The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Harcownik
Senior Member

Od: 08.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.07.2020, 21:34
Powiem wam że przy tej radości z utrzymania to szkoda Rafała, pamiętam ten sezon sprzed kilku lat kiedy walił bramę za bramą i w jednej sytuacji specjalnie nie dotknął piłki turlającej się wzdłuż linii, żeby tylko dać Brożkowi kolejne trafienie (piłka ostatecznie wturlała się do bramki, a Rafał nie był na spalonym). Wiem wiem, zaraz żarty że jakby dotknął to trafiłby w słupek, hehe.

Ale prawda jest taka że to nie jest pazerny gość, a i drugie dno w tym takie że to niemal mój równolatek, który "rósł" i starzał się ze mną więc jest to jeden z ostatnich piłkarzy z którymi czuję specjalną więź. W tym wieku z takimi gabarytami, znowu zbliżonymi do moich, nie jest łatwo walczyć z wyższymi o 20 cm, cięższymi o 20 kilo, i nierzadko młodszymi o 20 lat przeciwnikami.

Życzę mu jeszcze tej jednej pożegnalnej bramki, ale nie z karnego, tylko z gry, najlepiej przesądzającej o zwycięstwie.
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg!
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 03.07.2020, 21:48
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
Odszczekałeś już swoje komentarze n/t trenera? Arka zremisowała w Kielcach więc od kilku minut mamy utrzymanie w e-klapie.

A dla wszystkich ... hmm ... no, nadpobudliwych kolegów po szalu polecam ostatnie TSW. Jest m.in. o Bogusiu. https://soundcloud.com/weszlofm/tego...nia-krupa-miga

Jak ktoś zapomniał to w Zabrzu miał asystę przy golu dającym nam bezcenne 3 punkty!
Wielki szacunek dla niego, jest jedną z ikon Wisły i tego mu nikt nie zabierze
Ale błagam, to jest ofensywny zawodnik a ostatnia bramkę strzelił 2 lata temu...
Jeden dobry mecz na 5 nie może przesłaniać faktu że Rafał już się na ten poziom nie nadaje, tu się liczy powtarzalnosc
Dac mu medal, paterę, czy co się tam teraz wręcza, zatrudnić w klubie jako trenera młodzieży a gra niech sobie w Wieczystej
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
inspektor erektor
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 03.07.2020, 21:54
[quote]Powiem wam że przy tej radości z utrzymania to szkoda Rafała, pamiętam ten sezon sprzed kilku lat kiedy walił bramę za bramą i w jednej sytuacji specjalnie nie dotknął piłki turlającej się wzdłuż linii, żeby tylko dać Brożkowi kolejne trafienie (piłka ostatecznie wturlała się do bramki, a Rafał nie był na spalonym). Wiem wiem, zaraz żarty że jakby dotknął to trafiłby w słupek, hehe.

Ale prawda jest taka że to nie jest pazerny gość, a i drugie dno w tym takie że to niemal mój równolatek, który "rósł" i starzał się ze mną więc jest to jeden z ostatnich piłkarzy z którymi czuję specjalną więź. W tym wieku z takimi gabarytami, znowu zbliżonymi do moich, nie jest łatwo walczyć z wyższymi o 20 cm, cięższymi o 20 kilo, i nierzadko młodszymi o 20 lat przeciwnikami.

Życzę mu jeszcze tej jednej pożegnalnej bramki, ale nie z karnego, tylko z gry, najlepiej przesądzającej o zwycięstwie.[/unquote]

Bardzo sympatyczny człowiek, niestety słaby w tym momencie piłkarz. Miejsce nieposiadających techniki ani chłodnej głowy zapieprzaczy jest na orliku.
www.zlamacsport.blog.pl - sport w obiektywnej analizie
Odpowiedz cytując
Blixa
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 03.07.2020, 22:04
Zawsze go lubialem i mialem szacunek do niego. Mowimy o gosciu ktory wygral trzy mistrzostwa z nami. Czas juz jego minal ale zawsze bedzie mile wspominiany.
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 03.07.2020, 22:05
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Wielki szacunek dla niego, jest jedną z ikon Wisły i tego mu nikt nie zabierze
Ale błagam, to jest ofensywny zawodnik a ostatnia bramkę strzelił 2 lata temu...
Jeden dobry mecz na 5 nie może przesłaniać faktu że Rafał już się na ten poziom nie nadaje, tu się liczy powtarzalnosc
Dac mu medal, paterę, czy co się tam teraz wręcza, zatrudnić w klubie jako trenera młodzieży a gra niech sobie w Wieczystej
Coś w tym jest ale zrobienie składu na przyszły rok przy (ponoć) -5M w kasie to będzie wyczyn. Więc niech na trenera/do Wieczystej idzie po następnym sezonie.
Mimo pudła dziś (i obronionego strzału w Zabrzu) to jest to wartościowy zmiennik, na rezygnację z którego jeszcze nas nie stać.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2025/26
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 03.07.2020, 22:05
Harcownik napisał(a):Wyświetl post
Powiem wam że przy tej radości z utrzymania to szkoda Rafała, pamiętam ten sezon sprzed kilku lat kiedy walił bramę za bramą i w jednej sytuacji specjalnie nie dotknął piłki turlającej się wzdłuż linii, żeby tylko dać Brożkowi kolejne trafienie (piłka ostatecznie wturlała się do bramki, a Rafał nie był na spalonym). Wiem wiem, zaraz żarty że jakby dotknął to trafiłby w słupek, hehe.
Życzę mu jeszcze tej jednej pożegnalnej bramki, ale nie z karnego, tylko z gry, najlepiej przesądzającej o zwycięstwie.
Bardzo ładny post. Ja się pod nim podpisuję i dodam też, że Boguskiego w drużynie, a często i składzie, widzieli różni trenerzy w różnych dla Wisły momentach. Chwalili go za pracowitość i inteligencję. Do dziś jest jednym z najwięcej biegających na boisku, szybkością też nie odstaje od reszty.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 03.07.2020, 22:26
Też sądzę, że to wciąż pracowity i zupełnie przyzwoity piłkarz, ale do karnych niech już nie podchodzi. Nie wierzę, że w zespole nie ma zawodników, którzy strzelają pewniej.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 03.07.2020, 22:32
Coś w tym jest ale zrobienie składu na przyszły rok przy (ponoć) -5M w kasie to będzie wyczyn. Więc niech na trenera/do Wieczystej idzie po następnym sezonie.
Mimo pudła dziś (i obronionego strzału w Zabrzu) to jest to wartościowy zmiennik, na rezygnację z którego jeszcze nas nie stać.
W przyszłym sezonie jest jeden spadkowicz, z 1 ligi awansują przynajmniej jedni komedianci pokroju ŁKS (Stał Mielec to praktycznie bankrut, Radomiak tak samo, Warta płaci piłkarzom tyle co biedronka kasjerkom)
Do tego sąsiadka zacznie sezon w przedziale pkt od - 30 do - 15 na dzień dobry a beznadziejny już teraz Płock traci jedynego pilkarza
Nie będzie lepszego momentu na gruntowna przebudowę,jak jest okazja to trzeba podziękować każdemu na kim nie da się zarobić w przyszłości albo kto nie ma juz umiejetnosci lub potencjału na czołówkę ligi
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
ramzes190
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 03.07.2020, 22:37
W przyszłym sezonie jest jeden spadkowicz, z 1 ligi awansują przynajmniej jedni komedianci pokroju ŁKS (Stał Mielec to praktycznie bankrut, Radomiak tak samo, Warta płaci piłkarzom tyle co biedronka kasjerkom)
Do tego sąsiadka zacznie sezon w przedziale pkt od - 30 do - 15 na dzień dobry a beznadziejny już teraz Płock traci jedynego pilkarza
Nie będzie lepszego momentu na gruntowna przebudowę,jak jest okazja to trzeba podziękować każdemu na kim nie da się zarobić w przyszłości albo kto nie ma juz umiejetnosci lub potencjału na czołówkę ligi
Amen.
(10 znakow)
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 03.07.2020, 23:42
Ciekawy punkt widzenia ale jak zespół nie będzie wygrywał to stadion będzie pustawy. Do tego na forum będą się domagać głowy trenera.
Wystarczy cofnąć się do Kiko Ramireza.

Więc EWOlucja - tak, REWOlucja - nie.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 04.07.2020, 01:14
Powiem tak.... wole Boguskiego niż Sadloka, to co ten gość robi ... on za każdym razem pobija sam siebie, te stałe fragmenty, które bije to też rozpacz. Na 1000 prób 5 udanych. MASAKRACJA.

Nie jest źle, bo graliśmy bez:
BŁASZCZYKOWSKIEGO, HEBERTA, BURLIGI, ZUKOVA, MAKA, DRZAZGI, BROŻKA tid, pół składu jak nic :]

Odpowiedz cytując
Blixa
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 04.07.2020, 02:02
Nie wiem co sie stalo z Sadlokiem ale tak zjechac na dol jest nie zlym wyczynem. Czy wszystko jest OK w jego zyciu prywatnym bo sprawia wrazenie na kogos kompletnie bez koncentracji. Nie rozumiem tego bo przeciez facet ma niewatpliwe umiejetnosci i pilkarze na jego pozycji trzymaja poziom do poznego wieku.
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 04.07.2020, 02:48
Co do Boguskiego to ewidentnie chciał strzelić sobie bramkę na zakończenie kariery, mecz wydawał się pod kontrolą, sezon również. Zepsuł strzał, ale nie ma co drążyć (choć mnie bardziej raziła jego postawa przy sam na sam).

Cytat:
Do tego na forum będą się domagać głowy trenera.
Rzeczywiście to forum na którym wypowiada się 20 osób, będzie wyznacznikiem oceny trenera... Przecież tutaj zawsze jakis mumin się znalazł co po dwóch porażkach by wszystkich zwalniał...
Ddf
Odpowiedz cytując
Eberk
Member

Od: 04.2010

Stary 04.07.2020, 07:10
Jak sie okazalo w pomeczowym wywiadzie, Boguski podczas nieobecnosci Kuby jest wyznaczony do strzelania jako pierwszy, a pierwszego karnego oddal Turgemanowi.
I dla mnie to jest kryminal. Ja juz kiedys tu pisalem: Boguski powinien miec zakaz oddawania strzalow zza 10. metra. Karne wykonuje tragicznie, zreszta ogolnie jego wykonczenie jest z reguly tragiczne, tak jak pokazala ta sytuacja z Malarzem, chyba, ze wystarczy tylko dostawic noge. Gosc nie ma w ogole strzalu i sztab tego nie widzi? 4 karne spudlowane, 3 strzelone. Ostatni naprawde dobry wykonawca przed Kuba to chyba Cleber byl, ale kiedy to bylo?

Co do nowego kontraktu to moze bym go jednak jeszcze zostawil o ile nie pobiera jakichs kokosow, bo w formie troche tej jakosci w rozegraniu daje. Pytanie jak dlugo ja utrzyma.
Odpowiedz cytując
caucus
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2018

Stary 04.07.2020, 07:41
Blixa napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem co sie stalo z Sadlokiem ale tak zjechac na dol jest nie zlym wyczynem. Czy wszystko jest OK w jego zyciu prywatnym bo sprawia wrazenie na kogos kompletnie bez koncentracji. Nie rozumiem tego bo przeciez facet ma niewatpliwe umiejetnosci i pilkarze na jego pozycji trzymaja poziom do poznego wieku.
Zaczyna się u niego czas, gdy musi pracować 2x mocniej, by być w takiej formie fizycznej, w jakiej zawsze był. Widać po nim, że jest go trochę więcej, że trochę przytył. To się potem odbija na zwrotności, szybkości, pewności siebie.
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 04.07.2020, 11:06
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Co do Boguskiego to ewidentnie chciał strzelić sobie bramkę na zakończenie kariery, mecz wydawał się pod kontrolą, sezon również. Zepsuł strzał, ale nie ma co drążyć (choć mnie bardziej raziła jego postawa przy sam na sam).

Rzeczywiście to forum na którym wypowiada się 20 osób, będzie wyznacznikiem oceny trenera... Przecież tutaj zawsze jakis mumin się znalazł co po dwóch porażkach by wszystkich zwalniał...
Nie czepiaj się skrótów myślowych. Na wszystkich pozostałych wiślackich forach/stronach też było napierd... w trenerów zwłaszcza kiedy im nie szło. Zwłaszcza na tych, gdzie nie jest wymagane logowanie.

Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 04.07.2020, 12:23
fakty są takie że jakby arka wygrała (a wiele nie brakło, nie mówię o wyrównaniu w końcówce)Boguś byłby tematem tygodnia w mediach sportowych.tutaj nikt by go chyba nie bronił.
Odpowiedz cytując
Gunner1906
Senior Member

Od: 05.2013

Stary 04.07.2020, 12:38
TommyTSW napisał(a):Wyświetl post
fakty są takie że jakby arka wygrała (a wiele nie brakło, nie mówię o wyrównaniu w końcówce)Boguś byłby tematem tygodnia w mediach sportowych.tutaj nikt by go chyba nie bronił.
Co by to niby zmieniło? 3 punkty i tak zdobyliśmy...

Wisła jest generalnie chwalona jakich to ma kibiców. Socios, zbiórki itd. Tutaj, zgoda bo w tym przypadku potrafimy się zebrać i pomóc klubowi. Natomiast zadziwia mnie jak łatwo kibice własnego klubu potrafią skupić się na jednej, dwóch osobach z krytyką i zasłużonych dla Wisły ludzi oczerniać. Rafał Boguski jest w klubie już naście lat, przy większości trenerów był albo podstawowym graczem, albo pierwszym zmiennikiem, zdobył dla klubu kilka mistrzostw polski, wydaję mi się że braku zaangażowania mu nigdy nie było można zarzucić, a na tym forum czy innych portalach jest tym pierwszym wyśmiewanym czy obrażanym. To samo ze Stolarczykiem. Nawet przy kilku gorszych meczach już pojawiały się sporej ilości głosy o tym że Skowronek się nie nadaje itp. Gość który robi tu naprawdę dobrą robotę, z bądź co bądź słabym materiałem przez niektórych po 2-3 porażkach był już do zwolnienia... Boguski wczoraj nie strzelił karnego, strzelił słabo, czytelnie, źle. Tydzień temu był po wejściu jak nie najlepszy to jednym z najlepszych, natomiast po niestrzelonym karnym już się o tym zapomina i teraz będzie jechany przez następne kilka tygodni. Wygraliśmy mecz, utrzymaliśmy się, a najwięcej się pisze o niestrzelonym karnym Rafała Boguskiego... Bo to teraz takie modne...
Ostatnio edytowane przez Gunner1906 : 04.07.2020 o godz. 12:52.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 04.07.2020, 12:45
a kiedy Sadlok byl dobry ?
serio pytam, bo caly czas juz od jakis 3 lat czytam o jego zjezdzie formy , i tak sie zastanawiam kiedy ona była

chyba w Ruchu gdy tworzył słynne duo S&S (z Sobiechem) bo już pierwszym sezonie TS-u był mega elektryczny...

fakt robi dużo wiatru na skrzydle i czesto jest pod gra , wystawia sie do rozegrania itp

ale zawsze jak przeciwnik ma dobrego skrzydlowego po tej stronie to jest autostrada do bramki , a kiedy z tego szarpania skrzydlem był jakis efekt w ataku to juz najstarsi górale nie pamietaja, ciekawostke wczoraj powiedzieli komentatorzy , za tyle lat w Wiśle , 90% rzutów wolnych itp Maciek zdobył 5 goli PIEC K*rwa

kazde jego podejscie do wolnego to jak Bogusia do karnego ...

no ale cieszy utrzymanie
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 04.07.2020, 12:46
TommyTSW napisał(a):Wyświetl post
Gdyby ŁKS wyrównał to tak.
Ale nawet jeśli by Arka wygrała to w kolejnych 3 meczach potrzebowaliśmy 1 punktu.

Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 04.07.2020, 14:06
Gunner1906 napisał(a):Wyświetl post
Co by to niby zmieniło? 3 punkty i tak zdobyliśmy...

Wisła jest generalnie chwalona jakich to ma kibiców. Socios, zbiórki itd. Tutaj, zgoda bo w tym przypadku potrafimy się zebrać i pomóc klubowi. Natomiast zadziwia mnie jak łatwo kibice własnego klubu potrafią skupić się na jednej, dwóch osobach z krytyką i zasłużonych dla Wisły ludzi oczerniać. Rafał Boguski jest w klubie już naście lat, przy większości trenerów był albo podstawowym graczem, albo pierwszym zmiennikiem, zdobył dla klubu kilka mistrzostw polski, wydaję mi się że braku zaangażowania mu nigdy nie było można zarzucić, a na tym forum czy innych portalach jest tym pierwszym wyśmiewanym czy obrażanym. To samo ze Stolarczykiem. Nawet przy kilku gorszych meczach już pojawiały się sporej ilości głosy o tym że Skowronek się nie nadaje itp. Gość który robi tu naprawdę dobrą robotę, z bądź co bądź słabym materiałem przez niektórych po 2-3 porażkach był już do zwolnienia... Boguski wczoraj nie strzelił karnego, strzelił słabo, czytelnie, źle. Tydzień temu był po wejściu jak nie najlepszy to jednym z najlepszych, natomiast po niestrzelonym karnym już się o tym zapomina i teraz będzie jechany przez następne kilka tygodni. Wygraliśmy mecz, utrzymaliśmy się, a najwięcej się pisze o niestrzelonym karnym Rafała Boguskiego... Bo to teraz takie modne...
nie no modne to jest patrzenie na taki Raków, czy profesjonalnie podejdą do sprawy grając o gruszkę z Koroną czy Arką.Ale jak mamy już luźniej to bomba na wszystko i wszystkich co nie?Boguski oddaje karnego bo nie czuję się pewnie, to po kiego ch..a zabiera się za drugiego 25min przed końcem przy 2-1?Ano chciał dobić 60goli w ekstraklasie no i nie pykło.Ja wiem że nasze utrzymanie przed meczem było kwestią teraz albo za tydzień, ale w profesjonalnej piłce nie ma miejsca na takie nr. jeszcze u kogoś z opaską.Przy wyższym prowadzeniu okej, tu mieliśmy jeszcze sporo do końca a kwestia wyniku była otwarta/
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 04.07.2020 o godz. 14:22.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 04.07.2020, 15:47
pierwszego chyba nie oddal bo sie "nie czul pewnie" tylko bo Turgeman se wział
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 04.07.2020, 16:41
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
a kiedy Sadlok byl dobry ?
Za pierwszej rundy Wdowczyka chyba, jeśli dobrze pamiętam. Później zaczęło się rzucanie nim po boisku, a to wahadło, a to środek obrony i utarło się, że był dobry, ale ma zjazd. Natomiast był moment, że grał super, nawet ocierał się o kadrę.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Gunner1906
Senior Member

Od: 05.2013

Stary 04.07.2020, 16:43
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
pierwszego chyba nie oddal bo sie "nie czul pewnie" tylko bo Turgeman se wział
Przecież nie strzelił, to kibic już wie, że nie czuł się pewnie Bo oczywistą oczywistością jest że aby wykorzystać karnego wystarczy się czuć pewnie.

Najman też jest zawsze pewny przed walką...
Odpowiedz cytując
caucus
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2018

Stary 04.07.2020, 19:40
czaro napisał(a):Wyświetl post
Za pierwszej rundy Wdowczyka chyba, jeśli dobrze pamiętam. Później zaczęło się rzucanie nim po boisku, a to wahadło, a to środek obrony i utarło się, że był dobry, ale ma zjazd. Natomiast był moment, że grał super, nawet ocierał się o kadrę.
A może był dobry dlatego, że miał wtedy 27 lat, a nie tak jak teraz 31?
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 04.07.2020, 19:47
Turgeman daje nam utrzymanie jego akcje ,gole i pozamiatane.No i koniec nerwowki ,wreszcie chwila oddechu i niech sie juz martwia inni o spadek.

Co do Rafała Boguskiego to jest dla wiekszosci Pan Pilkarz ,mam do niego wielki sentyment za te wszytskie lata,gole i to ze on zawsze walczy o kazda piłke,wiadomo nie zawsze sie udaje ale nikt nie jest ideałem.On ,Paweł,Głowa .... coraz mniej takich piłkarzy .
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 04.07.2020, 20:53
caucus napisał(a):Wyświetl post
A może był dobry dlatego, że miał wtedy 27 lat, a nie tak jak teraz 31?
31 to chyba jeszcze nie starość : ) A zniżkę formy złapał już w wieku 29 lat, więc tym bardziej nie winiłbym wieku.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 04.07.2020, 23:02
poprawka : Maciek nie strzelił 5 goli w Wiśle

Maciek strzelił 5 bramek W CAŁEJ SWOJEJ KARIERZE

dodawszy do tego 18 asyst , to jak na 12 lat kopania w ekstraklasie , a u nas prawie wsyztskie stałe fragmenty gry , nie da sie tego okreslic inaczej niz DRAMAT
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 05.07.2020, 07:57
Jak ktoś zapomniał to w Zabrzu miał asystę przy golu dającym nam bezcenne 3 punkty!
Tak, do tego w pozostałych meczach ligowych nie zaliczył żadnej bramki a asysta w Zabrzu była jego druga (!!!) w całym sezonie. To już nawet Mak który się leczy pół sezonu ma ich 4.

Potrzebujemy takiego gracza w ofensywie? Raczej nie.

Lepszej okazji na przebudowę składu nie będzie, a jeśli ktoś powie że klub straci tożsamość to przecież od paru lat i tak klepiemy taka biede, że glowne mala, a jeśli komuś zawdzięczaliśmy lepsze wyniki to przeważnie nie był to Boguski. Za zasługi dostaje się medal a nie kontrakt w klubie ..
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 05.07.2020, 08:53
myśle że kluczowa jest wysokość kontraktu, solidni rezerwowi też są potrzebni , co innego przepłacony (za Wasze) Wasyl , a co innego łatający dziury kadrowe za drobne Rafał
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów