The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
ciastek88
Senior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.04.2021, 13:07
Harcownik napisał(a):Wyświetl post

A kiedy grał Hoyo na stoperze, na szpicy Drzazga, na obronie Burliga, nie było pensji na czas i przychodzili grajkowie z łapanki jak Peszko czy Wasyl to miało prawo zadziałać?
W ogóle to jak klasyfikować Peszkę? Turysta, syty kot, meteoryt? Jakoś byłem spokojny że da radę. I całkiem możliwe że i dziś nakryłby czapką naszych skrzydłowych.
Doraźnie zadziałało. Podobnie jak w przypadku Alona , tutaj częściowo przez kontuzję.
Pytanie czy nasza polityka ma sprowadzać się do doraźnych transferów na 1 rundę ? Możemy tak co roku wypożyczać zawodników na rundę wiosenną żeby ratować ekstraklasę ale chyba nie o to nam wszystkim chodzi.

Nie wiem czy Hyballa jest dobrym, średnim czy beznadziejnym trenerem ale jest najwyraźniej źle wyselekcjonowanym, pomimo przekazu o stawianiu na rozwój sportowy.
Oczywiście przy założeniu , że dojdzie do oczyszczenia kadry w lecie, pożegnania się z turystami i sytymi kotami a w ich miejsce przyjdą tacy , którym będzie się chciało to Hyballa ma sens i za takim rozwiązaniem jestem ale mam obawy bliskie pewności , że kadra na jesień nie będzie wiele odbiegała od obecnej. ( nie mam o to pretensji do Trio, takie mamy realia finansowe )
W tej sytuacji skoro mamy grac turystami i sytymi kotami to lepiej jest jednak zatrudnić jakiegoś speca od autobusu i męczenia buły i wychodzić przez kolejne 5 lat z długów grając dzidą na defensywnego napastnika i celebrować każdy SFG i wyrzut z autu niczym Arka Ojrzyńskiego.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów