|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Whatever. Niech płacą. ![]()
Life is short. Wear your passion!
|
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Alleluja i do przodu! Az nabralem ochoty na hot-doga
![]() A teraz pomyslcie, w jakim gownie po uszy siedzielismy jeszcze 2-3 lata temu. Za kolejne 3 lata bedziemy grac w LM - zapisz to faken! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
||
|
CZEKAŁEM NA TEN MOMENT. Takich szkodników trzeba piętnować do zera, jest spora grupa takich osób:
Tutaj żałsna dyskusja z głównym szkodnikiem i specjalistą od psucia dobrego imienia klubu, obrażania legend:
No tak jak serek napsiał: CZEREPUCH jak i inni INACZEJ ŚPIEWAJĄ. Jeśli chcemy mieć zdrową atmosferę i spokój dla zarządu, takie jednostki powinny być eliminowane. ================== LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post Cały czas na tym jedziesz, niby można tak pomyśleć, ale historia pokazała, że nie jeden klub miał konflikty z trenerami i były jazdy jeszcze większe - przychodizli następni. To jest Wisła Kraków :] Nie bój się, nie jeden marzy, aby tu pracować nawet z Kubą w szatni, a jak się troszkę więcej posmaruje to mogą przyjść i lepsi. Dlaczego zatem przyszedł Hyballa skoro wcześniej mieliśmy problemy z kasą i Skowronka mimo dementi wywaliliśmy? (opłacaliśmy chyba 2-3 trenerów) Kasperczak chyba przyszedł na trening Liczki i nie chciał ustąpić i co? To nie były jaja? Nikt nie przyszedł potem do nas? Po prostu głupawe pitolenie - trenerzy przychodzili i nadal będą przychodzić, lepsi, gorsi, na dorobku czy z doświadczeniem. Ta sytuacja uja ma do tego - taka prawda. Tak jak w wielu korpo na pozycjach menago - ludzie słyszą, że kaźnie, a i tak pchają się wyżej - pieprzenie po prostu trza dodać niestety: bezmyślne, bo "kto normalny przyjdzie po czyms takim? " - przyjdą , przyjdą, jak nie teraz to za rok , za dwa :/
![]()
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 17.06.2021 o godz. 15:00.
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Czas na hot doga
![]() alez to pieknie wyglada,czyzby normalnosc w Wiśle,oby. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
O widzę, że nikomu nie przeszkadza Obajtek trzymający koszulkę Wisły i wprowadzenie politycznego komisarza do rady nadzorczej. Bawcie się dobrze, ja wysiadam.
![]()
rrr
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2019
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Ja też jestem w szoku jak wiele osób tutaj dla hajsu dałoby zrobić z klubem cokolwiek. Nie oglądałem konferencji więc nie wiem gdzie padło to info o członku w radzie nadzorczej, ale jeśli to prawda to na pewno nie jest dobra informacja. Świadczy ona o tym, że to nie skończy się niestety na rzuceniu hajsem i ciągłej niezależności. Coś za coś, ktoś będzie musiał kontrolować czy polityka Wisły jest na pewno zgodna z partyjną linią...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Mózgi wam już się nieźle od tych plemiennych wojenek przegrzały...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
nie łączmy obajtka i tego komunistyczno-nazistowskiego (i nie chodzi mi tutaj o żadną tęczę - sam nie popieram akcji blackLM -, tylko min o metody stosowane względem osób prywatnych ) pisowskiego tworu z Wisłą. Pisałem już to: dziś prezesem jest marjonetka karła, jutro kto inny. Nie ma to żadnego związku z nami.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 17.06.2021 o godz. 15:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
W takich realiach i w takim państwie niestety żyjemy. No nic, pożyjemy zobaczymy, jeśli faktycznie jakimś cudem się okarze, że współpraca ta będzie wyłącznie opierała się na aspektach sportowych to wporządku, jeśli zacznie się politykowanie (np. przy następnych wyborach samorządowych) i kandydat wiadomej partii będzie pozował do zdjęć kampanijnych na stadionie Wisły to wtedy zaczniemy się martwić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Niektórym się marzy prezentacja sponsora pod tęczową flagą najwyraźniej.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ja pier***e... Niektórzy mają taki ból dupy jakby sponsorem został PIS. Zamiast się cieszyć że w końcu mamy sponsora który wyciąga 2 konkretne cegły dla I drużyny i akademii, to lepiej doszukiwać się polityki i spisku. Ludzie błagam, ogarnijcie się, albo jedźcie na Babińskiego na konsultacje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Przezylismy GTS, przezylismy rekinow, przezyjemy tez Obajtka.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Mimo że jestem nie tylko z pod znaku Białej Gwiazdy, ale też tych mniejszych ośmiu, to dajcie spokój.
To chyba najlepszy sponsor od czasów TF i trzeba zrobić wszystko - to głównie do naszych właścicieli, by został z nami na kolejny rok, dając jeszcze więcej. Nikt kto nie chce, nie musi tankować na Orlenie itp. Brawo trio, brawo Orlen, teraz tylko grać a nie pałętać się, jak w zeszłej rundzie. /edit To jeszcze lepiej bo jest stabilność ![]()
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 17.06.2021 o godz. 15:49.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Umowa jest na dwa lata, więc zostanie
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Trzeba być zdrowo .......niętym, żeby kontestować ( trudne słowo ) wejście Orlenu w sponsoring naszego klubu! Bo Obajtek...... Noż ....a! Największa polska firma zostaje naszym sponsorem ale Obajtek zły. Rozumiem, że lepsza byłaby Agora albo OLT Express ( tylko pech chciał że nie istnieje). Nie wiem CZY a jeżeli tak ILE Obajtek "przytulił". Wiem, że Orlen był na sprzedaż pod koniec poprzednich rządów "bo się nie opłaca". Nagle zaczęło się opłacać ( nie twierdzę, że dzięki Obajtkowi bo oczywistym jest, że jako prezes jest bardziej figurantem niż rzeczywistym zarządzającym). Generalnie łatwiej uzasadnić majątek Obajtka zasiadającego w zarządach spółek od wielu lat niż np naście mieszkań Świętego Adamowicza i jego kurewki albo Grodzkiego czy paru innych popaprańców. Generalnie w zarządzie SSP spokojnie można wyciągnąć 50 tysi ( tyle że w Euro). Co innego na stanowisku prezydenta miasta czy sędziego gdzie o 50 tys ZŁOTYCH to można myśleć ale na kwartał. Przynajmniej oficjalnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
wiecej tu widze politykierow niz kibicow Wisly...
zalosne byle do przodu przeciw wszystkim! ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Świetna sprawa , że podpisujemy dużego sponsora i mieszanie w to polityki jest obrzydliwe, zamiast pochwalić naszych włodarzy , że idziemy do przodu. W tym kraju wszędzie widzicie tylko politykę.
Mam pytanie do tych co tak się rzucają , że sponsoruje nas Orlen , którego prezesem jest Obajtek, - gdzie tankujecie ? Na Ukrainie ? Przypomnę , że paliwo Orlena nie jest tylko na stacjach Orlen, wszystkie pozostałe stacje BP, Shell itp. ciągną paliwo z Płocka . Na Czechy i Słowację też nie warto się wybierać bo nawet tam niektóre stacje mają paliwo z Płocka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ech, zamiast się cieszyć takim sponsorem... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
"Budżet Wisły w stosunku do sezonu 20/21 zwiększy się o 40-50%" - Dawid Błaszczykowski
Czapki z głów... Dawno nie było takiego optymizmu przed startem ligi. A to na pewno nie koniec ciekawych ruchów w klubie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Foliarze ale co prorokujecie? Że PiS będzie spoty kręcił z Sadlokiem i spółką? Że KB 16 będzie z Jarkiem miał cotygodniowe posiadowy? Brawo zarząd! Brawo Orlen! Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Prędzej wartość umów sponsorskich wzrosła o 40 a nie budżet . |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Karherop napisał(a):
![]()
Ostatnio edytowane przez R33 : 17.06.2021 o godz. 16:48.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mnie interesuje tej fragment :
Firma Orlen Oil zagwarantowała sobie również przedstawiciela w radzie nadzorczej piłkarskiej spółki, co oznacza, że będzie miała kontrolę nad tym, jak prowadzony jest klub i w jaki sposób podejmowane są strategiczne decyzje. Pytanie czy to jest standardowa praktyka czy jakiś grubszy deal w tle ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Moze rzadzacym sie zamarzyl "narodowy czempion" jak Orbanowi Ferencvaros
![]() ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
To się wydaje logiczne. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Żeby do zarządu nei dali jakiegos Czarneckiego , Suskiego albo innego Brudzińskiego , bo tego nie przezyje
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|