Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [X kolejka] Warta Poznań - Wisła Kraków, 21-11-2020, 20:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=10345)

Arkadiusz.Czerepach 15.11.2020 07:56

[X kolejka] Warta Poznań - Wisła Kraków, 21-11-2020, 20:00

https://i.imgur.com/PpD9CxM.png

Aktualna tabela:

https://i.imgur.com/U179oK1.png

Zestaw par nadchodzącej kolejki:

https://i.imgur.com/FCfggFr.png

A tak to widzi bukmacher (kursy od naszego sponsora z dnia zakładania tematu)

https://i.imgur.com/jMADnxd.png

Zapraszam do dyskusji

:tsw_raca: :tsw_raca: :tsw_raca: :tsw_raca: :tsw_raca:

wiesniak842 15.11.2020 08:49

Nad czym tu dyskutować. Wygramy, przegramy albo zremisujemy:D

Jaroo1 15.11.2020 12:13

Dyskutujemy nad tym, czy się schlamy jak wygramy lub przegramy, albo czy się najebiemy jak zremisujemy. Proste

Ajax 15.11.2020 17:08

Hmm pierwsze 45-60 minut w porządku gry potem oddychanie rękawami :D Pytanie czy i kiedy strzelimy bramki.

crux.a 15.11.2020 19:07

Jest jeszcze taka możliwość, że się skujemy gorzałą, jak meczyk odwołają.Tzn. chodzi mi o to, że się nadupcymy wódką, jak mecz nie dojdzie do skutku.

Karherop 20.11.2020 09:31

Jak nie zgubi nas pewność siebie to 3 punkty wpadną na konto. Jestem o to bardziej spokojny niż w domowych spotkaniach...

Na grad branek nie liczę, ale wygrana 1-2 po golach Forbsa i Yeboaha mile widziana.

A i Buksa wejdzie koło 70 minuty.

Szneka 20.11.2020 14:29

czy wiadomo kto gra kto nie gra?

Ogryzek 20.11.2020 16:36

W takim meczu koniecznie trzeba zdobyć 3 punkty. Nie ważne jak.

Kac 21.11.2020 15:26

musza byc te 3 pkt tutaj

Szneka 21.11.2020 19:59

Niepsuk Kuba Mak Kontuzje tak? Janicki wiadomo. Klemenz Gruszkowski Sadlok czemu nie grają?

bridgeburner 21.11.2020 21:54

Szczyt dzisiaj został osiągnięty
Przegrana zasłużona z drużyną która ledwo uzbierała 11 do grania na mecz
Z drużyną której cały budżet płacowy jest mniejszy niż naszych 5 najlepiej zarabiających zawodników
Bez sytuacji, bez walki, bez determinacji
Pie.dole, skończyłem z kupowaniem akcji, koszulek, wirtualnych biletów itd na ten sezon
Nie będę się dorzucał do utrzymywania dyletantow bez ambicji, ja na swoją wypłatę muszę uczciwie zapracować

pomeran 21.11.2020 21:57

To jest dramat. Kompromitacja. Żenada. Jeśli Ludzie z zarządu maja jakikolwiek szacunek do tego klubu, skowronek zostaje w Poznaniu. Piłkarze powinni mieć za ten mecz wj..ane kary i jeszcze zaległe za kszo. Dość tych upokorzeń. Wisła na to. Iw zasługuje, kibice na to nie zasługują.

Kac 21.11.2020 21:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bridgeburner (Post 1558532)
Szczyt dzisiaj został osiągnięty
Przegrana zasłużona z drużyną która ledwo uzbierała 11 do grania na mecz
Z drużyną której cały budżet płacowy jest mniejszy niż naszych 5 najlepiej zarabiających zawodników
Bez sytuacji, bez walki, bez determinacji
Pie.dole, skończyłem z kupowaniem akcji, koszulek, wirtualnych biletów itd na ten sezon
Nie będę się dorzucał do utrzymywania dyletantow bez ambicji, ja na swoją wypłatę muszę uczciwie zapracować

dokladnie, dosc kompromitacji, po prostu dosc

Szneka 21.11.2020 21:57

dno dna. nikt kompletnie nikt się dziś nie wyróżnił a gra niektórych to nawet nie było pozorowanie gry. jeśli trener skowronek ma honor odejdzie dziś

LucjuszWielki 21.11.2020 21:58

TEJ ŻENADY NIE DA SIĘ NAWET SKOMENTOWAĆ !!

Pierwsza połowa była bardzo podobna, tylko Warta była przestraszona bo grali 3cim garniturem, dopiero w przerwie trener im powiedział, ze z kołkami graja i zeby isc do przodu nie bac sie bo Wisła potyka sie o własne nogi i nie wie co grac w obronie...

Ostatnie 10 minut tej zenady to była TURBO ZENADA, Warta chciała przeytrzymać to przytrzymała, odciagnela gre od własnej połowy, natomiast my w ODWROTNEJ sytuacji bronilibysmy sie jak ostatnie mecze w sposb mega zaslony...

Zero akcji na koneic, zero !! Warta kontrolowala bez murowania bez wiekszego wysyłku.

ZENADA

KAZIU.... po raz kolejny PROSIMY przyjdz i zrob to co w Wisle robiles dobrze, czyli spokojny srodek z przewaga na gorna czesc tabeli bo z tym trenerem to my COFAMY sie w rozwoju :/

FraMat 21.11.2020 21:58

Banda patałachów prowadzona przez patałacha.
Kiedy w pierwszej połowie można było rywala dobić bawiliśmy się w budowanie ataku pozycyjnego jakbyśmy byli Bayernem.
Potem dwa przypadkowe gongi, gdy wychodzimy na druga połowę z przeświadczeniem, że zaraz nam samo wpadnie.
I skowronek czekający do 80 minuty na przeprowadzenie zmian z przodu.
Ja też dziękuję.
Jestem w Socios, ale dzisiaj mam do drużyny jedno: wypierdalać.

serek.c2 21.11.2020 21:59

Zastanawiam się z kim jeszcze są w stanie przegrać?

Skawa Wadowice 21.11.2020 22:00

Ile jeszcze musimy sie upokarzać z gorszymi drużynami, żeby pozbyć się sztabu szkoleniowego?
....a... nikt nie ma jaj by podjąc decyzję, którą się odkłada od kilku kolejek? W dupie mam kase dla Skowronka. Wystarczy za to jeden pilkarz mniej a w zespole mamy wielu, którzy nie wnoszą wiele a przeszkadzają. Bukse sprzedać póki są wszyscy zaślepieni tym drewnem i można próbować się odbijać finansowo od dna.

Sardyn 21.11.2020 22:01

Parodysta na ławce parodyści na boisku Skowronek dziękuję Opatrności każdego dnia ze mecze są bez kibiców

DeadOrAlive 21.11.2020 22:02

No to co Panowie. Może kolejna zbiórka, wirtualne bilety ?

Levis88 21.11.2020 22:03

Braku ambicji i zaangażowania nie wybaczę. Zaczyna się od trenera. To on ustawia drużynę.

pomeran 21.11.2020 22:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1558538)
Zastanawiam się z kim jeszcze są w stanie przegrać?

Z taka gra przegraliby z podwórkowa 6 Fc albatros z karolem krawczykiem w ataku.
Brak słów jak kompromituje się ten klub regularnie. Za każdym razem kiedy wydaje się ze już bardziej nie da się skompromitować - wychodzi ekipa wfisty skowronka i udowadnia ze nie ma tak gownianej gry, której nie mogliby przebić.

Skawa Wadowice 21.11.2020 22:04

Stal mielec po zmianie trenera, pierwszy mecz i juz inna druzyna. Mieli swoje sytuacje. My dalej gramy najgorsze gowno w lidze dzięki 1 ligowemu trenerowi. Ile mamy czekac? Mają szczescie ze graja bez kibicow bo Ptaszek by juz tej presji, wyzwisk z trybun sam by sie podal do dymisji

speedfashion 21.11.2020 22:05

Nie dalo sie na to patrzec, i to wcale nie przez kiepsko umiejscowiona kamere. W kolejnym meczu wygladamy jak orkiestra, w ktorej kazdy muzyk gra co innego.
Mija rok Skowronka. W sumie roznicy nie widac.

No i wlaczamy sie do walki o spadek. A przeciez juz teraz mozna bylo kupic troche spokoju...

Griszka30KR 21.11.2020 22:06

Q.....,co przerwę, co tydzień, Skowronek p.....oli ,ze dobrze przepracowany został ten okres,a Oni coraz gorzej wyglądają taktycznie.Biegaja,wrzucają bez pomysłu.A wrzucenie na końcu Baciraja i Buksy,było na zasadzie "gruby na bramkę ,a reszta do ataku"
Czy ktoś z zarządu podejmie w końcu własciwą decyzje?Czy Kube stać na przyznanie się,że jednak z zatrudnieniem Skowronka to był błąd.
04.12 derby jeszcze

Markus 21.11.2020 22:08

Znów komedia, a nie gra w wykonaniu naszych. Indywidualnie koszmar, pełen błędów, które nie zdarzają się nawet juniorom. Zespołowo i taktycznie również dno. Skowronek znów kompletnie nie panował nad drużyną i nie umiał zareagować na sytuację na boisku. Trzymanie na siłę na boisku koszmarnie słabych dzisiaj Kuvlejica, Plewki, Abramowicza, czy Carlosa zakrawało na skandal. Każdy wiślak był przerażająco bezradny. Buksa dostał oczywiście zaledwie kilka minut i to nie na swojej pozycji, tylko gdzieś z boku boiska. Dramat.

Elefant 21.11.2020 22:09

Jedyne uczucie po tym meczu to żal Frydrycha.
Jedyny profesjonalista w klubie.
Reszta to amatorzy i dyletanci.
Trener, piłkarze, sztab, zarząd.

FraMat 21.11.2020 22:13

Do końca roku nie włączę transmisji z meczu Wisłą.

A dobrze mi mówiła koleżanka z Roksy: wpadnij wieczorem, mam wino...
A ja: nie, Wisła gra...
:mysli::mysli::mysli:

Sylwus1988 21.11.2020 22:14

przegrywamy 2:1 prawie całą drugą połowę, zero presingu, zero doskoku,podania w poprzek na naszej połowie, rożny w 66 minucie nikt nie podchodzi do wykonania przez godzinę, nawet nie wiem jak to nazwać, sabotaż to komplement.

enzo 21.11.2020 22:14

Nie wiem, jak to jest w ogóle możliwe, ale nie potrafię wskazać choćby jednego piłkarza, który przy Skowronku wszedł na wyższy poziom. Ktoś podpowie? Bo jeśli chodzi o zjazd z formy poszczególnych zawodników, to niestety w tym przypadku mamy istne zatrzęsienie takich grajków. I gdybym nie znał potencjału części z nich, to stwierdziłbym, że w Wiśle grają jacyś totalni amatorzy.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:37.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl