|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Odnośnie posta Wyara:
Polemika z osobą, która przedstawia swoje własne wyobrażenia jako moje rzekome poglądy jest bezsensowna. Pomijam już chamską i agresywną formę wypowiedzi. Starzyńskiego nigdy nie chciałem sadzać na trwałe na ławce. Natomiast kiedy jest w słabszej dyspozycji, jak każdy może ustąpić miejsca innemu zawodnikowi. Nie musi grać non stop. Gula jak widać podzielił ten pogląd i z uwagi na dyspozycję zawodnika wystawiał ostatnio do składu kogo innego. Możesz mu więc też napisać, żeby szedł "bawić wnuki". Druga sprawa: bardzo cieszy mnie obecnie stawianie na młodych Polaków. Chciałbym ich widzieć w Wiśle jak najwięcej, wnoszących coś pozytywnego do drużyny. Tym bardziej, że klub nie ma innego wyjścia (nie pasuje to do Twoich teorii o mnie, co? Przykro mi, że są nic niewarte i nieprawdziwe). Uważam jednak, że należy to robić w sposób rozsądny, bo nie wszyscy są na to gotowi. Dla ich rozwoju nadal muszą podlegać rywalizacji o miejsce w składzie i nie mieć pewnego placu bez względu na grę i formę, zwłaszcza, że inni młodzi też czekają na szansę. Kibicuję Gruszkowskiemu, by za parę lat stał się najlepszym polskim prawym obrońcą, ale na razie jest bardzo słaby piłkarsko i popełnia mnóstwo błędów. Obecnie prawa strona Wisły nie działa w znacznej mierze dzięki jego postawie. Więc o tym piszę. Jeszcze uwaga: Przedstawione statystyki nie pokazują skali błędów, przykładowo w ustawieniu i asekuracji. Nie pokazują ogromu często bezsensownych podań do najbliższego, niebezpiecznych strat, złych reakcji nie w tempo, ani jego słabości w technice użytkowej etc. A jak są rzetelne najlepiej pokazuje ten fragment o podaniach Hanouska: " Matej 5 kluczowych w tym 0 dokladnych, skutecznosc 0%". Odnośnie dośrodkowań: jak wiele Gruszkowski miał celnych w tym sezonie z prawej nogi, po obiegu od linii bocznej? Nie ufajcie w żadne słowa czy dane przedstawione przez Wyara: nie warto.
Ostatnio edytowane przez Markus : 16.08.2021 o godz. 20:11.
|
|
|

|
||||||
|
|