|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Zbierałem się od niedzieli, aby coś napisać, ale uj mnie tak strzelał, że dopiero teraz coś wypluje, choć 90% zapomniałem.
Mecz idealny na wpuszczenie Buksy wtedy co wszedł Beciraj - takiego chłop u nas dawno nie widziałem, przypomina mi Beto oraz zdaje się Christova... Idelana sytuacja w drugiej połowie na 3:1 wtedy co wyszedł do piłki to on zamiast grać do Savica bo był pusty i było sporo czasu to strzelił tak pokracznie, że tylko Paweł Brożek po 10 środkach przeciwbólowych mógł tak kopnąć. Potem też była fajna kontra to tak się gramoliliśmy, że cała drużyna pogoni wróciła pod swoje pole karne... :/ Tak czułem w moczu, że padnie ta brama i ten róg na końcu wcale mnie nie zdziwił. Tyle ile pokracznych zagrań i asyst zaliczyliśmy to szok. Niepsuj nieatakowany wali na róg to samo Sadlok, dwa razy takie opcje były i chyba po tym zagraniu Niepsuja byl kolejny rożny z którego padła bramka. Jeboa to jak dla mnie taki MIX Sarkiego i Kumaha - nic więcej. SAVIC jeden ze słąbszych fizycznie zawodników jakich widziałem. Siła i postura JUNIORA, co kontakt siłowy to chłop się odbija. On jak nie ma dużej przestrzeni to MARNIE. Podanie na trzeźwo - fajnie, że asyste zaliczył, ale i tak DNO. Do takiego Halilovica, który nawet pare razy uderzył z dystansu to nie ma startu. Myślałem, że Tibor jest słaby, a tu się okazuje, że Savica dziecko przepchnie. Boguski przy nim to Herkules. Klemez też co odwalił to szok, ale ja bym go nie skreślał, bo pare razy pokazał, że coś tam gra - to nie Janicki. Jeden babol i już nagonka jak na Rafała, spokojnie to nie beciraj. Generalnie Pogon grała padake straszną, aż płacz bierze, że nie wygraliśmy 3:1.. Stały motyw za Skowronka czyli BRAMKA i COFANIE - nie da się tak grać!!! Już mi się nie chce gdybać, że jakby był Turgeman... to wiadomo byłoby 4:1, trza się modlić, aby chłop wrócił do nas po wyleczeniu urazu :/
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 17.09.2020 o godz. 20:21.
|
|
|

|
||||||
|
|