The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Harcownik
Senior Member

Od: 08.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.05.2021, 21:30
smolarek999 napisał(a):Wyświetl post
tak, tak, piłkarze grali na jego zwolnienie

- medved - stawia na niego jakby był jego synem
- yebo - stawia na niego nawet jakby biegał bez jednej nogi
- starzynski - daje mu plac od początku
gruszkowski -postawił na niego choć nikt na niego nie liczył
- savic - gdyby miał zero asyst w 500 meczach i tak by na niego postawił
- kone - jego gracz
- fbf - lubi go, komplementuje że jest maszyną

To może: lis, szota, frydrych, zukow - oni chca go zwolnic ?

A może Kuba który wszedł i strzelił gola? A może Ci piłkarze których odstawił przez co reszta musiała grać od deski do deski bez konkurenjci?

Najprościej powiedzieć to wina piłkarzy
Bardzo dobry wpis. Podpisuję się pod nim.
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg!
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 08.05.2021, 21:31
smolarek999 napisał(a):Wyświetl post
no ale rok i dwa lata temu byli inni piłkarze i inna sytuacja. To co mamy takiego pecha że do nas zawsze trafiają tacy piłkarze? Cała ESA ma piłkarzy nie pajaców tylko u nas pajace? Poprostu sprawa jest skomplikowania i to wina nie tylko piłkarzy i nie tylko trenera.
To prawda. Teraz jest jeszcze gorzej. To równia pochyła. Mamy słabszy skład niż poprzednim sezonie. Kuba jest o rok starszy i nękają go kontuzje. Basha nie zaistniał. Jestem przekonany, ze gdyby nic się miało nie zmienić pod względem personalnym (na szczęście będą jakieś ruchy transferowe i dzięki nim nadzieja), bez względu na to kto byłby trenerem, za rok spadamy.

Trener... Cóż, to tylko kolejny sezon tego samego serialu... Finał jest mniej więcej taki sam od ładnych paru lat. Rozwiązanie identyczne. Nie działa.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 08.05.2021, 21:37
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Gest Kuby po strzeleniu gola (znowu nie z gry, tylko z SFG) jest strasznie małostkowy.

Do tej pory byłem dumny z "pana" Błaszczykowskiego, ale teraz pokazał całkowity brak klasy.

Źle to wróży dla przyszłości Wisły - kolejny trener będzie mierny, ale wierny, piłkarze będą mogli sobie wybierać mecze, które potraktują na poważnie, tylko kibicowi pozostanie wspominać dawne czasy i koić nerwy we flaszce wódki.
Mam zupełnie inne zdanie.

W przeciwieństwie do Hyballi, Boguski i Kmiecik coś zrobili dla Wisły. To mogą być ich ostatnie mecze, swoiste pożegnanie z klubem.

Hyballa na dziś zrobił tyle że zdążył wszystkich że sobą skłócić.

I tylko szkoda że w tym wszystkim nikt nie patrzy na bilans Niemca. A ostatnie 8 spotkań to 6 porażek 2 remisy.

I wy go chcecie trzymać w klubie?
Odpowiedz cytując
Armin
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 08.05.2021, 21:41
Ciekawe czy trener Górnika w przyszłym sezonie ogarnie ta stajnie Augiasza. Trochę niepoważne zachowanie Jakuba, okazal zero szacunku dla trenera którego chyba sam zatrudnial.
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 08.05.2021, 21:41
Ale kiedy tak popatrzec na Wisle z zewnatrz, to naprawde mozna pomyslec, ze to mem (inna sprawa, ze polowa klubow z Ekstraklasy, na czele z sasiadka, to dokladnie to samo).

Mamy kibicow z rozbuchanymi oczekiwaniami, ktorzy stadion wypelniaja od swieta (ale lubia komentowac, ze tu jest Wisla, tu sie gra o mistrzostwo).

Wlasciciela i trenera, ktorzy poszli na noze do tego stopnia, ze tylko Podbeskidziu zawdzieczamy utrzymanie (bo Stal nas wyprzedzi).

Nieistniejace struktury, dziesiatki wojen wewnetrznych, epizod pod rzadami Meresinskiego, rekinow, ksiecia Kambodzy. Jako jedyny klub Ekstraklasy mielismy Hulka Hogana na trybunach. A to tylko wycinek z ostatnich lat, bo przeciez bywalo i tak, ze najwierniejsi chcieli Maaskantowi sklad ustawiac.

I to wszystko nawet zabawne, tylko od jakiegos czasu nie dzieje sie nic, zeby to zmienic. Nic.

A dzisiejszy mecz to takie radosne podsumowanie ostatnich lat.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 08.05.2021, 21:44
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Zachowanie Kuby strasznie mało taktowne.
Policzek w twarz dla faceta ktoremu pol roku temu ufał bezgranicznie.Tak sie nie robi,inczej trzeba bylo to załatwic.
Załosne to wszytsko od prezesów,zawodników az po ta cieszynkę.Agonia przedluzona o rok.
Niepotrzbne to było, nawet jak chciał oddać w ten sposób szacunek Kmiecikowi. Odbiór tej sytuacji przez przyszłych ewentualnych trenerów TRAGICZNY, chyba że wszystko dogadane, Wuja od nowego sezonu, Kuba rok gra, a potem już nie będzie go w szatni.

W każdym razie Hyballa robiąc pajaca z Kuby i wpuszczajac go w 93 minucie z Zagłebiem sam się zaorał. To i tak już było pewnie po ptokach, no ale Kubuś odgryzł się.

Zupełnie niepotrzebne, ale i tak stoję za Kuba. Jeszcze nie upadłem na głowę by bronić na siłe (jak się okazało) szaleńca z Niemiec. U mnie lampka zapalił się już przy absurdalnych okolicznościach odejścia TIMa HALLa bez względu na to jak słabym piłkarzem był czy tam amatorem jak wolicie.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 08.05.2021 o godz. 22:13.

Odpowiedz cytując
RAF
Senior Member

Od: 11.2002

Karherop napisał(a):Wyświetl post
Mam zupełnie inne zdanie.

W przeciwieństwie do Hyballi, Boguski i Kmiecik coś zrobili dla Wisły. To mogą być ich ostatnie mecze, swoiste pożegnanie z klubem.

Hyballa na dziś zrobił tyle że zdążył wszystkich że sobą skłócić.

I tylko szkoda że w tym wszystkim nikt nie patrzy na bilans Niemca. A ostatnie 8 spotkań to 6 porażek 2 remisy.

I wy go chcecie trzymać w klubie?
Mnie się wydaje że gdyby 11 członków tego forum spotkało się ze sobą, bez trenera, o godzinie 18 przy Reymonta 22 i zagrali pierwsze 45 minut to zagraliby lepiej niż profesjonalni, opłacani na czas piłkarze.

To była parodia futbolu. Żaden trener nie jest tak chu..owy żeby jego zespół tak grał. Profesjonalny piłkarz nie umie zagrać z klepki? Profejsonalny piłkarz nie umie wyjść na pozycje? Na Orlikach, chłopcy na podwórku to umieją.
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Armin napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe czy trener Górnika w przyszłym sezonie ogarnie ta stajnie Augiasza. Trochę niepoważne zachowanie Jakuba, okazal zero szacunku dla trenera którego chyba sam zatrudnial.
Bogusław Cupiał też regularnie okazywał zero szacunku dla trenerów, których sam zatrudniał. Tak tylko mówię, nie to że chwalę.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 08.05.2021, 21:51
Wiadomo, ze Cupial najwiecej dawal Wisle na murawie.

Porownanie trafione jak transfer Jana Nedveda.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
Chorynatrzykolory
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 08.05.2021, 21:56
A ja myślę,że piłkarze nie grali na zwolnienie trenera,i Kuba by nie pozwolił zeby przepierda la li specjalnie.oni są poprostu słabi tragiczni albo dopierdala im obciążeń treningowych nie dopasowując tego do ich organizmów i odmawia ich organizm posłuszeństwa- ale nie dlatego że trener jest zły.to są po prostu amatorzy nieprofesjonali sportowcy .zwykły szrot poza może paroma zawodnikami. Nie zmienia to faktu że to wszystko złożyło się w jednym czasem i wojna w szatni i kłótnie i kwasy z Hyballa zdarzyły się w tym samym momencie co najgorszy skład jakościowo Wisly w ostatnich latach i prowizorka w klubie .. Z tej mąki chleba nie będzie niestety, a Hyballe trzeba pożegnać bo jest toksyczny. Przy czym pożegnać też wszystkich pajacy i pseudozawodowcow piłkarzy-chuce silve savica medveda i inne wynalazki typu beciraj i .... wie kto jeszcze.plus wszystkich którzy są ciągle kontuzjowani
Odpowiedz cytując
ciastek88
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 08.05.2021, 21:57
czaro napisał(a):Wyświetl post
Bogusław Cupiał też regularnie okazywał zero szacunku dla trenerów, których sam zatrudniał. Tak tylko mówię, nie to że chwalę.
W której minucie wpuszczali Bogusia na boisko , że był na nich taki wściekły i ich zwalniał ?
Odpowiedz cytując
Harcownik
Senior Member

Od: 08.2017

Stary 08.05.2021, 21:57
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Niepotrzbne to było, nawet jak chciał oddać w ten sposób szacunek Kmiecikowi. Odbiór tej sytuacji przez przyszłych ewentualnych trenerów TRAGICZNY, chyba że wszystko dogadane, Wuja od nowego sezonu, Kuba rok gra, a potem już nie będzie szatni.

W każdym razie Hyballa robiąc pajaca z Kuby i wpuszczajac go w 93 minucie z Zagłebiem sam się zaorał. To i tak już było pewnie po ptokach, no ale Kubuś odgryzł się.

Zupełnie niepotrzebne, ale i tak stoję za Kuba. Jeszcze nie upadłem na głowę by bronić na siłe (jak się okazało) szaleńca z Niemiec. U mnie lampka zapalił się już przy absurdalnych okolicznościach odejścia TIMa HALLa bez względu na to jak słabym piłkarzem był czy tam amatorem jak wolicie.
W końcu Wisła strzeliła gola a temat numer jeden to zachowanie po bramce. Czy podbiegnięcie do Kmiecika jest zabronione? Kubie wolno więcej jako kapitanowi, legendzie i współwłaścicielowi, tak samo jak w Milanie więcej wolno było Maldiniemu, w Realu Ronaldo, a w każdym klubie np. Ibrahimoviciovi. Jakoś trenerzy nie kręcili na nich nosem.

Dla mnie dziwne jest to że wielu ludzi wydaje się bardziej kochać eksperta ZDF niż Wisłę. Kolesia, którego rok temu tu nie było, i za rok nie będzie, a który jeszcze za rok może ciągnąć od klubu kasę, od Błaszczykowskiego i Kmiecika, którzy z Wisłą spędzili długie lata, strzelili dla niej worek bramek, i dali jej miliony złotych.
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg!
Odpowiedz cytując
Blixa
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 08.05.2021, 22:02
Ten Medved to jakies wyjatkowe nieporozumienie. Drzazga przy nim to jak Brozek.
Odpowiedz cytując
ciastek88
Senior Member

Stary 08.05.2021, 22:04
Harcownik napisał(a):Wyświetl post

Dla mnie dziwne jest to że wielu ludzi wydaje się bardziej kochać eksperta ZDF niż Wisłę. Kolesia, którego rok temu tu nie było, i za rok nie będzie, a który jeszcze za rok może ciągnąć od klubu kasę, od Błaszczykowskiego i Kmiecika, którzy z Wisłą spędzili długie lata, strzelili dla niej worek bramek, i dali jej miliony złotych.
Myślę , że większość ma gdzieś Petera bo jego nie będzie za kilka dni w klubie. Ci , którzy krytykują zachowanie Kuby widzą w tym pewną patologię i nie wróży to dobrze na przyszłość.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 08.05.2021, 22:05
speedfashion napisał(a):Wyświetl post
Wiadomo, ze Cupial najwiecej dawal Wisle na murawie.

Porownanie trafione jak transfer Jana Nedveda.
ciastek88 napisał(a):Wyświetl post
W której minucie wpuszczali Bogusia na boisko , że był na nich taki wściekły i ich zwalniał ?
Rozumiem Waszą krytykę, choć Hyballa nie leci chyba za to, że Błaszczykowskiego źle trenował albo sadzał na ławie. Natomiast na pewno wniosek jest taki, że jednak nie da się być jednocześnie właścicielem i piłkarzem, bo piłkarz powinien znajdować się wobec trenera w stosunku podrzędności.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
ciastek88
Senior Member

Stary 08.05.2021, 22:09
Natomiast na pewno wniosek jest taki, że jednak nie da się być jednocześnie właścicielem i piłkarzem, bo piłkarz powinien znajdować się wobec trenera w stosunku podrzędności.
Pełna zgoda.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 08.05.2021, 22:20
Harcownik napisał(a):Wyświetl post
W końcu Wisła strzeliła gola a temat numer jeden to zachowanie po bramce. Czy podbiegnięcie do Kmiecika jest zabronione? Kubie wolno więcej jako kapitanowi, legendzie i współwłaścicielowi, tak samo jak w Milanie więcej wolno było Maldiniemu, w Realu Ronaldo, a w każdym klubie np. Ibrahimoviciovi. Jakoś trenerzy nie kręcili na nich nosem.

Na dwoje babka wróżyła i tak i nie. Kuba kapita więcej wolno - oczywiście, tylko tutaj było drugie dno - cieszynka kompromitująca Niemca. Ja tego nie pochwalam ani nie potępiam, mogło się obejść i bez tego. Kmiecik pewnie wie, że ma ogromny szacunek u Kuby.

Jest jeszcze jedna kwestia: Kuba przerobił kilku bardzo dobrych trenerów. Z Kloppem niby żył jak ojciec z synem, potrafi odróżnić szaleńca od fachowca z dobrym podejściem mentalnym. Skoro jest jak jest tzn, że Hyballa odjechał grubo ponad normę.

1906% poparcia dla Kuby

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 08.05.2021, 22:21
Cytat:
Trener Hyballa udowodnił, że miał rację, sadzając Błaszczykowskiego na ławce, a Medveda trzymając na boisku. Do tego wybitny mecz Savića! Kone też dziś solidnie popracował na nowy kontrakt. Drużyno, dziękuję za ten wieczór.
A ja niestety myslę, że ci pilkarze udowodnili swoją postawą, że mają w dupie profesjonalizm, dar jaki dostali od Boga czyli bycie piłkarzem i zajebiste wypłaty..., a przede wszystkim, że mają w dupie Wislę, kibiców i ich cały trud, kazda złotowkę i emocję wlozoną w nasza Wislę na przestrzeni ostatnich 3 lat...Tak się nie robi, kolejny trener i kolejny sezon, pokazali kto rządzi w klubie i dali liścia w twarz wszystkim, ktorzy wierzyli w nich i kochają ten klub.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Chorynatrzykolory
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 08.05.2021, 22:23
W naszej smutnej lidze wystarczy mądrze stać niż głupio biegać. I pokazuje to przykład choćby Tralki w Warcie Czy Kuby.Moze Hyballa nie rozumie tego fenomenu ale Kuba w przeciwieństwie do całej tej drużyny ma jakąś technikę ma jakiś pomysł i na prawdę nie uważam, że musi zapierdalac maratonów na treningach,żeby trener mu dal zagrac 20 minut wciągu meczu.Bo jest szansa ,że on sam w te 20 minut meczu odwróci losy spotkania.Tak było pare razy w tamtym sezonie.Gosc ma doświadczenie i to wystarczy w tej lidze. Choć uwazam ,że to jest też problem calej naszej ligi i piłki i dlatego jesteśmy dalej w dupie
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 08.05.2021, 22:46
Kuba pokazał parę razy, że jest przewrażliwiony na swoim punkcie - sprawa opaski kapitana reprezentacji, konflikt z Lewandowskim, afera biletowa, do tego kwestia rezygnacji z bycia ambasadora Rakowa, bo jego wujek odnosił złe wyniki z Rakowem.

Sprawa z bratem pokazała, że to idzie w złą stronę. Kto wtedy protestował?

Dzisiejsze zachowanie Kuby nie jest dla mnie żadnym zaskoczeniem.

Jestem nim coraz bardziej rozczarowany i to pokazuje, że on nie jest żadnym świętym, nieomylnym jak go nazywaliście.

Wisła niestety na własne życzenie chce w dalszym ciągu być klubem - pośmiewiskiem.

To jest cały szereg wydarzeń z ostatnich lat - rządy przestępców z TS-u, Vanna Ly, Stechert, Meresiński, największe w Ekstraklasie testy szrotu.

Wisła niestety to stan umysłu - od momentu klęski w Nikozji, a przede wszystkim od czasów wzmocnienia przestępczych środowisk kibicowskich, które doprowadziły wiadomo do czego - od momentu konfliktu z Bednarzem, w rzeczywistości z Cupiałem, ostrzelania stadionu i wszystkich późniejszych wydarzeń.

Liczyłem, że zmiany z przełomu 18/19 coś poprawią.

Dałem się nabrać. Dalej jest syf i to pod patronatem braci przy poparciu wszelkich strażników historii.

Po meczu z Legią 0:7 już to napisałem.

To wy jesteście największym problemem Wisły. Bez tego nigdy nie będzie normalnie.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 08.05.2021 o godz. 22:48.
Odpowiedz cytując
Smyrgu
Blood Brothers

Od: 11.2002

Stary 08.05.2021, 22:50
zamiast piła na srodek i zpaierdalamy po 2:2 to sie ciesza jakby mistrza klepneli...załosne...
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND

"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for."
--Bruce Springsteen
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 08.05.2021, 22:50
Dla mnie ta cała szopka to jakiś ciężki szok.

Kapitan Wisły Jakub Błaszczykowski strzela gola kontaktowego kiedy do końca meczu zostaje klika minut. Zamiast lecieć po piłkę, aby jak najszybciej ustawić ją na środku leci do Kmieckia pokazać jakąś żenującą szopkę...

Oj Panowie w następnym sezonie lecimy z ligi. Szczęśliwi z obolałymi plecami od poklepywania legend i z ustami pełnymi frazesów o tym, że musimy poprawić błędy i skupić się na następnym meczu.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Stary 08.05.2021, 22:52
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Jest jeszcze jedna kwestia: Kuba przerobił kilku bardzo dobrych trenerów. Z Kloppem niby żył jak ojciec z synem, potrafi odróżnić szaleńca od fachowca z dobrym podejściem mentalnym. Skoro jest jak jest tzn, że Hyballa odjechał grubo ponad normę.
Nigdy nie był i ich pracodawcą.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 08.05.2021, 22:57
Cytat:
Jakbym miał taką wladzę to bym za przeproszeniem od razu go wy.......il... a nie, przerpaszam, nie zrobiłbym tak, bo już jestem nauczony po cyrku z Stolarem i Skowronkiem, że problemem w całej tej układance nie jest trener.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Stary 08.05.2021, 23:00
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Jakbym miał taką wladzę to bym za przeproszeniem od razu go wy.......il... a nie, przerpaszam, nie zrobiłbym tak, bo już jestem nauczony po cyrku z Stolarem i Skowronkiem, że problemem w całej tej układance nie jest trener.
A przynajmniej nie taki trener jakiego jesteśmy w stanie tu ściągnąć. Może gdzieś żyją czarodzieje odmieniający gówniane drużyny .
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 08.05.2021, 23:03
Nie no na pewno ustawiają się do nas kolejki cudotwórców z świetnym warsztatem trenerskim. Jesteśmy świetnym i stabilnym miejscem do pracy z cudowną kadrą. Ktokolwiek przyjdzie do nas będzie trenerem Wisły tylko dlatego, że nikt inny nie chciał go na ławce.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 08.05.2021, 23:10
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Nie no na pewno ustawiają się do nas kolejki cudotwórców z świetnym warsztatem trenerskim. Jesteśmy świetnym i stabilnym miejscem do pracy z cudowną kadrą. Ktokolwiek przyjdzie do nas będzie trenerem Wisły tylko dlatego, że nikt inny nie chciał go na ławce.

Morał z tego jest taki.....

Wiśle trener potrzebny nie jest.Od decydowania kto ma biegac i ile jest Sadlok,od decydowania kto ma grac jest Kuba.Trenera mozna sobie namalowac,wstawic dmuchaną lale,bedzie to samo.

Naprawde myślałem ze Trio wypcha nas conajmniej na srodek tabeli,ale z tego co widze to to bedzie co najwyzej srodek tabeli 1 ligi.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 08.05.2021, 23:12
Ej, ale tak serio, czemu winny jest Sadlok, skoro ewidentnie trenera skreślił Błaszczykowski?
Odpowiedz cytując
ciastek88
Senior Member

Stary 08.05.2021, 23:16
Ej, ale tak serio, czemu winny jest Sadlok, skoro ewidentnie trenera skreślił Błaszczykowski?

Bo Boguskiego już praktycznie nie ma w Wiśle
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 09.05.2021, 05:43
Dla niektorych Sadlok jest winien zawsze. nawet we wczorajszym meczu

A teraz statystyki

I co zaskakuje? Ilosc przebiegnietych km: 120. Wiecej Wisla przebiegla tylko w meczu z Pogonia (chyba).
Ale dalej 'madrosc forumowa' glosi, ze pilkarze Wisly nie biegaja bo im sie nie chce.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów