|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Chciał wywalić górą a wyszło mu po ziemi
. Co ja Ci poradzę. Natomiast Sadlok bije go na głowę i w tej sytuacji wolę młodego...![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Za uja nie rozumiem zejscia Savicia. Cos gral do przodu, klepal i z Klimentem i Hanouskiem. No ....a, nie kumam tych decyzji GUli. Szkoda, ze Skvarki nei wpuscil.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jprdl jakie sedziowanie. Powinna byc czerwona za faul na Mlynskim i druga zolta za faul na Yeboahu...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zuborwski nie atakuje pilki tylko Plewke i Plewka dostaje kartke. Gdzie kruwa ten jeba my var!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niestety, dwie koszulki na srodkowym obroncy i mamy efekt. Plus sedziowanie. Dziekuje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Gerrad z Libiąża to nasza perełka ,zatrzymać za wszelką cenę, mega doskok przy pierwszej i drugiej bramce , agresja i szybkość TOP.
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Ale widać chęci, zacięcie, walkę to duża zmiana na plus...
Sędzia nas załatwił i tyle. Szota poza tym, że nie potrafi kopnąc piłki to jeszcze jak na stopera jest niski i przegrywa wszystkie górne piłki. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Jaka k... czerwona kartka dla Frydrycha. Gdzie czerwona na faulu na Młyńskim przed polem karnym gdzie druga żółta dla Żubrowskiego po faulu na Plewce ? Jestem jeszcze ciekaw czy był spalony przy bramce dla kretów bo ani jednej powtórki nie pokazali po bramce...
Pierwszy raz w tym sezonie widze , że Wisła grała z charakterem ale sędziowie zrobili swoje.... ![]()
@JustynaKrupa77: Forum @wislakrakowcom to wesołe miejsce czasem. Ja się mogę z niego dowiedzieć od czasu do czasu np. że jestem "zmywaczką do naczyń" albo: "wezcie mi tej idiotki nie przypominajcie , koneser balkanskiej pilki , k... ogladnela pewnie na youtube jakis skrot z derbow belgradu" 🙃
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Spalonego nie było.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Za to co zrobił Forbes w ostatniej akcji nie ma prawa być z Termaliką na ławce ani na boisku, skandal, kontenerowcem do Kostaryki go wysłać.
Frydrych też tych dwóch czerwonych kartek mógł uniknąć, wystarczyło zaryzykować strate gola, a nie zawodnika. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
I znowu weekend zjebany.To juz naprawde męczy,jest fajnie dopóty dopóki Wisla meczu nie zagra.
czy oni nie potrafia normalnie zagrac choc meczu.Czerwona kartka ktora juz wlasciwie drugi raz w tym sezonie w 20 minucie..... wskazała wynik meczu i czulem ze Lubin ktory grał antyfutbol wygrał mecz.Ale to chyba tylko z Wisła kazdy tak robi i kazdy sie przełamuje. Naprawde mam juz dosc tego i szlag czlowieka trafia.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 11.12.2021 o godz. 19:38.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Forbes pozdrawia w ostatniej akcji meczu
![]() |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
1. Czerwonej dla Frydrycha nie powinno być
2. Faul na Plewce w polu karnym i druga żółta dla Żubrowskiego Tyle w podsumowaniu dzisiejszego sędziowania. Zawodnikom dziękuję za walkę. Nie był to mecz wybitny w ich wykonaniu, ale walczyli, byli przez dłuższą czas lepsi od Zagłębia. Niestety, z sędziami, nie tylko w sporcie nikt jeszcze nie wygrał. ![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Biorąc pod uwagę bardzo skromne możliwości tej drużyny to dzisiaj nawet nie było najgorzej. Tutaj remis to powinien być spokojnie.
Ale cóż, jesteśmy beznadziejni i z Termaliką będzie mecz o życie. Ciężko być kibicem Wisły, oj ciężko... ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2015
Offline |
|
Ktoś tu się wykłócał o Pana Szotę. Sadlok dzisiaj bardzo dobry mecz. No i ch. j z tego jak kolejna porażka, natomiast uważam że dzisiaj na prawdę dobry mecz rozegraliśmy. Ale jak to ładnie Grisza1 ujął z sędziami jeszcze nikt nie wygrał. Ze stolicy polskiej miedzi, popłynęła dzisiaj kasa. ![]()
Wisła Kraków.
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Super mecz Sadloka. Sprokurował czerwień. Przy pierwszej bramce był ze 4 metry od strzelającego, a przy drugiej nie krył nikogo. Jak na niego to faktycznie czapki z głów...Postawa godna kapitana.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
Nie sędziowanie jest u nas problemem |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Pełna zgoda. Dzisiaj pierwszy raz w sezonie nie będę jechał po piłkarzach i trenerze. Dawali radę ,była walka i chęci ale sędziowie dzisiaj drukareczkę odpalili. ![]()
@JustynaKrupa77: Forum @wislakrakowcom to wesołe miejsce czasem. Ja się mogę z niego dowiedzieć od czasu do czasu np. że jestem "zmywaczką do naczyń" albo: "wezcie mi tej idiotki nie przypominajcie , koneser balkanskiej pilki , k... ogladnela pewnie na youtube jakis skrot z derbow belgradu" 🙃
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Forbes top. A mogliśmy go sprzedać w lecie. Teraz to nikt złamanego grosza za niego nie da. Yeboaha to sprzedać nawet za 1zł. Zawsze to dopływ kasy do klubu, a pozbędziemy się tego bezmózgiego pilkarzyka. Nie mogę na niego patrzeć, każda decyzja bledna.
Ostatnio edytowane przez ciacho : 11.12.2021 o godz. 20:05.
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
W tym konkretnym meczu było. I jak klub nie odwoła się od kartki Plewki to będziemy frajerami...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
|
Member
Od: 01.2015
Offline |
|
Arrivederci![]()
Wisła Kraków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Mimo porażki jeden z lepszych meczów Wisły w sezonie. Szkoda...
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
Sadlokofil ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Wiadomo że czerwona, wiadomo że sędzia mógł inaczej gwizdnąć, wiadomo że chłopaki mimo że w 10 nie grali najgorzej i dawali z wątroby..
.....ale przegrać z tak C H U J O W Ą drużyną jak dzisiejsze Zagłębie to jest SZTUKA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Oglądałem mecz na trybunie ZL. Niektórzy byli zaskoczeni czerwem dla Frydrycha i brakiem drugiej żółtej dla Żubrowskiego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Wystarczyło wykorzystać sytuacje które sobie stworzyliśmy - ale tutaj zaczyna się paraolimpiada. Postęp jest o tyle że sytuacje były, ale to raczej dzięki obronie Zagłębia. Goście patrzyli jeden na drugiego który ma do piłki dobiec ![]() Karnego na Plewca chyba nie było, bo faul był przed polem karnym, ale brak wolnego+żółta dla Plewki to już jaja.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 11.12.2021 o godz. 21:24.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Nie było powtórek, wyrysowanych linii przy bramkach dla Zagłębia. Kartka dla Frydrycha z dupy. Generalnie jeden z lepszych meczy Wisły w ostatnim czasie, tyle że sędziowie grali w przeciwnej drużynie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Tyle na plus że zawodnicy pokazali charakter. Bo najwięcej można mieć pretensji o kolejny głupi błąd w obronie bo nie wierzę, naprawdę nie wierzę że grając w 11 byśmy przegrali ten mecz. crux.a napisał(a):
Ostatnio edytowane przez Mixu : 11.12.2021 o godz. 21:36.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
No ale cóż z tego, skoro kolejny mecz na 0 punktów. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|