|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Gówno prawda, pisałem to w dwóch kontekstach: raz że vice-prezesem naszego klubu jest człowiek, którego jedynym "doświadczeniem" było menedżerowanie siłowni. Dlatego pisałem, że lepiej zatrudnić kogoś po studiach z zarządzania na staż za grosze niż topić 15 tys w pensje Dukata...
Broniłeś wtedy naszego prezesa twardo, a dziś zamiast dla własnego dobra o tym zapomnieć jeszcze się tym chwalisz... A druga sytuacja w której mogłem o tym wspomnieć to Wisłocki - pan od fikołków, który zarządza jednym z największych wielosekcyjnych klubów w Polsce - z samymi sukcesami. Tutaj również człowiek, który ukończył studia wyższe w zarządzaniu, miałby dużo wyższe kwalifikacje niż Wisłocki. ![]()
Ddf
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Przeciez byl taki czlowiek
Marzena Sarapata to radca prawny, absolwentka studiów z zakresu Zarządzania Organizacjami Sportowymi na Uniwersytecie Jagiellońskim. Posiada tytuł Menedżera Sportu nadawany przez Ministra Sportu. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Wkleiłbym te posty Konrada o stażystach w zarządzie, ale nie umiem tego szybko znaleźć. Pamiętam, że Wolfy strasznie się o to pieklił : )
A wracając do tematu, to nie rozumiem, czemu, Konradzie, na mnie napadasz. Nawet gdyby to były odczucia garstki kibiców (a nie są), to jako odczucia są tak samo uzasadnione jak odczucia pasjonatów naszych starć z KSZO i tym podobnych występów. Nie ma chyba w tym nic debilnego, nie sądzisz? ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
||||
|
A czemu na szybko, przecież masz dużo czasu?
Cała dyskusja zaczęła się od opublikowania zarobków Dukata I Marzenki, w tym temacie na 221 stronie: https://wislakrakow.com/forum/showth...=9691&page=221 Pare cytatów. Gdy ja i paru innych forumowiczów zaczęliśmy się burzyć na wysokość zarobków ex-menedżera siłowni, pojawił się obrońca czaro: czaro, strona 223 napisał(a):
![]() Zostawmy to i wróćmy do mojego pomysłu stażystów : https://wislakrakow.com/forum/showpo...postcount=6691 Ano, kolega czaro napisal, że nie wie czy 30 tys to dużo czy mało, podałem więc pensje prezesów Górnika itp. Oraz pisałem dalej : Cytat:
Dziś już wiemy, że miałem rację bo dowolny absolwent polskiej uczelni: - nie brałby 30 tys tylko 5 tys - nie wynosił by pieniędzy w reklamowce Oczywiście ty i wolfy bardzo ostro broniliście Pana Dukata, wyzywając mnie od cebulakow, który zagląda naszemu vice do kieszeni: Cytat:
czaro napisał(a):
Konrad. napisał(a):
Nie wiem po co to teraz wyciągnąłeś, nie wstydzę się żadnego postu o stażystach i Dukacie. To ty byłeś ślepy na fakty, jak to że prezesie klubow ekstraklasy zarabiali średnio 15 tys, a nasz vice 30 tys... Jak się chcesz napinać to pomyśl następnym razem, czy sam głupszy rzeczy nie pisałeś, bo dostałeś rykoszetem... ![]()
Ddf
|
|||||
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jezu.
Ja nie negowałem, że pisałeś w kontekście poprzedniego rozdania. Pisałem że na serio taką alternatywę rozpatrywałeś. Napinasz się Ty. Od dwóch stron krzyczysz "debil, debil" zupełnie bez powodu i na końcu smażysz post na pół strony, żeby udowodnić, co pisałeś x lat temu. Spokojnie. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Standard, mogłaś napisać "sorry, źle zapamiętałem", ale dalej brniesz.
I jeszcze ze mnie robisz wariata, mimo że to Ty wyciągles ten wątek sprzed dwóch lat... Bez odbioru. ![]()
Ddf
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|