|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dawidek też wiecznie uśmiechnięty i zadowolony z siebie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Oceniają po wynikach i grze drużyny. Uśmiech Guli jest tu tylko wisienką na torcie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Dobrze, że na obłęd w oczach Hyballi mogłeś patrzeć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
No to oddalamy się od strefy spadkowej i spychamy tam Słoniki. Kamień spadł z serca.
Ale napastników to my nie mamy... Jeden uchyla się przed piłką, drugi wręcz przeciwnie - blokuje strzały. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Przecież Loska podbił tą piłkę za plecy Klimentowi... Co miał kvrwa salto zrobić i to złapać?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jak Kliment przychodził to pisałem, że to kolejny defensywny napastnik w stylu Felicio i miałem rację.
W ogóle Nieciecza była tragiczna, tyle co mieliśmy sytuacji to powinno się skończyć conajmniej piątką. O naszym tragicznym wykończeniu akcji powinno świadczyć to, że aby prowadzić 2:0 Ashraf musiał się wkurzyć i przyłoić z dystansu, a drugą Loska wrzucić sobie sam. Sam siebie przechodził Yeboah, który powinien kończyć z trzema golami, a strzelał tak, że jakby nie kuriozalny babol bramkarza kończyłby z okrągłym zerem. Na plus wg mnie : Ashraf (POTM), Szota, Savić i Skvarka (jak dla mnie to on strzelił dwa gole w tym meczu - nie uznaje tej rozpaczliwej interwencji Forbsa Na poziomie Sadlok, Plewka, Biegański, Hanousek. Na minus : Gruszkowski (pierwsza połowa tragiczna, bezmyślne faule, raz poszedł na grzyby zamiast zasłaniać światło bramki - kryminał), Felicio i Yeboah. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Kliment sam sie wywracający na golu przy 3;0 ,to taki obrazek idealnie pokazujacy stan naszego napadu na dzis,czyli totalna kompromitacja. Od dzis nic nie robic tylko szukac,szukac ,szukac,moze byc nawet taki Mesanovic , ,jeden chlop zrobil wiecej niz te nasze 2 klauny z ataku.Śpiączka z Łecznej to przy nich wirtuoz futbolu. Niedowiary kim my gramy z przodu i jakim cudem tyle goli strzelilismy.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 17.12.2021 o godz. 20:30.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
z kim zagralismy najlepsze mecze w tej rundzie i co łączy te kluby ?
gks tychy , widzew , termalica ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2017
Offline |
|
|
Nie ma Frydrycha i od razu czyste konto i zwycięstwo.
![]()
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Brawa za zwycięstwo ale tutaj jest pół drużyny do wymiany...
Nasi "napastnicy" to taka padaka, że ten Bosniak z Niecieczy to przy nich kawał grajka. Mam nadzieję ze Pasieczny podoła zadaniu, bo drugiej takiej tragicznej rundy możemy nie przetrwać Wesołych Świąt! ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Forbes pokazał, że ma wszystko w dupie, to człapanie powinno być ostatnim w barwach Wisły...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Trochę kuriozalny mecz, pewnie w Pucharze Polski z Olimpią Grudziądz będziemy mieli cięższą przeprawę niż dzisiaj.
Dziwne bramki, dziwne komunikaty spikera który nie nadążał kto wchodzi i schodzi. Dziwne przyśpiewki z C, gdzie urządzono sobie chyba konkurs na śmieszne rymowanki. Gol z Zagłębiem był chyba pierwszym i ostatnim ofensywnym wkładem Gruszkowskiego w grę Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Wygraliśmy z tragicznie prezentującym się, pierwszoligowym zespołem statystów. Wystarczyło spojrzeć na pomeczowe statystyki, żeby zobaczyć kto w tym meczu grał, a kto się patrzył.
Poziom naszych napastników na tle tego pierwszoligowego rywala był po prostu tragiczny, obaj są do odstrzału na już. Pytanie tylko czy znajdzie się jakiś frajer na zakontraktowanie FBF w oknie zimowym, obawiam się, że będziemy się z nim męczyć do lata. Bardzo samolubnie grał Yaw, jemu naprawdę odłącza czasem prąd i zamiast myśleć, poszukać partnera, próbuje tych swoich czarów, które wychodzą mu raz na 10 prób. Generalnie daleki byłbym od hurraoptymizmu po tym meczu, jedyny jego pozytyw jest taki, że na przerwę idziemy w nieco poprawionych nastrojach i oddaliliśmy się od strefy spadkowej. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Ashrafie Ty mój kochany, jesteś wszystkim tym czym liczyliśmy że będzie Kuveljić, ze szczyptą Pola Lloncha
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Gość się nie nadaje do ekstraklasy, w 1 lidze też w nie każdym klubie by gral ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zgadzam się z przedmówcą. Mam nadzieję, że nikomu nie przyjdzie do głowy przedłużanie kontraktu z Szota. Choć Bałaziński na spotkaniu twierdził co innego, niestety...
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i musi raz na mecz solidnie się obciąć. Dzisiaj bez konsekwencji, ale tylko dlatego że Sadlok zaczarował (!). W 9/10 przypadków z czegoś takiego byłaby setka.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Jedynym plusem tego obrzydliwego meczu jest to, ze byl ostatnim meczem Wisły na nastepne 2 miesiace. W koncu nie bedzie trzeba ogladac tego gowna. Ktos tu napisal, ze na tle 1 ligowej Termalici. To straszny pokaz chamstwa w kierunku druzyn z 1 ligi. Bruk-Bet wczoraj nie zagral nawet na 4 ligowym poziomie. Wiele druzyn z okregowki by im naklepalo z taka pseudo-gra. Kazda dluzsza pilka w 1 polowie i wychodzilismy sam na sam, dochodzilo do sytuacji, gdzie podawalismy sobie wzdluz bramki Bruk-Betu na 8 metrze, a tamci stali i sie patrzyli. A my spokojnie moglismy ten mecz przegrac
po prostu w tych akcjach sam na sam z poczatku meczu im nie wpadlo, a Aschrafowi cudem wpadlo. Ot cala tajemnica tych 3 punktow. Jak co tydzien u nas - raz wpadnie nam, ale czesciej wpada przeciwnikowi. Pierwszy raz w zyciu jestem calosciowo i ogolnie tak zniesmaczony tym co musimy przez te lamagi ogladac, ze wczoraj w 50min przy 3-0 zastanawialem sie czy nie wyjsc juz ze stadionu i normalnie bym wyszedl, bo juz szkoda na to czasu po prostu ale nie bylem sam na meczu. Utrzymanie jest, teraz tylko wygrac jakims boskim cudem polfinal PP i moze final i konczyc ten sezon.
Ostatnio edytowane przez Wehrmacht : 18.12.2021 o godz. 10:32.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
A i jeszcze mozna dodac - ze ci co jednak wyszli po 3 bramce ze stadionu, bo pewnie ktos taki sie znajdzie, to oczywiscie nic nie stracili
Jak to u nas zawsze - jak my sie kładziemy przed przeciwnikiem, to nam Legia jebnie 7 bramek, Slask 5 czy Amica 5. Nasi wirtuozi jak widzą, że mają przed sobą zespol na poziomie okręgowym, to jesli jakimś szczesliwym zbiegiem okolicznosci jak wczoraj na poczatku meczu nie przegraja, to nie chce im sie w ogole grac Wczoraj średniak ekstraklasy, mający średni dzien i średni poziom zaangazowania do przerwy prowadziłby spokojnie z 5-0. A wynik kolo 8 by sie zakrecil gdyby z tego sredniego zaangazowania na drugie 45 min utrzymali chociaz połowe. A my gdyby kaleki z Bruk-Betu w tych akcjach prawie sam na sam z poczatku meczu trafiły, to bysmy bankowo ten mecz przegrali ot taka cała Wisła obecna
Ostatnio edytowane przez Wehrmacht : 18.12.2021 o godz. 10:48.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Zgadzam sie z powyzszym. Pisanie o jakims dobrym meczu albo spiewanie z trybun "dlaczego tak nie graliscie tydzien temu" to jakies jebane kuriozum. Zagralismy jak zwykle czyli gowno, tym razem akurat nam wpadlo ile wpadlo, Niecieczy wpadlo ile wpadlo. Przed meczem i tak zakldalem 3 pkt dla nas, bo z kim jak nie z Niecieczami, Lecznymi, Wartami u siebie?
Do wyjebania jest z 90 procent tych pseudokopaczy, tylu w zimie sie nie pozbedziemy, takze zabawie sie w Martiego McFly'a i zacytuje swoj przyszly wpis z lutego 2022: "here we go again" ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Tlen został podany. Bardzo ważne 3 pkt. Brawo! Zgadzam się że Słonie były słoniątkami i nie postawiły wysoko poprzeczki. Martwi że nie wykorzystaliśmy żadnej setki za to mieliśmy szczęście że bramki padały po strzale życia i babolu bramkarza. Gula zostaje na zimę - nie cieszy mnie to ale trzymam kciuki za niego i drużynę. Z kadry zostawiłbym z doświadczonych Frydrycha , Urygę , Aschrafa a do końca sezonu Savica i Skvarkę tylko dlatego żę mogą grać na kilku pozycjach. Z Szotą bym przedłużył kontrakt bo jako 3,4 stoper będzie OK. Dalej stawiałbym na młodzież z Biegańskim, Gruszkowskim,Plewką i Starzyńskim na czele. FBF, Yawa próbować sprzedać. Adi,Hanousek,Kuvelic,Hugi,Kliement,Zukov,Zdybowicz ,Sadlok,Buchalik daj Boże do pożegnania. Sprowadzić defensywnego i ofensywnego pomocnika i DOBREGO napastnika.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Mamy Mehremica, a gra SZOTA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Kopacze kopią jak umieją. Mozna z nich za tom cisnąć bekę. Ale raczej bekę mamy z tych, co ich ściagnęli.
Ale zarzucać, że im sie nie chciało grać w meczu, w którym przebiegli 121 km to ........ ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jest pięknie. Wysokie zwycięstwo i jeśli dobrze ruszymy na wiosnę to pojawia się realna szansa na puchary
Brawo Panowie, było kwestią czasu kiedy ta maszyna ruszy i zacznie niszczyć każdego rywala.![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieję że to sarkazm.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|