|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
A mozesz dac wiecej info na temat tego, co dzieje sie w szatni? Bo ze pilkarze za Gule umierac nie zamierzaja, to jak na dloni widac.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
przynajmniej Skvarka powinien, tak ze zwykłej ludzkiej przyzwoitości
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Na fotografiach z wczoraj obok Błaszczykowskiego siedzą Sobol, Wasilewski i Brożek. Wiem, że to sci-fi, ale spiszę tu swoją pierwszą myśl: a co, gdyby przejął nas Sobolewski, a ci dwaj byli jego asystentami? Zdaje się, że oni się wcale nie palą, to przesądza. Natomiast argument, że to są koledzy Błaszczykowskiego, więc na dłuższą metę skończyłoby się patologią, niweluje argument, że kibice by się jarali, a klub lubi działać pod publiczkę. I musi coś zrobić, bo kibice wściekli.
Ostatnio edytowane przez czaro : 13.02.2022 o godz. 16:43.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Sobol miałby wg mnie głównie trudność przez multi-kulti w szatni. To trochę co innego niż (głównej) starzy ligowcy w Płocku. |
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
W sumie przydaliby się teraz w składzie doświadczeni ligowcy a takich (poza Sadlokiem i Ondraskiem) brakuje
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ok, może pieprzenie, ale wynika z autentycznej obawy. I czy nie jest tak, że te zespoły są od nas dużo lepsze, więc raczej urywalibyśmy punkty, a nasi rywale w walce o utrzymanie mają łatwiejszy terminarz?
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Z Łęczną choćby Kmiecik a później Wujo albo Nawałka w wersji z Zabrza bez udziwnień
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
jak nie wygramy z Leczna i Guli za to nie wypier.dola to uznam, ze Trio robi to z premedytacja i nie zalezy im na klubie, nie bedzie zadnego wytlumaczenia
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
To dowodzi tyle, że nawet przy porażce z Łęczna, to jest co zbierać, tylko trzeba dokonywać szybkich zmian. I trudno. Nie pierwszy i nie ostatni raz popełniono błędy. Nie zamierzam ich tłumaczyć, ale jeśli słyszę głosy " niech trio odda klub" to wydaje mi się że piszą to osoby którym był na rękę wcześniejszy układ z Saparata na czele. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem, czy takie osoby są aktywne w sieci. Prędzej piszą to głupcy (komu klub trio miałoby oddać?). Ale tak, jest to idiotyczne i krzywdzące.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Gula jest do wyjebania na wczoraj, dosłownie. Z Pasiecznym można poczekać do końca okienka.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.02.2022 o godz. 18:09.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Oczywiscie ze trio powinno nadal rządzić za duzo im zawdzieczamy.
Co do trenera to powinien zostac wyjebany na jesieni ale stety niestety Bieganski wybronil derby i sie sportowo staczamy. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
liczę jutro na pozytywne info
|
|
|
|
Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Sytuacja w drużynie zainspirowała mnie do napisania pierwszego posta od pewnie piętnastu lat.
Nie chcę bronić Guli, nie wiem jak wygląda sytuacja w szatni ale moim zdaniem 95 % winy leży po stronie zarządu. wyobraźcie sobie, że jesteście trenerami i dostajecie info od dyr. sportowego że sprzedają najlepszego skrzydłowego. Trener miał tego świadomość, przesuwa na skrzydło innego zawodnika. W tym samym okienku sprzedają środkowego pomocnika (którego sami im nagraliście) a do tego po rozpoczęciu rundy oznajmiają, że w sumie najlepszy strzelec też odchodzi... Przecież tego nie ogarnie nawet Klopp z Guardiolą. Gula jest penie dobrym fachowcem, ale w tym klubie nikt nie da rady. ![]()
hoolies ain't no good and U know it's true
FAIRPLAY - WE'RE GONNA MAKE IT |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
- kuriozalnych decyzji personalnych trenera, - widocznych gołym okiem problemów z fizycznością (i chyba też psychiką) u wszystkich piłkarzy, - braku jakiegokolwiek pomysłu na grę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
WUJA PRZYJDŹ !!!!!!!!111111111111oneooneoneoenoeneo
))))))))) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
czyli jak już sie robi naprawdde smród , to zawsze można przytoczyć narracje że krytykowanie zatapinia klubu przez niekompetentnych decyzyjnych , to znaczy że sharks , sarapata etc ?
to już naprawde załosne ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
I teraz nie wiadomo jakiemu scenariuszowi kibicować:
1. Wygrana z Łęczną (pewnie po jakimś mega farcie, bo w odmianę drużyny nie wierzę), Gula zostaje i dalej męczymy bułę i modlimy sie o utrzymanie, ale jednak 3 punkty do przodu, 2. wpier..l z Łęczną i Gula zasłużony wylot, ale my bez punktów i jedną nogą w 1 lidze. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Przede wszystkim - kompromitacja trio, potem Pasiecznego i na końcu Guli. Przy czym Gula do wyjebania, ale dlatego że nie ma pojęcia jak należy grać tak beznadziejnym składem i stracił szatnię. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Co najważniejsze w poprzedniej rundzie kiedy jeszcze był i Yaw i Ashraf też nie było widać efektów "pracy" trenera.
Natomiast obecny stan drużyny to jak najbardziej wina zarządu, ale nie chodzi o transfery tylko o całokształt. Czyli wszechogarniający minimalizm i tumiwisizm. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Choć znając życie szrot niezdolny do gry na tym poziomie przejdzie potem do Pogoni, Radomiaka albo innej Stali i okaże się tam, że potrafi grać na poziomie wybijającego się ligowca. Idę się napić. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale kończymy "krakowską piłkę" i słabi juniorzy - ława. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
taki zły skład, że połowa z nich by nagle zaczęła prezentować się bardzo dobrze w innych klubach, gdyby tylko odeszli... Sorry, problem naszej gry to sam pomysł na nią, a w zasadzie brak JAKIEGOKOLWIEK. A za to już odpowiada trener, nie Skarvka ani Kliment.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Here we go again...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Czyli od nowa. Runda bez oceny bo transfery pod Gule i jego okres przygotowawczy ble ble ble...
Kiedy tu będzie normalnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że następcą nie będzie Sobol, bo choć to chyba mój ulubiony piłkarz z czasów Wisły Cupiała, to jest to zbyt niedoświadczony trener by dawać mu drużynę w takim rozkładzie, w której nic nie funkcjonuje. Mam po prostu wątpliwości, czy będzie w stanie coś zrobić.
Zobaczymy kogo wymyślą... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Rozum: Adam Nawałka
Serce: Radek Sobolewski Finanse: Jerzy Brzęczek |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Jakby dostal pilkarzy z Wisly 1999 - 2003 to mowiono by ze jego tesciowa moglaby prowadzic Wisle - takie gadanie. Dla mnie wplyw tego goscia byl zerowy w rozwoj , taktyke itp Wg mnie madry trener reaguje, dostosowuje klocki tu jakby nie bylo zadnej reacji - wszyscy dzien za dniem grali coraz gorzej. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|