The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
zibi7
Senior Member

Od: 01.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.04.2021, 19:57
ciastek88 napisał(a):Wyświetl post
Hybalista Jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem nie komentuj

PS. Całe szczęście , że Skowronek nie wydrenował ławki rezerwowych niczym teraz Hyballa , bo nie poszliby za nim niczym w ogień, prawda ? Dobrze , że Stolar zbijał piąteczki z rezerwowymi bo też miał iść za nim kto w ogień.

Wszystko było zaj... do momentu jak nie przyszedł Hyballa. Zwolnijmy go czym prędzej bo jeszcze zaprzepaści Sadlokowi, Burlidze i innym MP w przyszłym sezonie.
W twoim poście nie ma nic, czego nawet 10-letnie dziecko nie jest w stanie zrozumieć, więc nie musisz się silić na takie docinki. Wczoraj żadnego błędu Hyballi nie dostrzegałeś i zaciekle mnie szyderczo zaczepiałeś, gdy coś pisałem nt. Niemca.

Kwestia jest taka czy ty po moim poście w końcu zrozumiałeś to co przez 2 godziny próbowałem tobie i pozostałym "hybalistom" powiedzieć. Wydaje mi się że nie chcesz zrozumieć, a na wczoraj twoja wiedza była na poziomie takich wpisów jakie zamieszczałeś "hihi haha on chce Abramowicza, #Team Hyballa".

Problem was - "hybalistów" jest taki, że postrzegacie Hyballe tylko przez pryzmat posiadania przez niego niemieckiego paszportu. Już kilkakrotnie tu pisałem, że wielu forumowiczów rozróżnia tylko dwa kolory: biały i czarny.

Hyballa jest tym białym, rycerzem na białym koniu z niemieckim paszportem.

Polscy trenerzy to ci czarni.

No i teraz gdy Hyballa zaczyna popełniać błędy on dla was jest dalej tym "białym", nie chcecie przyjąć do wiadomości szarości jakie pojawiają się na sylwetce oczekiwanego zagranicznego wybrańca. Dokładnie to próbujesz robić też teraz nie odnosząc się do sedna mojego postu, tylko stosujesz sprawdzoną metodę o której napisałem w powyższym poście:

stosując ataki personalne - "nie umiesz czytać ze zrozumieniem nie komentuj"

zmieniając temat i szydząc. -"Wszystko było zaj... do momentu jak nie przyszedł Hyballa. Zwolnijmy go czym prędzej bo jeszcze zaprzepaści Sadlokowi, Burlidze i innym MP w przyszłym sezonie."

No i oczywiście trzeba przywołać tych złych tych czarnych - polskich trenerów w opozycji do białego Niemca. Panicznie boicie się, że ktoś skala nieskazitelny obrazek waszego zagranicznego - "The Special One", którego tyle lat wyczekiwaliście.

Niestety wasz wymarzony niemiecki trener nie jest nieomylny i popełnia błędy w prowadzeniu drużyny co jest teraz widoczne w wynikach i wszystkim co się dzieje dookoła zespołu.

Hyballa wykonuje ruchy takie a nie inne i się je w odpowiedni sposób komentuje. Jeśli zrobi coś co przynosi zły efekt to się o tym pisze i tyle. Nie jest to równoważne z tym że chce się wymiany Hyballi na Stolarczyka czy Skowronka.

Kończąc, dla mnie paszport trenera nie ma znaczenia, nie mam żadnych preferencji odnośnie narodowości szkoleniowca jaki trenuje Wisłę. Wy - "hybaliści" macie tą preferencję wyraźnie ustaloną, dlatego każda niepochlebna opinia nt. decyzji Hyballi powoduje u was paniczną reakcję i chęć jak najszybszego obśmiania polemisty. Trudno w takich warunkach prowadzić jakąkolwiek dyskusję.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów