The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.06.2021, 22:35
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Tak myślałem że będziesz kluczył i lawirował.Dane o trenerze masz w internecie wystarczy poszukać.Jak będzie to oczywiście nikt nie wie ale już na dzień dobry dajemy sobie szanse na dobry wynik.
Obyś miał rację, bo jak na razie nowy trener niczego jeszcze nie zrobił, ale tacy jak ty już uważają, że na dzień dobry jest ok.
I znowu tak jak przy Hyballi nie jest ważny sam fakt zatrudnienia czy zwolnienia ale to ile warte są wypociny forumowych" ekspertów" którzy w Hyballi widzieli zbawce a teraz przez miesiąc truli że nikt poważny do Wisły nie przyjdzie.Naśmiewali się wręcz z Trio twierdząc że możemy liczyć jedynie na wujka Brzęczka ,Sobola lub jakiegoś desperata.I ty byłeś jednym z tych "ekspertów"
miałem sobie dać spokój, ale pleciesz takie kocopoły, ze głowa mała.
Nigdzie nie napisałem, że możemy liczyć jedynie na tych, których wymieniłeś.
Wręcz napisałem: "Nie wierzę, że trio zdecyduje się na taki strzał w kolano." (https://wislakrakow.com/forum/showpo...&postcount=256)
Napisałem też kilka dni wcześniej: "nie wierzę, w żadnego poważnego trenera (że tu przyjdzie) - nie wierzę w profesjonalizm w zakresie sportowo-organizacyjnym naszego trio". I dodałem: "Obym się mylił." (https://wislakrakow.com/forum/showpo...&postcount=123)
Oczywiście, zdaniem niektórych Gula jest poważnym trenerem.
Na razie Wisła jest jego pierwszym zagranicznym klubem (Pilzna nie liczę, bo to wszystko pepiki).
Ty twierdzisz, że jest ok, ja na razie się nie wypowiadam. Czas pokaże.
Jesteś takim samym "ekspertem" jak ci, którzy od początku widzieli w Hyballi zbawcę.
Ty widzisz zbawcę w Guli. W czym jesteś lepszy?
Podpowiem: w niczym.

PS.Ponoć Gula zażyczył sobie w kontrakcie że Kuba ma się zająć treningiem a nie wieszaniem prześcieradeł po płotach a po strzelonej bramce ma się cieszyć razem z nim.
Żałosne.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów