The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.04.2021, 18:56
pomeran napisał(a):Wyświetl post
3 kolejki do końca a my musimy drzeć o utrzymanie. Walczą z nami PBB z trenerem który ostatnio trenował kilka lat temu bez większych sukcesów i stal która trenuje chłop z epoki smudy. Dramat, dramat i jeszcze raz dramat. Widać ze pomysł składania zespołu bez jakiegokolwiek pionu sportowego był fatalny. Ani nie udało się zaoszczędzić (beqiraj, medved, i inne wynalazki) ani ściągnąć nikogo wartościowego. No ale jeśli dla niektórych najważniejsze było pozbycie się Obidzinskiego (który pierwszy przejrzał starego bukse) to gratuluje. Udało się. Skutek tego taki ze z trenerem Hyballa i koszulkami z gegenpressingiem będziemy walczyć do ostatniej kolejki bez formy i z najgorszym terminarzem.
W 27 nie strzeliliśmy gola.
w 26 gol dla nas strzelili przeciwnicy
w 25 nie strzeliliśmy gola
w 24 gol był z karnego
w 23 nie strzeliliśmy gola
22 kolejka była 21 marca 2021

"Królestwo za napastnika".
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2025/26
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 25.04.2021, 19:02
Jeśli w ostatnich 8 kolejkach sezonu zdobędziemy 1 pkt to spadek będzie bardzo logiczny.

I szczerze mówiąc jeśli ok się utrzymany fartem nie zdobywając w ostatnich 3 spotkaniach ani punktu to wszyscy będą do wywalenia i trener i zawodnicy.

Zresztą jeśli spadniemy to będzie tak samo.

Jedyne co uratuje trenera to wygrana w jednym z ostatnich 3 spotkan.

Ja uszanuje każdą decyzję tria po sezonie. Mam nadzieję że nie stracą motywacji, choć zdaję się że powoli tak się staje.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 25.04.2021 o godz. 19:25.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 25.04.2021, 19:09
Zbierzesz to co zasiejesz.

Jak mozna bylo grać taką pyte od meczu w Bielsku?Zeby nie strzelic gola z akcji od 5 meczów?Zeby rywal gral sobie co chcial,jak chcial a my tylko slodko pieprzymy o walce i bieganiu.
Zeby ta gra wygladała jak jakcys człapiący paralitycy udają ze im sie coś chce? Jak walczy i strzela gole Stal i Podbeskdzie?
A moze im sie niechce,moze nie zaslugujemy na Ekstraklase,bo gramy najgorzej w lidze?Bo panienki sa sfochowane,i mają okres? a kogo to obchodzi liczy sie dobro klubu tylko i wylacznie.
Takie mocne i twarde pytania nalezy postawic Hybali i kazdemu zawodnikowi,bo z tego ich slodkiego pier.dolenia nie dosc ze nie ma zadnych wniosków i wyników ,to caly czas musimy sie martwic zeby nie zleciec z ligi majac za rywali tuzow z Mielca i Bielska.Dramat.

P.SCiekaw jestem naszego miejsca w tabeli gdyby nie wygrane fuksem ze Stala i Płockiem.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 25.04.2021 o godz. 19:20.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
sl@y
Senior Member

Od: 10.2014

Stary 25.04.2021, 19:26
Wojtas napisał(a):Wyświetl post

P.SCiekaw jestem naszego miejsca w tabeli gdyby nie wygrane fuksem ze Stala i Płockiem.
Łatwo do policzenia, 23.......czyli spadek
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 25.04.2021, 19:43
@Wojtas

Myślę, że odpowiedzi na te pytania zna Kuba i będzie w stanie, wspólnie z pozostałymi akcjonariuszami, podjąć optymalne (jak na nasze warunki finansowe) kroki w lecie.
Jeśli chodzi o jakość piłkarzy, to chyba tylko ślepiec nie widzi, że większość składu jest do wymiany w lecie, jeśli chcemy się w przyszłym sezonie utrzymać w Ekstraklasie i kontynuować proces spłaty długów. Z obecnym składem jesteśmy murowanym kandydatem do spadku.
Jeżeli Kuba stwierdzi, że Hyballa nie zna umiaru w "dozowaniu" obciążeń treningowych i zarzyna piłkarzy, to myślę, że nie będzie się pier***ć i Hyballa następny sezon spędzi zwolniony z obowiązku świadczenia usług trenera I drużyny.
Letnie okienko będzie najważniejsze od lat, ruchy transferowe mogą położyć się cieniem na cały sezon, jak sytuacja w tabeli będzie na jesień trudna lub beznadziejna, to kolejny raz trick z utrzymaniem może się nam nie udać.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 25.04.2021, 19:47

Jak mozna bylo grać taką pyte od meczu w Bielsku?Zeby nie strzelic gola z akcji od 5 meczów?Zeby rywal gral sobie co chcial,jak chcial a my tylko slodko pieprzymy o walce i bieganiu.
Zeby ta gra wygladała jak jakcys człapiący paralitycy udają ze im sie coś chce? Jak walczy i strzela gole Stal i Podbeskdzie?
A moze im sie niechce,moze nie zaslugujemy na Ekstraklase,bo gramy najgorzej w lidze?Bo panienki sa sfochowane,i mają okres? a kogo to obchodzi liczy sie dobro klubu tylko i wylacznie.
Takie mocne i twarde pytania nalezy postawic Hybali i kazdemu zawodnikowi,bo z tego ich slodkiego pier.dolenia nie dosc ze nie ma zadnych wniosków i wyników ,to caly czas musimy sie martwic zeby nie zleciec z ligi majac za rywali tuzow z Mielca i Bielska.Dramat.

Ciekawe, bo jeszcze 2 miesiące temu sytuacja była o 180 stopni odwrotna i teksty, że gdyby nie żalosne sędziowanie z Gliwicami czy ze Śląskiem [na owe czasy bylibyśmy na 4 miejscu]. Widocznie puchary się niektórym zamarzyły. Trzeźwo myślący ludzie widzieli, że nic z tego nie będzie to byli minusowani [ wisla portal] bądź wyśmiewani na tym forum. Ludzie my z tego szamba nie wygrzebiemy się i w następne 2 lata, więc zapomnijcie o jakichkolwiek pucharach. Przez najbliższe 2 lata naszym celem będzie utrzymanie się w ekstraklasie.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 25.04.2021, 20:36
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe, bo jeszcze 2 miesiące temu sytuacja była o 180 stopni odwrotna i teksty, że gdyby nie żalosne sędziowanie z Gliwicami czy ze Śląskiem [na owe czasy bylibyśmy na 4 miejscu]. Widocznie puchary się niektórym zamarzyły. Trzeźwo myślący ludzie widzieli, że nic z tego nie będzie to byli minusowani [ wisla portal] bądź wyśmiewani na tym forum. Ludzie my z tego szamba nie wygrzebiemy się i w następne 2 lata, więc zapomnijcie o jakichkolwiek pucharach. Przez najbliższe 2 lata naszym celem będzie utrzymanie się w ekstraklasie.
Bez napadziora będzie to trudne
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2025/26
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 25.04.2021, 21:03
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe, bo jeszcze 2 miesiące temu sytuacja była o 180 stopni odwrotna i teksty, że gdyby nie żalosne sędziowanie z Gliwicami czy ze Śląskiem [na owe czasy bylibyśmy na 4 miejscu]. Widocznie puchary się niektórym zamarzyły. Trzeźwo myślący ludzie widzieli, że nic z tego nie będzie to byli minusowani [ wisla portal] bądź wyśmiewani na tym forum
Wiesz, to też nie jest tak, że w d*pę dostajemy tylko dlatego, że jesteśmy tacy słabi. Dostajemy również dlatego, że ci, którzy są "jako-tacy" co chwilę z jakiegoś powodu wypadają ze składu.

Nawet jeśli w kadrze masz zawodników, którzy mają jakąś jakość, potem w praktyce okazuje się, że w meczu i tak grają ci, którzy są czwartym wyborem w hierarchii czy w ogóle grają nie na swojej pozycji.

W naszym przypadku jest cholernie duży rozdźwięk pomiędzy tym, co moglibyśmy wystawić na papierze, a tym, co rzeczywiście wystawiamy.

Z tego naprawdę mogło "coś" być (choć pewnie nie puchary, ale jakaś walka w okolicach 8 miejsca), ale tylko pod warunkiem, że gralibyśmy najlepszymi, a nie piątym w hierarchii stoperem, piątym w hierarchii defensywnym pomocnikiem, nominalnym prawym obrońcą na czterech różnych pozycjach czy najlepszym piłkarzem, który na 12 meczów (od czasu przywołanego meczu z Piastem) ubierał w 5 ogonach łącznie 61 minut.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 25.04.2021, 22:10
Cytat:
Prosta sprawa, albo trener ich przed meczem wali w kakao i nie mają siły grać, albo specjalnie lecą w chuja. Można być słabym i nikt nie mówi, że mamy skład do walki o puchary ale do chuja, żeby nic nie grać...? Gola nie umieć zdobyć? Nie, nie zwyciężyć, po prostu gola zdobyć... Sabotaż i tyle.

Innego wytłumaczenia tutaj nie ma jak gra na zwolnienie szkoleniowca. Cipki się obraziły i pokazują, że jak nie będzie tak jak oni chcą to nawet Wisłę z ligi zrzucą.

Można się do końca życia oszukiwać, że jest inaczej, można żyć w świecie zludzeń. Tez kiedyś tak żyłem. Ale się obudziłem jak się dowiedziałem, że nawet jak już Wisła upadała, finansowo, jak już była na dnie, to jeszcze ....y z WSH kase z klubu wynosiły w reklamowkach, ostatnie grosze...

Także kto dalej wierzy, że problemem jest trener albo słaby skład, to go pozdrawiam ciepło.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 25.04.2021, 23:56
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
Bez napadziora będzie to trudne
Bez kogoś kto dogra piłkę do tego napastnika będzie jeszcze trudniejsze.

Chyba, że liczysz na to, że trafi się drugi Carlitos, który sam sobie może coś wykreować.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 26.04.2021, 08:03

Ciekaw jestem naszego miejsca w tabeli, gdyby nie przekręt z Piastem. Po co takie gdybanie ....
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 26.04.2021, 09:26
X-Ray napisał(a):Wyświetl post

Chyba, że liczysz na to, że trafi się drugi Carlitos, który sam sobie może coś wykreować.
To prawda, to był fenomen. W ostatnich latach jeszcze Ondrasek tuż przed odejściem dawał sobie sam radę: miał taki motorek w dupie, że biegał za piłkami rzuconymi na lagę, strącał je albo przytrzymywał.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Harcownik
Senior Member

Od: 08.2017

Stary 26.04.2021, 09:32
X-Ray napisał(a):Wyświetl post

Tak btw może to głupie a może herezja, ale zastanawiam się jak uporządkować w hierarchii naszych najlepszych napastników ostatnich lat czy dekad:

Brożek. Carlitos. Frankowski. Żurawski. Ondrasek.

Zakładając że bierzemy pod uwagę ich najlepsze sezony. Szczerze słabo już pamiętam Żurawia i Franka.
Jak dla mnie Carlitos był dużo lepszy niż Ondrasek, ale jak prezentował się na tle najlepszych sezonów Brożka, Franka i Żurawskiego?
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg!
Odpowiedz cytując
Dzinus
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2003

Stary 26.04.2021, 09:45
Harcownik napisał(a):Wyświetl post
Tak btw może to głupie a może herezja, ale zastanawiam się jak uporządkować w hierarchii naszych najlepszych napastników ostatnich lat czy dekad:

Zakładając że bierzemy pod uwagę ich najlepsze sezony. Szczerze słabo już pamiętam Żurawia i Franka.
Jak dla mnie Carlitos był dużo lepszy niż Ondrasek, ale jak prezentował się na tle najlepszych sezonów Brożka, Franka i Żurawskiego?
To chyba nie do końca ten temat aczkolwiek wiadomo, że Żuraw i Franek w top formie nie mają konkurencji, to była główna para napastników kadry, gdzie tam później się nawet zbliżyć do tego.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 26.04.2021, 09:48
Nie ma o czym rozmawiać w ogóle. Takie dysputy co najwyżej Żuraw vs Franek.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Stary 26.04.2021, 11:02
Nie wiem co w tym gronie robi Ondrasek, do Brożka/Carlitosa/Żurawskiego/Frankowskiego w szczycie formy nie miałby w ogóle startu.

Z wymienionych Carlitos prezentował chyba najwyższy poziom techniki użytkowej, co do instynktu strzeleckiego w topie byłby Maciek i Tomek.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 26.04.2021, 11:03
Harcownik napisał(a):Wyświetl post

Carlitos to mógłby im piłki podawać na treningu, tyle w tym temacie, bez przesady
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 26.04.2021, 11:28
i pomyśleć, że teraz nie mamy nawet pół Carlitosa.

Z drugiej strony każdy z tych piłkarzy grał w innej drużynie.
Dzisiaj, każdy z nich byłby naszą gwiazdą.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
dziki
Senior Member

Stary 26.04.2021, 11:31
Żuraw to był taki mini-Lewandowski przed Lewandowskim. W najlepszym sezonie on tę ligę posiadał jak własność.

Franek w najlepszym sezonie to był potwór efektywności. Jemu wchodziło wszystko: podcinki, rajdy, dobitki, strzały z każdej strony pola karnego. I też, w najlepszym sezonie mógł sobie całą tę ligę zapakować na wynos do torby, bo była jego.

Myślę, że o włos Żuraw mógłby wygrać, bo więcej kreował.
Life is short. Wear your passion!
Odpowiedz cytując
Dzinus
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2003

Stary 26.04.2021, 11:35
dziki napisał(a):Wyświetl post
Żuraw to był taki mini-Lewandowski przed Lewandowskim. W najlepszym sezonie on tę ligę posiadał jak własność.

Franek w najlepszym sezonie to był potwór efektywności. Jemu wchodziło wszystko: podcinki, rajdy, dobitki, strzały z każdej strony pola karnego. I też, w najlepszym sezonie mógł sobie całą tę ligę zapakować na wynos do torby, bo była jego.

Myślę, że o włos Żuraw mógłby wygrać, bo więcej kreował.
Ja generalnie zawsze byłem zdania, że Żurawia z Frankiem nie da się w pełni porównać. Żuraw to był taki kompletny napastnik, a Franek idealny egzekutor (w Jadze się później troszkę zmienił). Ale może skończmy ten totalny offtop bo trochę nie pasuje do tematu
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 26.04.2021, 13:30
Pisałem już to kiedyś...do końca życia będę pamiętał ciszę jaka zapanowała na stadionie GKS Katowice jak ich obrońca popełnił błąd i podał piłkę Żurawskiemu, tak że ten wyszedł sam na sam...

....a, nie ma w tej lidze teraz zawodnika, który miałby taki respekt wśród przeciwników.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 27.04.2021, 08:49
Pamiętam jak na jesieni 2003 byliśmy osłabieni po odejściu Uche i Kosy i jak przyjechał do nas wielki Groclin i po 10 minutach było 0:2 na R22, co wtedy było szokiem bo my u siebie to mogliśmy przegrać z Barceloną w tamtym czasie a nie z Dyskobolią. I pamiętam jak Żuraw sam w sumie ten mecz nam wyciągnął na 2:2 i potem już w drugiej połowie ich dobiliśmy.

Kapitalny piłkarz w tamtym czasie.
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 27.04.2021, 09:07
Eternit napisał(a):Wyświetl post
Pamiętam jak na jesieni 2003 byliśmy osłabieni po odejściu Uche i Kosy i jak przyjechał do nas wielki Groclin i po 10 minutach było 0:2 na R22, co wtedy było szokiem bo my u siebie to mogliśmy przegrać z Barceloną w tamtym czasie a nie z Dyskobolią. I pamiętam jak Żuraw sam w sumie ten mecz nam wyciągnął na 2:2 i potem już w drugiej połowie ich dobiliśmy.

Kapitalny piłkarz w tamtym czasie.
Radek Sobolewski miał wtedy setkę na 0-3
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
Maine_Coon
Senior Member

Od: 05.2013

Stary 27.04.2021, 09:31
To był Zając
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
Odpowiedz cytując
pawlozm
Senior Member

Od: 02.2017

Stary 27.04.2021, 11:19
Ludzie bez jaj. Żuraw i Franek, potem długo, długo nikt.........Brożek........długo, długo nikt..............
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 27.04.2021, 13:48
pawlozm napisał(a):Wyświetl post
Ludzie bez jaj. Żuraw i Franek, potem długo, długo nikt.........Brożek........długo, długo nikt..............
Brożek spokojnie powinien być ustawiany obok tej dwójki. 20 sezonów w seniorach, nawet w pożegnalnym sezonie dokopał rywalom 8 razy. Gdyby za młodu miał ten spryt, doświadczenie, które nabył po 30 to byłby zawodnikiem kompletnym. No i ta kontuzja bodajże w 2008 roku po której się nie mógł długo pozbierać..
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 27.04.2021, 14:17
Pamiętam, jakie ciarki przeszły mi po plecach, kiedy Brożek strzelił gola z Lechem w tym meczu, w którym miał kończyć karierę. Do dziś mam te ciarki, kiedy oglądam powtórki. Świetny zawodnik.
Odpowiedz cytując
TSWojtas
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 27.04.2021, 14:41
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Brożek spokojnie powinien być ustawiany obok tej dwójki. 20 sezonów w seniorach, nawet w pożegnalnym sezonie dokopał rywalom 8 razy. Gdyby za młodu miał ten spryt, doświadczenie, które nabył po 30 to byłby zawodnikiem kompletnym. No i ta kontuzja bodajże w 2008 roku po której się nie mógł długo pozbierać..
Piłkarsko lepsi Żuraw i Frankowski. Brożek ciut za Nimi ale jeśli chodzi o całokształt zdecydowanie numer jeden

aleksander buksa - prostytutka bez Honoru
Odpowiedz cytując
Harcownik
Senior Member

Stary 27.04.2021, 15:40
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Jasne że dla Wisły Brożek to legenda a Carlitos...cóż. Tylko pytanie było kto był lepszy piłkarsko u szczytu swoich możliwości. Czyli ten jeden sezon Carlitosa vs jeden z sezonow w którym Brożek także był królem strzelców. Carlitos pamiętam nie strzelał głową, ale za to nie marnował tyłu sytuacji, kontrolę piłki na pewno miał lepszą. Paweł był lepszym sprinterem...
Ostatnio edytowane przez Harcownik : 27.04.2021 o godz. 15:46.
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg!
Odpowiedz cytując
Harcownik
Senior Member

Stary 27.04.2021, 15:45
czaro napisał(a):Wyświetl post
Pamiętam, jakie ciarki przeszły mi po plecach, kiedy Brożek strzelił gola z Lechem w tym meczu, w którym miał kończyć karierę. Do dziś mam te ciarki, kiedy oglądam powtórki. Świetny zawodnik.
No piękne pożegnanie, co prawda ostateczne , tj drugie, nie było już tak okazałe, ale Brożek dołożył jeszcze te 8 goli no i te podwójne pożegnanie i Brożek wciąż powracający na blokadach i lekach przeciwbólowych to też taka powiedziałbym rzecz, która zbudowała jego legendę bardziej chyba niż tytuły króla strzelców. Zapamiętany zostanie przez to nie jako Paweł "machający łapami" a Paweł, który został do końca w najtrudniejszych chwilach mimo że zdrowie już szwankowało ( trochę jak Kuba teraz).
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów