|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Przyjdzie trener z wizją to zaraz wyleci, bo materiału do realizacji nie będzie. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Narracja jest oczywista. Wszyscy nam odmawiają więc koniec końców musimy poprosić Brzęczka. Oczywiście nie ma wtedy mowy o nepotyzmie bo chętnych na posadę trenera nie było. Genialne. Chodzi tylko jeszcze o odpowiedni moment żeby nawet większość kibiców się za nim opowiedziała. Nawet na tym forum niektórzy zaczynaja wymiękać.
A tak na serio to bierzmy tego Jurka, bo jego zatrudnienie przybliża nas również do jego wyjebania na zbity pysk, co zakończy ostatecznie te szopkę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Niech jeszcze zaproponują Flickowi, Mourihno, Kloppowi... okaże się, że tylko Brzęczek nie robi fochów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
No i w razie, gdybyśmy mieli ochotę się go pozbyć, wolałbym czysty układ, a nie rodzinne dramy, ciągnące się, jak brazylijski serial. |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Tylko pytanie brzmi: czy gdyby była zagrożona obecność Wisły w Ekstraklasie, to czy Kuba dalej broniłby wujka czy pozwoliłby zatonąć, bo rodzina byłaby ważniejsza niż klub.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Wszyscy odmawiają, Niedługo wszyscy będą błagać o Brzeczka. I wtedy wjedzie on, cały na bialo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
PS. Zapomniałeś napisać coś o Hyballi. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wiem, że aktualnie jest wakat na stanowisku trenera i nie masz kogo gnoić ale wytrzymaj jeszcze te dwa tygodnie... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lecz się ćwoku, popłuczyno po Gegenie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
btw Jurek przybywaj!
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 29.05.2021 o godz. 12:47.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
- nie wywalą po pięciu miesiącach - nawet jak w końcu wywalą, to jak ludzie cywilizowani, a nie w atmosferze nagonki prasowej, dziwnych informatorów i ogólnego syfu jak dwóch ostatnich - piłkarze ani legendy nie będą mu podskakiwać, bo stoi za nim Kuba - Kuba nie będzie mu pyskował, bo wujek. Tak więc dla nas nie jest to trener jak połowa ekstraklasy. Kmiecik albo jakiś Brasiliano wyciągnięty z dupy nie odważą mu się pyskować. A jak wyniki będą słabe, to najpierw oberwie się miernotom hańbiącym koszulkę Wisły, które są IMHO przyczyną 90% problemów. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
To co napisał wolfy zdecydowanie ma sens. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Tylko że nie Brzęczek będzie trenerem.
A i Jagul o Fornaliku to .......iłem chyba ja a nie Ogryzek ale tak jak wy marzyliście że Hyballa będzie naszym zbawcą tak ja mogę marzyć o Fornaliku na stanowisku trenera Wisły |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. Oczywiście, że możesz marzyć czy ja Ci zabraniam? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Ma to sens. Niestety. Aż strach się bać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
A ja mysle, ze nikt nie przyjdzie trenowac - zostanie nam KK i MJ - nasze Trio dziala bez zadnego planu - skoro chcieli zwolic Piotrusia, powinni miec kogos zaklepanego i teraz wszyscy zdziwieni.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Brzęczek nie będzie popychadłem, do tego po wydarzeniach w kadrze ma coś do udowodnienia więc może na tym zyskamy, transfery i stabilność, musimy odbić się od dna to jest priorytetem
I przestańcie cytować tego brodatego trolla ogryzka
Ostatnio edytowane przez qaro : 29.05.2021 o godz. 20:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Żeby coś udowodnić to trzeba mieć wizje i pomysł a przede wszystkim wiedzieć jak. U Brzeczka nic takiego nie występuje
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
W naszej buraczanej lidze? My nie gramy o podium tylko o utrzymanie po co Ci gość z wizją i pomysłem jak na boisku są partacze. Brzęczek, mam taką nadzieję to szansa na wzmocnienie składu |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
? Czy z dodatkiem reprezentacyjnym, jak Nawałka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
dlatego pisałem : Kuba grający trener
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Generalnie wszystko się zgadza. Była nadzieja, że ktoś z zewnątrz, najlepiej z zagranicy wprowadzi nas na nowy poziom itd Jak widać za wcześnie na to. Także teraz to aby stabilizacja, spokój w szatni, jak najmniej roszad i spłacanie długów, budowanie przez kolejne lata.
Z Brzęczkiem to jak najbardziej może wypalić ale... no własnie, jest jedno ale... Wuja mogą nie zwolnić w odpowiednim momencie, gdy druzyna np będzie w strefie spadkowej... I tym sposobem myk z Brzęczkiem może okazac się ostatnim gwoździem do trumny i spadku z ekstraklasy. Jeśli tego spadku byśmy unikali w kolejnych sezonach to rzeczywiście taki wujo może być dobrym elementem w tej ukladance, na przetrzymanie kolejnych lat i powolne wychodzenie z biedy. Bez kłótni, bez ciśnienia i presji na wyniki. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
https://youtu.be/5fWwB7i3Ba0
Polecam film odnośnie kilku niuansów taktycznych trenera Brzeczka. Ciekawe tylko czy piłkarze tego nie stosowali bo nie wiedzieli/nie chcieli/nie umieli czy nie dosłyszeli. Niemniej ciągle mam nadzieję że nie wylądujemy teraz z Brzęczkiem, a tropy Słowacki/Czeskie nie są przypadkowe. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Co innego presja na wyniki, a co innego wymaganie od kopaczy odpowiedniej postawy na boisku i rozwoju piłkarskiego . Bo oni nie grają w Wiśle charytatywnie tylko kasują co miesiąc niezłą bułę. I jeżeli warunkiem spokoju w szatni jest głaskanie się po fiutach to do niczego to nie doprowadzi. Potrzebny jest trener WYMAGAJĄCY. Niezależnie od poziomu piłkarzyków w szatni. Czy Brzęczek jest wymagający? Oby Kuba kazał mu takim być, a buntowników wypieprzał czym prędzej tym lepiej, a nie jak dotychczas...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
tymczasem , jasne jest że od kilku lat to jest standard , ui albo sie tego polskie druzyny w koncu nauczą , albo nie mamy czego szukac w europie 4-4-2 to archaizm jak WM ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|