|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Online |
|
|
Słaby mecz w naszym wykonaniu. W okazjach konkretnych pewnie było na remis. My mieliśmy dużo akcji w których ktoś palił lub zabrakło ostatniego podania (Yeboah znowu bardzo samolubny).
Guli trzeba dać czas, bo ta drużyna ma potencjał na więcej. Byłem zszokowany jak dobrze wypadliśmy w pierwszym meczu, raczej liczyłem na falstart, bo wymieniliśmy praktycznie 80% piłkarzy odpowiedzialnych za środek pola i ofensywę, a taka rewolucja rzadko kiedy od razu zaczyna przynosić efekty. Jest dopiero czwarta kolejka, trzeba dać trenerowi pracować. Z każdym meczem powinno być lepiej. Gula to fachowiec przez duże F, na południe od nas uważają go za jednego z najlepszych trenerów długofalowych - nie bez powodu. Niech odciśnie swoje piętno na drużynie, bo jakieś zaczątki tej gry już widać. Darujcie sobie frustracyjne wyziewy typu wszystkich wywalić i zaorać. Ja czasem mam wrażenie, że to forum jest pełne dzieciaków między 12 a 15 rokiem życia, a nie dorosłych ludzi. |
|
|

|
||||||
|
|