The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.12.2021, 16:37
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
To jest właśnie magia statystyk Stronę wcześniej masz wykres jak się zmieniała nasza średnia w czasie więc mam tego świadomość. Patrząc na staty kacpaw91 to szansa na utrzymanie się jest dość wysoka.
A co do samej wiosny to mam nadzieję, że to Wisła będzie RW.

Przy naszym maxie 66 mamy statystyczne szanse na 3 miejsce
Na 3 to tu musiałby się powtórzyć 97/98:
http://www.90minut.pl/stats.php?id=549

Po 19 kolejkach dorobek Wisły: 6-6-7, 24 punkty, raptem 3 remisy zamiast 3 porażek więcej

No, ale Cupiał tutaj drugi raz nie przyjdzie i nie wyłoży na przebudowę...

Z tego co wrzuciłem wynikałoby, że w meczach z dolną 9. u siebie nie zawodzimy poza wtopą ze Śląskiem. Jeżeli za Guli notujemy jakiś progres, to może odbudujemy twierdzę przy Reymonta. Z czołówki u siebie podejmiemy jeszcze tylko Lecha (1.), Płock (6.), Zabrze (7.), Stal (8.). Poza Lechem (choć może trafimy na jakiś ich kryzys) to jakaś szansa tam jest ugrać u siebie komplet. Jagiellonia, Piast, Łęczna czy Warta z dołu tabeli u siebie będzie łatwiej niż w meczach, które graliśmy na wyjeździe.

Gdyby tak z tych 8 spotkań mieć 5-2-1 to mamy 17 punktów, na wyjeździe idzie nam totalnie słabo a z dołu gramy tylko z Legią i Śląskiem. Legia będzie inna na wiosnę.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów