The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
TS FANATIC
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.02.2022, 18:07
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Wiesz co? Przestań .......ić kocopoły.
To nawet nie jest temat do tego typu wysrywów, a teksty na poziomie "zapytajcie Zarządu"...
Nikt nikogo nie będzie o nic pytał, nie masz nic do powiedzenia to najlepiej się nie ośmieszaj.

Przypominam - to jest temat o naszym nowym trenerze i jego asystencie oraz o ich próbie utrzymania Wisły w ekstraklasie (oby udanej).
Bez urazy, ale proszę bez personalnych "wysrywów", jak to literacko ująłeś.
Zachowajmy pewien poziom dyskusji.
Nie zwracałem sie do czaro, żeby pytał zarząd czy takowa sytuacja miała miejsce, tylko odpowiedzialam mu na pytanie czy zarząd może udzielić mu takiej informacji, skąd bowiem mam wiedzieć czy Zarzad Socios może, czy te nie może o tym mowić.
Jeżeli Zarząd wie, i może o tym fakcie wspominać, to pewnie wspomni, jeżeli nie, to nie. W czym problem?
I w pewnym sensie jest to miejsce na taką dyskusję, wszak większość z nas obawia się właśnie faktu, że w razie niepowodzenia całej misji, powiązania rodzinne mogą stanowić problem w podejmowaniu rajonalnych decyzji zarowno biznesowych, jak i personalnych.
Tyle z mojej strony, miłego wieczoru życzę.
Jestem diabeł co się zowie i z wiedźmami żyje w zmowie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów