The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.11.2020, 22:11
Cytat:
To da ,że wszyscy pragniemy krwi, po drugie przynajmniej nie będzie pier dolil w wywiadach i na konferencjii

Nie wiem ale.moim zdaniem.nie mamy tak chu jowej kadry żeby wygrywać raz na kwartał
Nie wiem jak to jest ale ja ciągle slyszę, żeby zmienić trenera, w kadrze zmienić (chociaż tu się zgadzam bo Brzeczek nie ma wystarczającego autorytetu, kariery żeby być kimś dla pilkarzy światowego formatu jak Lewy, Szczęsny itd), u nas zmienić, w Legii zmienić, w Lechu zmienić. I co to daje?

Uważam, że sie powinno wywalić Skowronka ale smutna prawda jest taka, że ot nic nie da dlugofalowo bo problem nie leży w trenerze a gdzieś indziej. gdzie to się można domyslać, strzelać. To jest jak choroba, na ktorą nikt nie zna lekarstwa i na palę się diagnozuje i leczy.
Patrze bardziej perspektywicznie, może to wszystko musi być robione na jednym poziomie, tzn że jak pilkarze średni to i trenera jakiegoś średniego, żeby się rozumieli, uzupełniali, a nie filozofa czy zamordysty albo amatora? Może w zarządzie sa problemy i ise ryba od glowy psuje. Nie wiem. Ale od prawie dekady mamy non stop zlego trenera i złych pilkarzy... także coś tu jest nie tak.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów