawet stworzyć jakąś fajną ksywę ..np "CWKS for life", a potem pisać strolowane teksty, siać dezinformacje, podjudzać, atakować piłkarzy (oczywiście jako "kibic" w dobrej jedynie wierze) i robić syf..

Nie wiem kto tu jest kim, nie będę wskazywał personalnie, ale weźcie pod uwagę że

NA TYM FORUM PISZĄ I CZYTAJĄ JE NIE TYLKO KIBICE WISŁY
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 14.02.2022, 18:04
https://www.astar.czest.pl/10218-daw..._z_rakowa.html

tradycje rodzinne to w każdym razie żadna nowość
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 14.02.2022, 18:04
Ale jacy konkretnie. Jacys, Ja kojarze
- tych co kilka tygodni wczesniej sie wystraszyli i nie weszli
- Vanna Ly
Moze wielki powrot Meresinskiego?
Skoro masz jakas tajemna wiedze to podziel sie.
Odpowiedz cytując
TS FANATIC
Senior Member

Stary 14.02.2022, 18:07
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Wiesz co? Przestań .......ić kocopoły.
To nawet nie jest temat do tego typu wysrywów, a teksty na poziomie "zapytajcie Zarządu"...
Nikt nikogo nie będzie o nic pytał, nie masz nic do powiedzenia to najlepiej się nie ośmieszaj.

Przypominam - to jest temat o naszym nowym trenerze i jego asystencie oraz o ich próbie utrzymania Wisły w ekstraklasie (oby udanej).
Bez urazy, ale proszę bez personalnych "wysrywów", jak to literacko ująłeś.
Zachowajmy pewien poziom dyskusji.
Nie zwracałem sie do czaro, żeby pytał zarząd czy takowa sytuacja miała miejsce, tylko odpowiedzialam mu na pytanie czy zarząd może udzielić mu takiej informacji, skąd bowiem mam wiedzieć czy Zarzad Socios może, czy te nie może o tym mowić.
Jeżeli Zarząd wie, i może o tym fakcie wspominać, to pewnie wspomni, jeżeli nie, to nie. W czym problem?
I w pewnym sensie jest to miejsce na taką dyskusję, wszak większość z nas obawia się właśnie faktu, że w razie niepowodzenia całej misji, powiązania rodzinne mogą stanowić problem w podejmowaniu rajonalnych decyzji zarowno biznesowych, jak i personalnych.
Tyle z mojej strony, miłego wieczoru życzę.
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Stary 14.02.2022, 18:11
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
https://www.astar.czest.pl/10218-daw..._z_rakowa.html

tradycje rodzinne to w każdym razie żadna nowość
Hm... sprawy osobiste, to może właśnie z tego powodu

I tak Kuba dorzuca bratu kolejne zadania. Gdy dzwoni do niego przyjaciel, który utknął w Paryżu, Kuba wysyła w 600-kilometrową podróż z Dortmundu brata.
.
.
.

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
Greg25
Senior Member

Od: 08.2018

Stary 14.02.2022, 18:13
TS FANATIC gówno prawda, nie było kompletnie nikogo, Kwiecień po przejrzeniu papierów stwierdził, że długów jest za dużo i w to nie wchodzi (gdzieś ktoś pisał, że ew. chciałby mieć decydujący wpływ na decyzje w Wiśle), poza nimi był ten oszust Meresiński i tych dwóch pajaców z parasolką z drużyny A. Ty i nero jesteście albo ludźmi podszywającymi się pod kibiców Wisły, albo należycie do grupy tych złodziei, którzy wcześniej okradali nasz klub!

Tertium non datur!
Siejecie tylko ferment posługując się nieprawdą!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 14.02.2022, 18:15
Bez urazy, ale proszę bez personalnych "wysrywów", jak to literacko ująłeś.
Zachowajmy pewien poziom dyskusji.
No właśnie Ty go nie zachowujesz. Rzucasz jakieś mętne oskarżenia, pogłoski, przyciśnięty odsyłasz do Zarządu. Jesteś zwykłym trollem, szkodnikiem siejącym zamęt.
Nie jesteś wart czasu który już poświęciłem Ci na odpowiedź.

Napiszę prosto: konkrety albo spierdalaj.
Brzydko odpisałem? Na nic więcej nie zasługujesz.
Chcesz być traktowany poważnie to przedstaw dowody.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.02.2022 o godz. 18:17.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Stary 14.02.2022, 18:20
Greg25 napisał(a):Wyświetl post
Ty i nero jesteście albo ludźmi podszywającymi się pod kibiców Wisły, albo należycie do grupy tych złodziei, którzy wcześniej okradali nasz klub!
Na jakiej podstawie tak uważasz? Na tej, że nie podoba mi się Wisła zarządzana przez Błaszkowskiego, że nie zamierzam piać z zachwytu z powodu zatrudnienia wujka?
Obecny prezes uczy się zarządzania, obecny właściciel uczy się wszystkiego. Wiadomo, każdy się kiedyś uczył, trafiło akurat, że uczą się u nas. Chociaż trener potrafi robić to do czego go zatrudnili.
Aaa zapomniałem, jest jeszcze Głowacki, on też się uczy.

Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 14.02.2022, 18:29
nero napisał(a):Wyświetl post
Na jakiej podstawie tak uważasz? Na tej, że nie podoba mi się Wisła zarządzana przez Błaszkowskiego, że nie zamierzam piać z zachwytu z powodu zatrudnienia wujka?
Obecny prezes uczy się zarządzania, obecny właściciel uczy się wszystkiego. Wiadomo, każdy się kiedyś uczył, trafiło akurat, że uczą się u nas. Chociaż trener potrafi robić to do czego go zatrudnili.
Aaa zapomniałem, jest jeszcze Głowacki, on też się uczy.
Ja wole konrksje rodzinne niz mafijne.
Ja wole ludzi ktorzy sie ucza niz zlodzieji.

Tyle.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
lukaszsz86
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 14.02.2022, 18:35
Ja to nie wiem co wy macie z tymi powiązaniami rodzinnymi. Ok może Dawid jest tu tylko że wzglądu na to że jest bratem Kuby, ale co do Brzeczka to przecież nie wziął kogoś bez kompetencji, trenera który do tej pory prowadził tylko 3 czy 4 ligowe kluby. Wziął trenera który całkiem nieźle poradził sobie w ekstraklasie i z powodzeniem prowadził kadrę.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 14.02.2022, 18:38
Trzeba patrzeć realnie a nie życzeniowo. Czy myślicie, że była kolejka do trenowania Wisły? Jakoś mi się nie wydaje. W tym "związku" na dzień dzisiejszy Brzęczek ma więcej do stracenia niż Wisła. Nie byłem jego fanem ale na dzień dzisiejszy lepszej opcji nie widzę. A pieprzenie o nepotyzmie.... Ludzie- Brzęczek za pracę z kadrą zgarnął tyle że pieniądze raczej nie są jego podstawowym problemem ))
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 14.02.2022, 18:42
@ZarządSocios domagamy się wyjaśnień
nie dla nas jest porażki smak XDDDDDDDDDDDDD
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów