|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Z tym trenerem i taką grą dokonamy niemożliwego i spadniemy hukiem z ligi z której spaść się po prostu ....a nie da.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Nie gramy nic. Jeśli wygrywamy to fuksem. Wystarczy nas trochę przycisnąć i wychodzi cała słabość. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Albo wystarczy zaczekać do 60 minuty... rok minął i jesteśmy w tym samym miejscu....
![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Jak straciliśmy drugą bramkę? Mamy wolnego i Frydrych podaje na 2 metry do ustawionego tyłem Kuvelica i strata. Dlaczego? Bo nikt z przodu nie pokazuje się do gry, ten co ma piłkę ma problem i niech się martwi. Tak to wygląda. A czyja to wina? Można wymyślać że wirusa, klimatu, zarządu, piłkarzy, ale przede wszystkim TRENERA on od roku bierze kasę za to żeby drużyna grała w piłkę, ustala skład, decyduje o zmianach. Wszystko od niego zależy. Jak sobie nie radzi a obraz gry zwłaszcza i wyniki w drugiej kolejności świadczą że tak właśnie jest, to nie ma co się pieścić tylko Skowronka wyp....olić. On działa na zawodników jak źle ustawiona zbieżność na opony. Choćby kupić najlepsze na świecie to zaraz nadają się do kosza. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Przestańcie z tym honorowym podaniem się do dymisji bo nikt tak nigdzie nie robi a już zwłaszcza ktoś kto wie, że wielkiego popytu na swoje usługi nie ma.
OK Moskal się zrzekł kasy, ale to inny temat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
FraMat:
Jakie przycisnąć, my sami sobie bramki strzelamy - frajerzy z Rakowa i Zabrza chcieli grać swoje i stracili punkty, a wystarczyło dać nam piłkę, to sami im się wystawimy na srebrnej tacy ![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
10 znaków
https://www.wisla.krakow.pl/aktualno...v_BymzzzpKx7dI Artur Skowronek byłym trenerem Wisły Kraków ![]() ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wypierdalaj
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
won....!!!
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
To teraz jeszcze zrobić to samo z połową tych gamoni w krótkich spodenkach + stworzyć pion sportowy i może kiedyś coś z tego będzie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
W sumie zmarnowany rok z tym panem na ławce :( |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Coś czuję, że pukniemy pejsatych
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Skorze albo Nawalke z polskich trenerów bym widział, na asystenta Sobola (pewnie w poniedziałek też poleci)
Jeśli nie to zagraniczny, co nie zna nikogo z naszego składu poza Kuba ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Sobol+Nawałka to by było naprawdę cos ale niestety niemożliwe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dajcie spokój z tym Sobolem... Dość już kierowania się sentymentem, koneksjami itd.
Nawałka - chyba odfrunął po pracy w kadrze, poza tym ma nierealne wymagania finansowe. Oby tylko tym razem nie był to znów ktoś tymczasowy/przejściowy, bo stracimy kolejny sezon czy dwa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Nawałka i Skorża chyba są poza naszym zasięgiem.
Z jednej strony - Nawałka albo zagraniczny fachowiec trzymający wszystko twardą ręką i z jasnym poparciem zarządu może by coś tu ugrał. Ale gdyby panom piłkarzykom to się nie spodobało - i tak nie ma kasy na żadne rewolucje i nic z tym nie zrobimy poza grożeniem palcem.. Na pewno cała struktura i plan działania do przemyślenia, gdzie jest jakikolwiek dyrektor sportowy i skauting ? Z kaset mamy piłkarzy pozyskiwać ? Kuba też powinien chyba powoli zweryfikować co chce robić i jak. Jak to u nas - będzie ciekawa zima ![]()
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 29.11.2020 o godz. 00:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jak myślicie? Kto będzie dalej realizował wizję budowy naszego pionu sportowego? Myślę, że nasz dyrektor sportowy ma już kilku kandydatów, za którymi przemawia szereg argumentów przemawiających, za tym że to oni najlepiej pasują do wizji klubu.
Oh shit... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Ja jebie. Skorze, Nawalki, Sobole. Juz lepiej niech Skowronek zostanie
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Przyjdzie jakiś trener na zakręcie(niezbyt znany) i tyle. Bez kontraktu nie ma nikogo ciekawego, bo jak ktoś mówi o Nawałce to nie zna jego ambicji, wymagań finansowych i też zapewnienia pozycji w klubie(tzn. drugi po prezesie). Pomijam to, że facet praktycznie zakończył swoją przygodę z tym zawodem(po wygłupach w Lechu). Skorża też nie ta półka, więc zostanie jeszcze ewentualnie opcja zagraniczna(kolejny anonim). Fajni trenerzy akurat zagospodarowani.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Obstawiam Jacka Zielińskiego, niestety.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
https://www.transfermarkt.pl/marcin-.../trainer/18138 - to jest też jakaś opcja i z sukcesami(awansami). Skowronek to przy nim słaby uczeń.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
https://www.transfermarkt.pl/boris-s...l/trainer/8407
Tu trzeba kogos takiego, a nie jakichs ogorow Kaczmarkow. Won z Polakami i PMS. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Są jeszcze 3 mecze i przerwa zimowa. Wydaje się, że poprowadzą asystenci najbliższe 3 mecze a nowy trener przyjdzie przed przygotowaniami do rundy wiosennej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Parę zdań ode mnie. Nawałka odpada z kilku względów. Po pierwsze trochę odleciał po reprezentacji Polski. To co robił w Lechu ( kazał zorganizować wóz strażacki, by nawodnić murawę), kosmiczna pensja + cały sztab ludzi, to u nas odpada w tym momencie.
Dla mnie zatrudnienie zagranicznego trenera mija się z celem trochę. Jest to znowu cały sztab ludzi, trener nie zna zawodników, ligi i całego otoczenia. Zanim się rozezna, to zostanie zwolniony takie są według mnie fakty. Pewnie będzie chciał sprowadzić paru ''swoich'' zawodników, co na dłuższą metę u nas się nie sprawdzało. Według mnie ktoś z trójki Skorża, Magiera, Urban w takiej kolejności. Do przerwy zimowej dać popracować Dariuszowi Marcowi, który już raz prowadził zespół po Skowronku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
W 2017 po dwoch porazkach z Gornikiem i Wisla Plock wylatuje Ramirez. Wisle w nastepnym meczu prowadzi Sobolewski i wygrywamy derby na wyjezdzie 4:1
W 2020 po dwoch porazkach z Warta i Zaglebiem wylatuje Skowronek. Wisle w nastepnym meczu prowadzi Kmiecik(?) i ..... |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2019
Offline |
|
|
Co wy widzicie w tym Nawałce? W Amice miał dobrych piłkarzy i pełną autonomie i wyleciał po 6 miesiącach w.......i, wg mnie Pan Jacek Magiera byłby odpowiednią osobą, doświadczony trener z sukcesami i ręką do młodych.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To ten Pan Jacek Magiera, który machał ptowokacyjnie pod dziesiątką flagą Legii na kiju i został pogoniony przez murawe?
![]()
Tylko Wisła.
Warszawa da się lubić, Warszawa da się lubić, tu trzy punkty można zdobyć, tutaj Legię można ubić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
No i stalo się to co mówiłem. Mniej węcej myslę, że o co tu jest pisane, to taki sam chaos jest w glowie trio. Wywalić trenera łatwo i teraz bądź mądry i za 10 zł znajdź trenera, który coś zmieni...
W dupie jesteśmy i tyle. A zamieniac Skowronków na "Skowronków" vol 2 to żaden wybór. Wiem, że trzeba go bylo zwolnić itd itp ale patrzę trochę dalej i wiem, że będziemy tak samo w dupie za kilka miesięcy jak teraz. I to jest nasz dramat. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2017
Offline |
|
|
Mówiłem brać Ojrzyńskiego a nie czekać na księcia z bajki. Chciałbym się mylić ale pewnie nikt lepszy od niego tu nie przyjdzie, a tym gorzej że trafił on do Stali, która cyk już cztery punkty w dwóch meczach z nim na ławce i już siedzi Wiśle na plecach.
Nie żebym histeryzował, ale są dwa punkty przewagi nad ostatnim Piastem, który zaczął grać, Stal i Podbeskidzie już tylko punkcik za Wisełką, a jak już pisałem mamy kalendarz wręcz wymarzony do rehabilitacji. Znaczy skończyły się Warty, a zaraz będzie Legia, Lech itp. Może Lettieri? Bo tu poradzi tylko obeznany z ligą zamordysta a nie wujkowie Skorża czy Brzęczek. No, chyba że dostaną sporo kasy na transfery ale tak to i Skowronek by sobie poradził. Tak jak z Tugermanem pewnie dałby radę Stolarczyk. No i pozostaje trzecia możliwość, jest zaklepany jakiś naprawdę dobry fachowiec co najmniej klasy Carillo, ale kto w to wierzy?
Ostatnio edytowane przez Harcownik : 29.11.2020 o godz. 09:09.
![]()
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|