|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
https://sport.interia.pl/klub-wisla-...os,nId,5762486
Kiko, na myśl o którym część forum ma mokro w majtkach, przedstawia naszego nowego napastnika. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
|
Crivellaro z tego co pamiętam to bramkę z daleka załadował Górnikowi Zabrze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
no no mamy nowego goleadora
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
5 ty napastnik przyszedł
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
dwoch odejdzie i zostanie trzech, smieszne w uj
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Tym bardziej, że ten nowy może swobodnie grać na innej pozycji, np. ofensywnego pomocnika ustawionego za dziewiątką.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Nasi napastnicy maja jedna mala wade. Nie strzelaja bramek. A poza tym to spoko
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|||
merkury napisał(a):
S1mone napisał(a):
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Miejmy nadzieję, że nowy strzeli parę goli. Cóż innego nam pozostało?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
fajne zaoranie mądrości s1mone , niech on lepiej pisze o bramkarzach
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Greccy Fani, dosc dosc mocno pozytywnie sie o chlopie wypowiadaja. Techniczny, charakterny, raczej bardziej nawet 10 niz 9. Liga Grecka > liga Polska. Pozniej poszedl za kasa. A teraz wraca sie odbudowac, ja bym nie powiedzial, ze 6mczny kontrakt to minimalizacja ryzyka po naszej stronie a czas na odbudowe dla niego po promocyjnej cenie dla Wisly.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Tak to wyglada MB. Ma chlop przyjsc, strzelic pare bramek, zostanie przedluzony i pewnie za 1-2 mln odejdzie. Wszyscy beda win-win a my pewnie szykujemy kogos komu sie konczy kontrakt w czerwcu.
Oba transfery napastnika tak wygladaja. Oba sa 6 msc + 1 rok. Wiec pewnie zalezy co sie uda ugrac przez wiosne jesli chodzi o podpisy od 1 lipca. No i jak sie obaj panowie zaprezentuja. Nie wiemy jak bedzie na boisku, ale z logicznego punktu widzenia to sa dobre transfery. Biorac pod uwage w jakim miejscu jestesmy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
Nie uważasz, że patrząc na całokształt jeżeli chodzi o transfery to jest ujnia z patatajnią? W czym transfer dziadka Ondraska przy całym szacunku do Niego ma się obronić ? Ze będzie tańsza wersja Wasilewskiego ? Nie będzie!!! Ondraskowi brakuje cech wolicjonalnych których nigdy nie posiadał. Co do reszty naszych świeżych nabytków nie będę się wypowiadał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
podobno staraliśmy się o tego kolesia jeszcze przed przyjściem Pasiecznego.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jeżeli uda się pogonić Forbesa to roszady w ataku oceniam na 4+.
Ocenianie statystyk i prognozowanie na tej podstawie po doświadczeniach z Carlitosem i Fatosem jest tragikomiczne. I tak wszystko zależy od tego czy będzie im się chciało zapieprzać ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Pytanie ile nasz dyrektor sportowy zarabia, chętnie się z nim zamienie. To co my w temacie transferów robimy w tym sezonie to jest Hit. Trio pobiją rekordy transferów napastników tylko problem że żaden za huja nie zdobywa bramek. Nie wiem czy panowie rozumieją powagę sytuacji w jakiej się znaleźliśmy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2017
Offline |
|
|
Jak Kiko mówi, że to dobry pistolet, to ja mu tam wierzę.
![]()
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
jesli bezwlosy wuefista nie zacznie miec pojecia o taktyce i innych pomyslach na gre niz laga na uwolnienie i na afere do tzw napastnika - to nam nawet Missi nie pomoze ...zauwazcie ze kolejny z kolei tzw trener ma ta sama wade : nie robi taktyki i pomyslu pod zawodnikow - tylko zawodnikow pod jedna i ta sama tzw taktyke ....jedynie Hybala mial pomysl na "zpierdalanie" ale mu nie wyszlo - bo kto by tam w polsce sie meczyl
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Trio out miał przyjść Ronaldo z Messim, a nie jakiś szrot. Nie patrzyli na tabelę?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Co ty się tak tych bramkarzy uczepiłeś? Czytając swojego z posta sprzed lat nie mam się czego wstydzić. Rozsądnie napisałem, że moje oczekiwania względem Lopeza nie są wygórowane. Patrząc skąd przyszedł i jak tam grał była to zdroworozsądkowa postawa. Generalnie konia z rzędem temu, kto przewidywał, że Carlitos aż tak u nas odpali. Osobiście byłem bardzo pozytywnie zaskoczony i nie mam nic przeciwko temu, aby obecne transfery mnie też tak miło zaskoczyły Ja tylko napisałem, że jestem sceptyczny i uważałem, że raczej nie da rady. Nigdzie go od szrotów nie wyzywałem, nikogo nie skreślałem i nie bawiłem się w wyrocznię, bo piłka,a w szczególności nasza kopana są nieprzewidywalne. Obecne ofensywne transfery również nie napawają mnie jakimś wielkim optymizmem. Mam nadzieję, że kolejny raz się pomylę w ich ocenie Czas pokaże jakie to były ruchy.Wislak2214 : Widzisz piłka nożna nie jest taka przewidywalna jakbyś chciał. Carlitosowi przede wszystkim się bardzo chciało, pierwszy raz dostał szansę na najwyższym poziomie rozgrywkowym w danym kraju. Odpalił na całego ale zauważ, że poza grą w Polsce jego kariera nie wygląda już tak różowo. Co do transferu Luisa to mój największy dylemat - czy jemu jeszcze po grze w lepszych klubach i ligach, po nachapaniu się kasy w Emiratach będzie się jeszcze chciało? Jeśli wróci na swój poziom z przeszłości to na pewno będzie to wartość dodana. No właśnie - jeśli. Podam Ci dwa inne przykłady : Pol Llonch i Victor Perez.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 12.01.2022 o godz. 10:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
No właśnie, pytanie na jakim etapie kariery (poza tym że końcowym) jest nasz nowy napastnik. Czy już totalnego odcinania kuponów, czy ma zamiar jeszcze o jeden dobry kontrakt powalczyć. I dlaczego poleciał w poprzednim klubie - za alkohol jak Carlitos, czy (o zgrozo) z przyczyn sportowych.
Carlitos akurat to ciekawy przypadek, bo spiął dupę będąc u nas na totalnym dnie kariery, po złapaniu kontraktu w Legii znów widocznie wyluzował. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|