|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Konstantin vassiljev o Fornaliku : " Zabrakło mi w tym wszystkim klasy ze strony trenera. Można podjąć każdą decyzję, ale należy przy tym szanować drugiego człowieka. A pan Fornalik do końca nie znalazł czasu na, choćby, chwilę rozmowy. Ten brak kontaktu zaszkodził i mnie i klubowi. Można było rozstać się wcześniej. Choćby od razu tuż po zesłaniu do trezerw, kiedy chciał mnie wypożyczyć jeden z klubów rosyjskiej pierwszej ligi. " Podsumowując: - Fornalik w pierwszy sezonie objął zespół we wrześniu - zacznie wcześniej niż Hyballa , wtedy był podział na grupy więc miał okazję zagrać większa liczę meczów , skończył sezon mają 1 pkt przewagi nad spadkowiczem, - odsunął od składu Vassiljeva , który sezon wcześniej był w top 3 najlepszych piłkarzy ligi, - piłkarze go krytykowali, chociażby Vassiljv czy niedawno Parzyszek - działacze Piasta stanęli po stronie trenera zostawiając go na kolejny sezon - wtedy zaczął kręcić z gówna bat jak to ująłeś Akurat Fornalik jest idealnym przykładem na to , że trenerowi trzeba dać czas i pozwolić układać zespół po swojemu. Sorry nie pykło.
Ostatnio edytowane przez ciastek88 : 08.05.2021 o godz. 10:41.
|
|
|

|
||||||
|
|