The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.08.2021, 10:33
Słaby mecz w naszym wykonaniu. W okazjach konkretnych pewnie było na remis. My mieliśmy dużo akcji w których ktoś palił lub zabrakło ostatniego podania (Yeboah znowu bardzo samolubny).

Guli trzeba dać czas, bo ta drużyna ma potencjał na więcej.

Byłem zszokowany jak dobrze wypadliśmy w pierwszym meczu, raczej liczyłem na falstart, bo wymieniliśmy praktycznie 80% piłkarzy odpowiedzialnych za środek pola i ofensywę, a taka rewolucja rzadko kiedy od razu zaczyna przynosić efekty.

Jest dopiero czwarta kolejka, trzeba dać trenerowi pracować. Z każdym meczem powinno być lepiej. Gula to fachowiec przez duże F, na południe od nas uważają go za jednego z najlepszych trenerów długofalowych - nie bez powodu. Niech odciśnie swoje piętno na drużynie, bo jakieś zaczątki tej gry już widać.

Darujcie sobie frustracyjne wyziewy typu wszystkich wywalić i zaorać.

Ja czasem mam wrażenie, że to forum jest pełne dzieciaków między 12 a 15 rokiem życia, a nie dorosłych ludzi.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów