The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2020, 20:20
Na tym forum to się nigdy nie znudzi faworyzowanie wychowanków.

Co takiego zrobiłby Buksa? Beciraj to przynajmniej poprzepycha się, odegra piłkę, coś da drużynie. Buksa będzie tylko biegał i czekał na okazję do wykończenia strzałem na bramke. Na ten moment nie jest piłkarzem na taki mecz.

A jak myśli ,,Gdzie tylko odejść?" to niech odchodzi, grał tylko dlatego, że jest młody i jest wychowankiem nie będzie.
Ostatnio edytowane przez R33 : 08.11.2020 o godz. 20:23.
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 08.11.2020, 20:43
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Każda osoba piszącą o gładkim 3-0powinna sobie w profilowe wpisać : chuja się znam na piłce. Tyle.

---

Co do meczu przeraża mnie nie wystawianie Buksy - chłopak pewnie tylko myśli o tym, gdzie odejść.

Jeszcze rozumiałem, że przegrywa z Forbesem, jakoś ogarniałem, że przegrał z Silva, ale poważnie z Beciraj em?

Wpuszczenie go w 86 minucie, to naplucie mi w twarz...
Nie wiem co powinien sobie w profilowe wpisać koleś który nie widział, że drugiej połowie nie było nas na boisku i że piłka 2 razy wylądowała u nas w siatce: D A nie soryy mieliśmy okazje i to rzeczywiście może być wielkie zaskoczenie dla świetnego eksperta że Beci co mógł to spierniczył
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 08.11.2020, 20:50
A co takiego zrobił Beciraj, oprócz 100% skuteczności 0 gola na mecz?

Co do Buksy, już Ci odpowiem : strzelił w ub. Sezonie 4 gole w wieku 17 lat w 586 minutach na boisku.

To wg ciebie nic, i Beciraj jest lepszy powinien mieć więc 2 gole w lidze, wszak rozegrał już 260 minut.

Ile ma?

Druga sprawa : jeśli Beciraj się rozstrzela to może awansujemy do 4 i sprzedamy go za 0,5 miliona. Jeśli Buksa to za 5 milionów. Umiesz podać różnice w złotówkach czy ci przeliczyć?
Ddf
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Stary 08.11.2020, 20:54
Ajax - pierwsza połowa dla nas, druga dla Rakowa. Ja tego nie neguje.

Choć nie rozumiem, czemu im liczysz gole ze spalonych...

Nie zmienia to faktu, że "gładkie 3-0"się nie wydarzyło, i eksperty to przewidujące powinni zmienić robotę...
Ddf
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 08.11.2020, 21:01
Konard. napisał(a):
A co takiego zrobił Beciraj, oprócz 100% skuteczności 0 gola na mecz?
No właśnie Ci napisałem wyżej. Powalczy o piłkę, odegra itp.

Konard. napisał(a):
Co do Buksy, już Ci odpowiem : strzelił w ub. Sezonie 4 gole w wieku 17 lat w 586 minutach na boisku.

To wg ciebie nic, i Beciraj jest lepszy powinien mieć więc 2 gole w lidze, wszak rozegrał już 260 minut.

Ile ma?
A co będziemy Buksę do Beciraja porównywać, porównajmy do Messiego. Jak się bawić to się bawić. Gość na razie strzelił 3 gole w lidze hiszpańskiej, a grał 584 minuty, skoro tak w matematykę idziesz to możemy te 2 minuty przyjąć za granice błędu pomiarowego? Przekonałeś mnie. Wystawiamy Bukse non stop od następnego meczu.

Konard. napisał(a):
Druga sprawa : jeśli Beciraj się rozstrzela to może awansujemy do 4 i sprzedamy go za 0,5 miliona. Jeśli Buksa to za 5 milionów. Umiesz podać różnice w złotówkach czy ci przeliczyć?
4,5 mln złotych. Zgadza się?
Ostatnio edytowane przez R33 : 08.11.2020 o godz. 21:04.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 08.11.2020, 21:02

Nie zmienia to faktu, że "gładkie 3-0"się nie wydarzyło, i eksperty to przewidujące powinni zmienić robotę...
Tutaj nie chodzi o ekspertów, a chyba o to, że zapomina się jaką ligę oglądamy.

5 porażek z rzędu i wygrana z mistrzem, 5 wygranych z rzędu (w tym z mistrzem i liderem) i oklep od ostatniej drużyny - nie, tak nie jest w normalnej lidze, u nas to się zdarza notorycznie.

Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 08.11.2020, 21:09
Żeby utrzymać tempo i grę w takim meczu trzeba mieć wszystkich zdrowych z kluczowych piłkarzy. Tym bardziej jak Kuba schodzi w połowie meczu. Dla mnie 1 pkt przywieziony z Bełchatowa nie jest złym wynikiem. Trzeba ciułać punkty i tyle.

btw
Najlepiej na tej pandemii to wyszła Pogoń. Wszyscy nagle zachorowali, 3 tygodnie i sie wszyscy wykurowali. A u nas co mecz to maszyna losująca KOGO DZIŚ NIE BĘDZIE.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 08.11.2020, 21:10

Ja przewidywałem w tym meczy remis lub zwycięstwo Wisły Zgodnie z logiką ekstraklasy to był ten moment.

Co nie zmienia faktu, że już pewnym standardem jest przyzwoita pierwsza połowa ale nasz potencjał do zdobywania bramek w takich meczach jest praktycznie zerowy i dlatego można się było spodziewać, że będzie "piękne" 0 z przodu. Z Kolei Raków wie jak zdobywać bramki i to że nic im dziś nie wpadło raczej należy rozpatrywać w kontekście gorszej dyspozycji czy pecha.

Pp 60 minucie jak słusznie Kosa dziś zauważył gramy w 9 więc szansa na to że stracimy tak grają bramkę jest dużo większa niż ta, że coś nam wpadnie w pierwszej połowie.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 08.11.2020, 21:18
Konrad. napisał(a):

Jakby na ulicy robili sondę uliczną przed meczem Polska - Niemcy w 2014 r. i zapytali by jakąś kobietę na co dzień pracującą na kasie która jedyne mecze piłkarskie jakie widziała to te grane przez znajomych na osiedlu jaki będzie wynik meczu i by odpowiedziała ,,Myślę, że będzie 2:0 dla nas." to też byś uważał, że powinna zmienić robotę np. na eksperta piłkarskiego w studiu?
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 08.11.2020, 21:33
Jak pisałem w początkowej fazie tego tematu:

- Skowronek ma lepsze pomysły na wyjeździe niż w domu.

Oczywiście, dobrze wyglądająca pierwsza połowa to efekt dobrego rozczytania rywala - uniemożliwienia mu szybkiego wychodzenia kilkoma zawodnikami z własnej połowy i wrzucania piłki za kołnierz obrońcom. Dodatkowo powolnie kończenie się wysokiej formy i bycia "na fali" Rakowa, oraz buńczuczność rywala, a zwłaszcza ich trenera.

Druga połowa w dużej części wyglądała dużo gorzej i nie sądzę, że to to tylko skutek zejścia Kuby, ale przesunięcia całego Rakowa dużo wyżej i uniemożliwienie nam budowania ataku pozycyjnego. Przy takim składzie II linii kiedy zostaliśmy zmuszeni do bronienia się, zaczęło to wyglądać gorzej. Swoją drogą z taką druga linią to cud, że się wybroniliśmy. Ewidentnie brak Bashy i Żukowa z najlepszej ich formy.

A z przodu? Nadal brak kogoś pokroju Turgemana.
Podejrzewam, że Brożek na dzisiaj byłby lepszy od Fatosa. Co nie znaczy, że nie mam nadziei, że i on w końcu zacznie coś grać.

edit:

- Zakończyliśmy świetną passę Górnika
- zakończyliśmy passę Rakowa

- czekamy na Probierza
Ostatnio edytowane przez FraMat : 08.11.2020 o godz. 21:41.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 08.11.2020, 21:35
1 pkt na liderze ,jest Ok

nie pierniczcie juz ze to cud,bo pierwsza polowa byla nas druga dla Rakowa czyli remis zasluzony.
Biorac pod uwage nasz wczesniejszy wręcz żałosny popis z Lechia to mecz na +

@up tez mi cholernie szkoda Turgemana to byl napastnik dla nas idealny ,cholernie szkoda ze tak z nim wyszlo.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 08.11.2020 o godz. 21:40.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 08.11.2020, 22:38
Najlepsze że trochę mniej szczęścia i mogło być te gładkie 3:0 dla Rakowa. Wtedy eksperty miałyby rację
Dokładnie tak samo mogło zadziałać w drugą stronę i mogliśmy wywiezc 3 pkt, bo niby dlaczego nie?
Większość meczów w tej lidze to chybił/trafił jeśli chodzi o wynik.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 08.11.2020, 23:27
ktos mi powie czemu nie uznali bramki dla Rakowa ? (tej pierwszej bo przy drugiej ewidentny spalony)
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 08.11.2020, 23:37
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
ktos mi powie czemu nie uznali bramki dla Rakowa ? (tej pierwszej bo przy drugiej ewidentny spalony)
Faul strzelca bramki na Abramowiczu. Tak orzekł w studio L+ p.Sławek
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 09.11.2020, 08:58
Remis w zasadzie zasłużony, nie ma tutaj mowy o krzywdzie którejś z drużyn.

Nadal ciężko oceniać zarówno drużynę jak i trenera - mam nadzieję że po najbliższej przerwie wszyscy będą już do dyspozycji i w tych ostatnich, trudnych meczach zobaczymy na co ich naprawdę stać.

Jeżeli chodzi o tych, którzy w ostatnich tygodniach grają regularnie to po raz kolejny bardzo słabo Abramowicz - z tej mąki chleba już chyba nie będzie, zwłaszcza że gość ma prawie 30tkę na karku. Nasi rywale mogą śmiało stosować taktykę "grajcie na Abramowicza, on jest cieńki".
Ponieważ Skowronek nie będzie chciał rozbijać duetu Frydrych-Sadlok to można się spodziewać Burligi na LO.

Kuveljic-Szot-Chuca w pierwszej połowie dawali radę ale w drugiej Raków mocniej nacisnął w środku i to już się posypało. Przy czym Kuveljic znowu trudny do oceny, bo kiedy on ostatnio grał?! Inna sprawa czy Żukow z Bashą w tej konkretnej sytuacji graliby lepiej?
Savic błysnął w Zabrzu, potem Covid no i teraz znowu czekamy....Obyśmy się doczekali, bo to ma być ważny element układanki.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 09.11.2020, 09:14
nie no umówmy sie graliśmy fajnie, było pare fajnych wyjść z pod pressingu , kilka SCHEMATÓW (to dla hejterów ptaszka) , niemniejednak gdyby Raków miał skuteczność/fart jak my w Mielcu , to by nas powieźli z 5tką , Lis miał dzień konia
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 09.11.2020, 09:15
Pierwsza połowa bardzo dobra. Do 16 metra graliśmy wyśmienicie. Z przodu szczególnie Savic dużo psuł. W 2 połowę jego rolę przejął Beqiraj, choć w pierwszym kontakcie z pilka już się wydawało że dochodzi do formy..

Wszyscy mówili o ostrym laniu, a drużyna się postawiła i podobnie jak w Zabrzu, momentami tlamsila lidera. Oczywiście w 2 połowie się to wyrównało, ale mając na uwadze nasze problemy kadrowe to jest to do wytłumaczenia. Zasłużony remis.

Na wiosnę w podobnych okolicznościach przegrywaliśmy spotkania. Dziś remisujemy. Choć remisy nie dają wielu punktów to są dobrym wykładnikiem solidnej gry.
Teraz tylko trzymać kciuki żeby covid nie wykluczył kolejnych graczy , bo Frydrych czy Chuca go jeszcze nie przechodzili..
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Stary 09.11.2020, 09:23
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Teraz tylko trzymać kciuki żeby covid nie wykluczył kolejnych graczy , bo Frydrych czy Chuca go jeszcze nie przechodzili..
Chyba, że bezobjawowo)
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 09.11.2020, 11:47
im robia i tak co chwile testy , wiec raczej nie ma takiej opcji
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 09.11.2020, 11:50
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Chyba, że bezobjawowo)
Testy przechodzą wszyscy , więc by już ich wykryli jakby przeszli (raczej)

Większość naszych zawodników przechodzi covida bez większych objawow
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 09.11.2020, 12:16
W tamtym sezonie jak robili testy to u części graczy wykryto przeciwciała.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Stary 09.11.2020, 12:35
Inna sprawa jakie testy im robią
Skoro można je obejść przepłukaniem gardła płynem do higieny jamy ustnej to średnio wiarygodne

Ale to temat na inną dyskusję. Równie dobrze mogli być lekko przechodzącymi w tej pierwszej grupie, po przypadku Kuby, gdy treningi grupowe były zawieszone na jakiś czas.
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Stary 09.11.2020, 13:42
Cytat:
No właśnie Ci napisałem wyżej. Powalczy o piłkę, odegra itp.
Poważnie? Wow, POWALCZY O PIŁKĘ I ODEGRA!

Oglądałem mecze Buksy na wiosnę i też "walczył o piłkę i odegrywał". Jeżeli tego teraz nie robi, to po cholerę z nim kontrakt przedłużano?

Cytat:
A co będziemy Buksę do Beciraja porównywać, porównajmy do Messiego. Jak się bawić to się bawić.
Już tłumacze dlaczego porównałem Wielkiego Beciraja (przypominj mi ile już bramek dla nas zdobył?) do Buksy: oboje mają podpisany kontrakt z Wisłą. Messi nie ma, więc twoje porównanie jest debilne.

Ciekawi mnie, czy w czerwcu 2021 roku dalej Beciraj będzie dostawał kolejne szanse, bo "powalczy i odegra"...

Cytat:
4,5 mln złotych. Zgadza się?
Nie. Buksa ma odejść za 5 milionów, ale euro. Czyli różnica wynosi 4,5 miliona ale Euro. Tyle możemy stracić nie promując Buksy, tylko Beciraja.

Ten drugi odpłacił nam razie 0 bramkami, ale może coś strzeli - stawiajmy na niego do końca sezonu.

Cytat:
akby na ulicy robili sondę uliczną przed meczem Polska - Niemcy w 2014 r. i zapytali by jakąś kobietę na co dzień pracującą na kasie która jedyne mecze piłkarskie jakie widziała to te grane przez znajomych na osiedlu jaki będzie wynik meczu i by odpowiedziała ,,Myślę, że będzie 2:0 dla nas." to też byś uważał, że powinna zmienić robotę np. na eksperta piłkarskiego w studiu?
Nie.

Ale jeśli ktoś tutaj ogląda wszystkie mecze Wisły i jednoznacznie stwierdza, że będzie gładki w....... i nie nawiążemy kontaktu - to świadczy o tym, że się chuja zna na piłce i tyle.
Ddf
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 09.11.2020, 13:55
Nie. Buksa ma odejść za 5 milionów, ale euro. Czyli różnica wynosi 4,5 miliona ale Euro. Tyle możemy stracić nie promując Buksy, tylko Beciraja.
Chwilowo problem polega na tym, że Buksa jest teraz bez formy i ciężko powiedzieć czy jego wystawianie podbijałoby czy obniżałoby potencjalną cenę
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 09.11.2020, 14:12
Konrad. napisał(a):
Poważnie? Wow, POWALCZY O PIŁKĘ I ODEGRA!

Oglądałem mecze Buksy na wiosnę i też "walczył o piłkę i odegrywał". Jeżeli tego teraz nie robi, to po cholerę z nim kontrakt przedłużano?
A ja oglądałem i widziałem głupie straty Buksy. Dodatkowo przepychano go bo z racji wieku nie ma jeszcze odpowiedniej masy mięśniowej.

Z Buksą przedłużono bo może się jeszcze tego nauczyć, wiele do tego nie potrzeba jak wyżej napisałem. To nie znaczy, że przedłużono z nim kontrakt i ma grać ,,z urzędu".

Konrad. napisał(a):
Już tłumacze dlaczego porównałem Wielkiego Beciraja (przypominj mi ile już bramek dla nas zdobył?) do Buksy: oboje mają podpisany kontrakt z Wisłą. Messi nie ma, więc twoje porównanie jest debilne.
Tego już w ogóle nie rozumiem. Czyli każdy transfer robi się na chybił trafił bo ciężko ocenić piłkarza i porównać go z innym bo nie ma podpisanego kontraktu z danym klubem? Ostatniego zdania to nawet nie będę komentował, przyzwyczajony już jestem do ,,kultury" na tym forum.
Konrad. napisał(a):
Ciekawi mnie, czy w czerwcu 2021 roku dalej Beciraj będzie dostawał kolejne szanse, bo "powalczy i odegra"...
Beciraj to transfer ,,na już" i on nie będzie dostawał szans, ma robić różnice teraz. Na ten moment jest lepszy od Buksy. Co będzie w czerwcu 2021? Nie wiem. Równie dobrze Beciraj od następnego meczu zacznie seryjnie strzelać. 3 lata temu tu na forum to z Imaza po paru meczach robiono wielki niewypał transferowy.

Konrad. napisał(a):

Ten drugi odpłacił nam razie 0 bramkami, ale może coś strzeli - stawiajmy na niego do końca sezonu.
Podałeś mi kwoty bez wartości i kazałeś wynik podać w złotówkach. Tak więc dobrze podałem. Ja nigdzie nie pisałem o stawianiu do końca sezonu. Odniosłem się do wczorajszego meczu. Bo tak samo nie można założyć, że do końca sezonu będziemy stawiać ani na Beciraja, ani na Bukse ani nawet na Błaszczykowskiego.
Równie dobrze mogę napisać - Buksa nic nie pokazuje, ale może w końcu zacznie i go sprzedamy więc stawiajmy na niego do końca sezonu. Buksa ma większe rokowania, Beciraj większe umiejętności. W takim meczu powinien zagrać Beciraj (i zagrał).
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 09.11.2020, 15:01
Panowie co mecz ganimy Maćka Sadloka a za wczorajszy mecz trzeba Go pochwalić. Zagrał naprawdę dobrze.
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 09.11.2020, 15:07
Szneka napisał(a):Wyświetl post
Panowie co mecz ganimy Maćka Sadloka a za wczorajszy mecz trzeba Go pochwalić. Zagrał naprawdę dobrze.
Nie licząc może tego niedolota z wolnego, ale w obliczu wyniku nie ma co się czepiać.
Odpowiedz cytując
guardian_angel
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 09.11.2020, 15:09
Właśnie o to chodzi, że Buksa nie potrafi powalczyć o piłkę i odegrać haha na tym cały szkopuł polega, inna sprawa, że może on by setki Beciraja wykorzystał które były do tej pory, może, o ile by się do nich dopchał...

Pomijając temat napastników, bardzo fajnie zagrał Kuveljic, widać, że ogarnął głowę na ten mecz, poza tym próbował fajnych podań, ze 2 wyszły takie że palce lizać, ja bym go widział obok Plewki i Bashy/Żukowa na stałe
Odpowiedz cytując
kbr
Senior Member

Od: 08.2015

Stary 09.11.2020, 16:46
Również nie rozumiem sytuacji z Buksą. Mamy tutaj ewidentnie rozdźwięk pomiędzy oczekiwaniami, a stanem faktycznym. Balonik z napisem "Aleksander Buksa' został solidnie napompowany i nie wiadomo ile jeszcze wytrzyma.

Z jednej strony obowiązuje narracja, że Buksa ma odejść za 5 mln euro i dzięki niemu spłacimy sporą część zadłużenia. Że to wyjątkowy talent jakiego dawno nie widziano w naszej piłce.

A z drugiej strony chłopak ma słabszą pozycję w drużynie niż wyśmiewany Beciraj. Albo jest wart te 5 baniek i powinien grać regularnie, jeżeli nie w pełnym wymiarze to przynajmniej powinien wchodzić na boisko min w 60 minucie. Albo nie jest wart 5 milionów i po prostu nasze oczekiwania rozmijają się z rzeczywistością.

Nie kupuję takich tłumaczeń, że w jego wieku nie powinien grać zbyt często. Serio? Jak nie teraz to kiedy? Jeżeli zawodnik jest dobry, to gra regularnie i może stanowić o sile drużyny. W Dortmundzie mają kilku takich piłkarzy, niewiele starszych niż Olek, a mogą grać.

Jeżeli Buksa będzie grał takie ogony jak ostatnio to odejdzie nie za 5 mln, tylko za 0,5 mln euro.
Odpowiedz cytując
tomytom
Senior Member

Od: 11.2014

Stary 09.11.2020, 17:52
Na mój amatorski łeb:
- graliśmy z najrówniej obecnie prezentującą się drużyną w naszej lidze, na papierze ich obrońcy mogli zrobić z Buksy popychadło, więc ...

- dostał kilka minut bo w poprzednim sezonie to fajnie ze 3 razy się sprawdziło (takie wejścia na końcówki)
- obecnie Buksa nie imponuje formą (nie tylko On oczywiście)
- Baciraj - na ile pozwoliła dojrzeć mgła - wypracował jedną setkę, podał idealnie, akcję spieprzył ktoś inny (nie pamiętam kto), więc pisanie, że NIC NIE WNIÓSŁ jest chyba trochę przesadzone
- Sadlok: straciłem nadzieję, a tu niespodzianka, może trzeba co jakiś czas posiedzieć na ławce dla złapania dystansu/motywacji?

- wynik: trzeba dziękować Niebiosom i brać co jest. Można zakładać, że ten sezon się skończy przed czasem i każdy punkcik jest na wagę złota
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów