|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Skończcie już to pieprzenie że piłkarzom nie chciało się biegać bo jak trzeba bronic warsztatu Hyballi to już kilka razy ktoś wklejał tekst Treli jak te parametry biegowe się poprawiły.To w końcu co ?Nie chciało się biegać czy biegali ja czołowe drużyny w lidze?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Natomiast uprawianie takiej demagogii jak twoja plus obrzucanie błotem Kuby i zarządu jednak jest przekroczeniem granicy dobrego smaku. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
SMS od socios przyszedł: GULA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nikt poważny tu nie przyjdzie
![]() Krok drugi wykonany. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
To kto zakłada nowy temat? ;>
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nikt poważny nie czyta wypocin forumowych frustratów.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jeśli Twoim zdaniem to był spór na argumenty to ja sobie odpuszczam. Mamy inne definicje argumentów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Gula trenerem.
Dzięki Ci, że nie Wujo!!!!!!!! P. S. Tych Waszych kłótni to się nie da czytać, rzygać się chce od tego. Czy moderacji tu już nie ma? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Spokojnie, już wolfiemu wypomniałem odnośnie dyrektora sportowego z *gwiazdeczka, że to co mówił tyczyło się bardziej trenera.
Jak znajde czas to zacytuje wolfiego, chyba, że sam sie odniesie do tego. wolfy - jeszcze raz- tłumaczyłem Ci zanim ktoś konkretny przyszedł, jesteśmy WISŁA KRAKÓW, szopka jak to określiłeś z Hyballa nie ma nic do tego... Podejrzewam, że to wiesz, ale chciałeś pisać na przekór i poschizować lekko przeciwników Hyballi - ja się nie nabrałem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zawsze kiedy komentujesz jakiś fakt z którym nikt nie dyskutuje podpinasz pod to półprawdy czy nawet brednie i myślisz że nikt tego nie zauważy a potem wiadomo takie bzdety powtórzone kilka razy zaczynają żyć własnym życiem . Skomentuj może dzisiejsze newsy o nowym trenerze.Wszak jeszcze kilka dni temu drwiłeś z możliwości Wisły.Miał być Brzęczek,Sobol ,Smuda albo jakiś inny desperat. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zdecydowanie mówię o większości postów w ostatnich dniach w tym temacie, gdzie jedni drugich wyzywają i traktują jak głupków.
Ty, niestety tez kryształowy pod tym względem nie jesteś. Co do nowego trenera, to po pierwsze wątpię, czy: - interesuje cię moja opinia, - mamy jakiekolwiek dane, żeby cokolwiek o nim teraz powiedzieć Coś źle przeczytałeś: nie proponowałem ani Brzęczka, ani Sobola, ani Smudy. Wskazywałem tylko, że byłby to zły znak dla Wisły. Czy wybór Guli jest dobrym znakiem? Przyszłość pokaże. Mam tylko nadzieję, że tym razem przed podpisaniem umowy nasi uczący się właściciele zawarli w umowie punkty, które jasno określają zakres kompetencji trenera oraz to, że nikt nie będzie mu przeszkadzał w pracy rozliczając potem za sprawy wcześniej nieuzgodnione |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
PS.Ponoć Gula zażyczył sobie w kontrakcie że Kuba ma się zająć treningiem a nie wieszaniem prześcieradeł po płotach a po strzelonej bramce ma się cieszyć razem z nim. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nigdzie nie napisałem, że możemy liczyć jedynie na tych, których wymieniłeś. Wręcz napisałem: "Nie wierzę, że trio zdecyduje się na taki strzał w kolano." (https://wislakrakow.com/forum/showpo...&postcount=256) Napisałem też kilka dni wcześniej: "nie wierzę, w żadnego poważnego trenera (że tu przyjdzie) - nie wierzę w profesjonalizm w zakresie sportowo-organizacyjnym naszego trio". I dodałem: "Obym się mylił." (https://wislakrakow.com/forum/showpo...&postcount=123) Oczywiście, zdaniem niektórych Gula jest poważnym trenerem. Na razie Wisła jest jego pierwszym zagranicznym klubem (Pilzna nie liczę, bo to wszystko pepiki). Ty twierdzisz, że jest ok, ja na razie się nie wypowiadam. Czas pokaże. Jesteś takim samym "ekspertem" jak ci, którzy od początku widzieli w Hyballi zbawcę. Ty widzisz zbawcę w Guli. W czym jesteś lepszy? Podpowiem: w niczym. Żałosne. |
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nasz Prezes wspominał o trzech kandydatach, którzy byli brani pod uwagę na poważnie. Ktoś wie coś więcej?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
I to że się nie wypowiadasz ... No dobra ale może jednak już go oceniasz? Zdaniem każdego kto choć trochę ma prawo się wypowiedzieć w temacie - to świetny wybór. A ekspertów od ligi słowackiej, czeskiej w mediach nie brakuje w tym jakże nam świeżo panujący Tomasz Pasieczny. Wybieraliśmy trenera prawie miesiąc, a nie w 3 dni. Wybór analizowało wiele osób. Jeśli teraz popłyniemy (w co wątpię), to nie wiem co można byłoby zrobić lepiej. I owszem to pierwszy "zagraniczny" klub Guli, ale namiastkę jego gry już mieliśmy. Sevela z Zagłębia to jego uczeń. Najpierw w Trencinie był jego kolega z boiska, później jego piłkarzem, a później jego asystentem. W opinii wielu mają podobną wizję piłki, natomiast Gula potrafi ją lepiej przełożyć na piłkarzy. Ponadto określili go jako reformatora słowackiej piłki, czego o Seveli nigdy nie pisano. Zagłębie od jego przyjścia (17 wrzenia 2019) jest 6 siła ligi. Bilans pkt 1,45. My w tym czasie jesteśmy 13 siła ligi (bilans pkt 1,13) Pożyjemy zobaczymy, ale ja obstawiam że wskoczymy choć na średni poziom ligowy (8-9 miejsce). |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Powiedz czy to będzie w porządku jak powiem że wierzę że jesteś baranem i internetowym trollem a na końcu dodam "Obym się mylił"? Jak już Ci tak dobrze idzie cytowanie samego siebie to wklej jeszcze to jak cieszyłeś się że Smuda już zajęty albo jak wyobrażałeś sobie jak Franek mówi Kubie żeby rzygał w tuje. I gdzie ja niby widzę zbawcę w Guli?Nie piszę jak wy o Hyballi że oto zabiegamy całą ligę będziemy grać o puchary czy że wyniesie naszych zawodników na wyższy poziom sportowy.Ja napisałem tylko że dajemy sobie jako klub szanse na dobry wynik |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No cóż. Zastanawiaj się dalej, co możesz powiedzieć. Ja już nie muszę. Jesteś baranem i internetowym trollem. Bez "obym się mylił".
Bez odbioru. Każda kontynuacja przez ciebie tego wątku będzie potwierdzeniem powyższego. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie nie cwaniaczku to tak nie działa.To właśnie to że w żaden sposób nie jesteś się w stanie odnieść do postawionych zarzutów tylko zmieniasz temat i próbujesz jakichś dziecinnych zabaw typu "kto się następny odezwie te przegrywa" daje świadectwo temu kto tu jest trollem.Serio mam wrażenie że rozmawiam z jakimś nastoletnim ciapciakiem a tu przynajmniej data twojej rejestracji zdradza że masz chyba trochę więcej niż 20 lat.Niestety tylko data...
Ponieważ nie zrozumiałeś o co chodzi albo z premedytacją udajesz że nic się nie stało to proponuję eksperyment.Wysuń takie insynuacje do napotkanych na ulicy ludzi z tym swoim "obym się mylił" i opisz póżniej jakie były reakcje.Wiem oczywiście ża na odpowiedż się nie doczekam bo jedyne co umiesz to pisać farmazony i kozaczyć zza monitora jak typowy internetowy troll.Jak w kontekście ostatnich ruchów przy R22 wyglądają te twoje zarzuty do Trio.Są gołoduposłowne. Jakbyś miał chociaż odrobinę pokory to byś napisał że cię poniosło a nie brnął dalej z tymi swoimi idiotyzmami.Ale w sumie czego się spodziewać po gościu dla którego "honor" to producent tanich smartfonów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Temat do zamknięcia(w naszym przypadku do zawieszenia
) bo już nieaktualny.![]()
Bednarz=Landryna=......
|