|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 10.2019
Offline |
|
|
W tym sezonie Napoli wydało 200mln euro na transfery. 5mln nawet nie poczują.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ale skąd wiesz co on zrobi jutro? To że ma 17 lat nie oznacza że ma potencjał. Wy ciągle o tym wieku... A to za mało
Ja zresztą nie lubię takiego ryzyka i podejścia że lepiej poczekać i niech się ogrywa. A nie daj Boże dozna poważnie kontuzji łub obniży loty. Ja jestem zdania że trzeba wykorzystywać szansę od razu. Jak ktoś daje to brać . Już teraz. Tym bardziej że Wiśle wiatr wieje w oczy i ma niefarta w wielu sprawach. Jakby Wisła miała unormowaną sytuację finansową, dobre wyniki sportowe to i mogła być zaczekać z transferem Buksy. Ale tak nie jest Oczywiście że Buksa coś tam potrafi ale według mnie pisanie o 5 milionach euro to fantastyka. Przekonamy się niebawem kto miał rację
Ostatnio edytowane przez aNouc : 08.05.2020 o godz. 11:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
fantastyką jest to, że my zarobimy cokolwiek w obecnej sytuacji. Buksa to pewnie odejdzie za frytki
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Pytanie też brzmi: kto przejmie pieniądze, bo wielu będzie kusiło zagarnąć jak za starych czasów (wyprowadzone pieniądze za transfery Carlitosa, Mączyńskiego, Brleka, Guerriera, Guzmicsa, itp.).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Sugerujesz, że dalej w Wiśle są złodzieje ? Jak to, przecież tylko TS był zły ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Od dawna pisałem na forum, że szkolenie / wylawianie z niższych lig młodych zdolny i odsprzedawanie ich z zyskiem to najszybsza droga zeby się odkuć finansowo i pospłacać stare długi. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Panowie, dajcie z tym Buksą spokój.
Odejdzie po zakończeniu kontraktu, dostaniemy za niego ekwiwalent za szkolenie i to wszystko. Zapomnijcie o jakiejkolwiek konkretnej kasie, więcej wyciągniemy z dobrego dnia meczowego. ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
Czy źle kojarzę? ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Dobrze kojarzysz. Wielokrotnie powtarzali, że Olek odejdzie z Wisły na takich zasadach, żeby on i klub byli zadowoleni, bo dużo Wiśle zawdzięczają.
No, ale wiadomo, że "czyny nie słowa". Jedno jest pewne - bicie piany w każdym miejscu sieci o to niczego nie zmieni. Oczywiście każdy by chciał, żeby Olek został u nas jeszcze z rok- dwa i odszedł za grubą kasę. A jak będzie - zobaczymy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ja obstawiam coś w stylu - podpiszemy nowy kontrakt ale ze stosunkową niską kwotą odstępnego.
Będzie na tyle niska, że Olek będzie wybierał w ofertach klubów zachodnich i na tyle wysoka, że Wisła dostanie niezłą kasę za niego. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Buksa, Buksa, ale Boguski zapowiedział że nie kończy kariery więc spodziewajmy się break news na stronie głównej
![]() |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
A za Bogusia to nic już nie dostanie? Nie uda się go już sprzedać?
Doświadczenie ma, lojalny, jak gdzieś przyjdzie to zostaje na lata. Może by się ktoś skusił ![]() ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wisła wykupiła Kuljevica , czyżby to oznaczało ,że Basha odchodzi ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Cholera wie co to oznacza, może po prostu tyle, że dogadaliśmy się z miastem, więc się kasa znalazła, a może pincet innych rzeczy, ale na pewno jest to inwestycja na przyszłość, musiał naprawdę niesamowicie się prezentować na treningach, że właściwie tylko na ich podstawie go wykupili. A co do odejść to też trzeba się ich spodziewać zwłaszcza po sezonie, ale czy akurat Basha miałby odejść to nie wydaje mi się, prędzej Żukow.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
raczej inwestycja w przyszłość. Basha pokazuje, że stać Go na dobrą grę a z Żukowem i Saviceviciem to w tej chwili jeden z najlepszych środków w kraju.Jeśli nie najlepszy. Przyszły rok- jeśli nie będzie kontuzji i zostanie cały skład to będzie walka o europejskie puchary i to tam Basha będzie mógł się naprawdę wypromować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
ej , a jak sie ma cała ta sytuacja covid-owa do rynku transferowego , a konkretnie mam tu na mysli kontraktów do czerwca ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Tego nie wie nikt.
![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
W wypożyczeniu Niko, była adnotacja że jeżeli chcemy go wykupić musimy zrobić to do końca maja.
Nie wiązałbym tego transferu z potencjalnym odejściem innego SP |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Basha po tym co pokazuje w tym sezonie to może spokojnie odejść.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
do kiedy ma ważny kontrakt Rafał Janicki i jaka jest szansa że p tym sezonie odejdzie?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Na rezerwie może rok siedzieć. Nam teraz potrzeba 2 obrońców do pierwszego składu.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Hebert-Klemenz , to bardzo dobry srodek jak na nasze mozliwosci
sportowo to najchetniej bym wymeinił niestety Maćka Sadloka ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Sadlok? już wydawało się, że wrócił na dobry poziom ale wczoraj piłkarski kryminał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Rządzi i dzieli do 70 minuty, bo potem już nie ma sił biegać i snuje się po boisku. Stały schemat tego sezonu obrona Częstochowy w końcówkach meczów i przeważnie tracimy prowadzenie, bądź przegrywamy. Potrzebujemy zawodnika do środka pola który będzie w stanie wytrzymać 90 minut meczu, a granie Bashą powoduje, że zawsze trzeba wzmacniać pod koniec środek pola, a i tak te bramki tracimy. Potem brakuje tej zmiany w formacjach ofensywnych i nie ma kto pociągnąć gry do przodu by odrobić stratę bramki. Dodatkowo drugą zmianę traci się na tego bzdurnego młodzieżowca.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|