The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Szneka
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2020, 22:42
ale wieczór!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! Jak pasy grając taki chłam są wiceliderem? Wyszli bez pomysłu na grę bez zacięcia derbowego i to się zemściło. My pierwsza połowa w 10 bo Tupta na boisku był, ale za to na pełnej qrwie. Basha i Żukow królowie środka pola.Kuba bardzo dużo spokoju i Wojtkowski walczący na całym boisku.Gospodarze wqrwieni, że nie idzie to łapali faule i kartki. Szkoda, że nic do przerwy nie wpadło. Druga połowa zaczęła się rewelacyjnie- karny i gol a za chwilę Tupta mógł zamknąć mecz. Jak on tego nie strzelił? za chwilę gol na 2-0 ale złodziej frankowski nam go kradnie.pasy ugotowane rzuciły się i się nadziali na Wojtkowskiego i Kubę. Cudna-wreszcie-wrzutka Sadloka i.................... KRAKÓW JEST NASZ SIALALALLALALALLALLAALALLALALLA.
Naprawdę ciężko znaleźć u nas słaby punkt i do czegoś oprócz Tupty się przyczepić.Śmiem twierdzić, że ze zdrowym Brożkiem lub Turgemanem byłoby spokojniej i wyżej dla nas.
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 03.03.2020, 22:42
Ja chcialem zwrocic uwage na solidne zawody w wykonaniu Wojtkowskiego
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
Skawa Wadowice
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 03.03.2020, 22:43
Moim zdaniem mecz pod kontrola. Zydy bardzo czytelnie, pilka za wszelka cene na skrzydlo i wrzutka. Dobrze to eliminowalismy. Skowronek swietnie dobral stoperow. Zdominowalismy srodek pola. Widac bylo ze nasi sa lepsi technicznie. Oni maja tylko wzrost. Dalismy przyklad innym druzynom jak ich odciac. Az dziwie sie ze zydki tak wysoko w tabeli

Wisla Pany!
Kupujcie bilety na mecz z lechem bo moze braknac xD
Odpowiedz cytując
goodbay
Member

Od: 09.2017

Stary 03.03.2020, 22:45
Bylismy!!! Jestesmy!!!! Bedziemy najlepsi !!! Wisła krakow !!!
Odpowiedz cytując
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 03.03.2020, 22:45
Dajcie spokój z ich zakompleksionym forum. Symbolem ich wiecznych kompleksów, które nigdy się nie skończą jest ich hymn obrażający Wisłę śpiewany przy każdej okazji niezależnie czy grają z ŁKS, Amicą czy z nami. To jacy są rozpaczliwie beznadziejni pokazuje fakt, że w czasach gdy byliśmy niemal bankrutem i ledwo co zipiemy finansowo, lejemy ich w derbach ile wlezie. Różnica między nami a nimi jest taka jak między Juventusem i Torino lub między Bayernem a TSV 1860.
:/
Odpowiedz cytując
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 03.03.2020, 22:49
Brawo! Brawo! Brawo! W kontekście dzisiejszego wyniku, strata punktów z Płockiem boli jeszcze bardziej.

Oby informacja o złamanej nodze Niepsuja się nie potwierdziła. Btw. wiadomo, kiedy wróci Burliga?

Sędzia niewidomy lub po prostu przekupiony, skandaliczna decyzja.

Zukov kozak. Z taką grą długo u nas nie zabawi.

Wojtkowski bardzo fajnie, ciekawe, czy przedłużymy z nim kontrakt (czy będzie też taka wola z jego strony).

Buchalik - chyba najrówniej grający zawodnik Wisły w przeciągu całego sezonu. Niestety gra nogami katastrofa - aż nie wypada, żeby na poziomie ekstraklasy tak słabo wprowadzał piłkę do gry że stojącej piłki.

Kuba - gol,mentalny lider zespołu, ale mimo olbrzymiego szacunku i sympatii jestem trochę zawiedziony jego postawą. Niestety widać, że jest już jedna noga po drugiej stronie rzeki.

Widać, że jest dobra atmosfera w zespole, nie można odmówić ambicji i woli walki naszym zawodnikom. Chyba spadek już nam nie grozi. Oby tak dalej. Teraz komplet widzów w meczu z Lechem, kolejne trzy punkty i jazda po pierwsza ósemkę

PS Savicević wraca do świata żywych, bardzo podoba mi się jego spokój i opanowanie przy przyjęciu piłki przy pressingu i obecności rywali na plecach.
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 03.03.2020 o godz. 22:54.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 03.03.2020, 22:52
Mówiłem, że JŻS i tyle w temacie?

To był mecz. W pierwszej połowie zero gry z obu stron. W drugiej ta dramatycznie słaba judovia, która nic nie pokazała, doslownie nic, nawet nie bylo momentu żeby po ich akcji czy strzale serce zadrżało - najwięcej strachu to Wasyl narobił swoim wybiciem.
A my w drugiej połowie rozpędzeni i dojechaliśmy gamoni 3:0 - oczywiście sędzia ślepy oszust, albo wlasnie z jakimś wzrokiem dojebanym skoro tam dojrzał faul na tym varze... oszukał więc oficjalnie 2:0.
W końcu mamy meżczyzn w druzynie a nie zniszczonych psychicznie chlopców, ale myślę, że jak się ma w ekipie takich kotów jak Zukow, czy Basha, czy Wojtkowski, a na obronie stoi Hebert, do tego żywa legenda jak Kuba to automatycznie podskakuje poziom calego zespołu i tez się chce zapierdalać z tymi Panami. I tak własnie wygladal ten mecz, walka o każda piłkę, twarda gra, chwilami pokaz umiejętności w wyrywaniu się z piłką spod opresji rywala jak Żukow czy Savicevic. No i zajebiście.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Aga21
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 03.03.2020, 22:54
Powiem to jeszcze raz. Sadlok skopiował akcje Płocka ��
Odpowiedz cytując
Blixa
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 03.03.2020, 22:58
Piekny mecz. Pokazalismy tym szmaciarzom ich miejsce.
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 03.03.2020, 22:59
Brawo druzyna brawo trener,
taktycznie swietnie, tamci nie mogli sklecic akcji.

Wielki postep w grze obronnej.
Sedzia bardzo dziwna decyzja ale na szczescie nie miala wplywu na podzial punktow.
Odpowiedz cytując
Pulpet
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 03.03.2020, 22:59
kurviska zobaczyły mistrzostwo jak świnie niebo. Tak w Polsce gra vicelider ekstraklasy?

Wojtkowski na duży plus.
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 03.03.2020, 23:01
wtorek, wtoreczek, wtorunio, od dziś mój ulubiony dzień meczowy , ,
Jeśli ktoś nie rozumie, w jakim klubie gra i dla kogo, to niech stąd lepiej odejdzie i nie zawraca głowy - mówi ostro były piłkarz "Białej Gwiazdy", MAREK MOTYKA
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 03.03.2020, 23:04
Wisła Pany! Dziękujemy!
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Cycu
Senior Member

Od: 09.2019

Stary 03.03.2020, 23:14
Wiecie jak im podziękować?

https://bilety.wisla.krakow.pl/
Ostatnio edytowane przez Cycu : 03.03.2020 o godz. 23:19.
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 03.03.2020, 23:15
Niestety bylem w pracy i nie mogłem oglądać meczu. Jak wypadł Tupta? Będzie coś z niego?
Odpowiedz cytując
tomytom
Senior Member

Od: 11.2014

Stary 03.03.2020, 23:18
Tupta bez szału, ale to dziś nie ważne!!!

3:0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 03.03.2020, 23:18
Bardzo doby mecz, przynajmniej wg mnie - Wojtkowskiego.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 03.03.2020, 23:19
Kraków jest nasz!!!
Odpowiedz cytując
Lvcas
Member

Od: 11.2019

Moim MVP meczu Hebert. Wszedł poukładał obrone, czyścił aż miło, do tego bramka. Jak najbardziej 10/10.
Najsłabszych nie ma
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Dzimi napisał(a):Wyświetl post
Niestety bylem w pracy i nie mogłem oglądać meczu. Jak wypadł Tupta? Będzie coś z niego?
Słabo. Najsłabiej z naszych. Miał setkę na 0-2 i zepsuł. Poza tym niewidoczny. Później cofnięty na prawą pomoc to coś więcej pokazał, ale dalej bez szału.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 03.03.2020, 23:21
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Słabo. Najsłabiej z naszych. Miał setkę na 0-2 i zepsuł. Poza tym niewidoczny.
To nie była setka. Ostry kąt i Pesković dobrze ustawiony.

Wg. mnie Tupta OK, dochodzi do pozycji, ma szybkość i siłę. Na minus że czasem zwalnia akcje.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
masada
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 03.03.2020, 23:22
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Słabo. Najsłabiej z naszych. Miał setkę na 0-2 i zepsuł. Poza tym niewidoczny. Później cofnięty na prawą pomoc to coś więcej pokazał, ale dalej bez szału.
Dobrze, że w ogóle był, bo Olka szmaty by też mogły połamać, a on chociaż fizycznie stawił czoło. Nie było tragedii, choć nie pomógł za wiele
Odpowiedz cytując
kbr
Senior Member

Od: 08.2015

Stary 03.03.2020, 23:24
Stary już jestem, ale to się nigdy nie znudzi Radość taka sama jak 24 lata temu
Odpowiedz cytując
seta
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 03.03.2020, 23:25
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
Ja chcialem zwrocic uwage na solidne zawody w wykonaniu Wojtkowskiego
a mogłbyś to napisac bardziej agresywnie

Ps. Kraków jest Nasz !!!!!
Lepiej siedizeć cicho i wyglądać na idiotę, niż powiedzieć jedno słowo i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Stary 03.03.2020, 23:30
nie wierzylem , naprawde nie wierzylem ze ten pajac probierz zrobi taka lipe z tego meczu ...na szczescie dla nas Oni tam zatrudniaja niezlych klaunow ...po 1 polowie balem sie strasznie - bo gra szarpana .... Buchal - bez zarzutu - choc tak naprawde to za duzo roboty nie mial ....Klemenz , Janicki - zwyciezcow sie nie sadzi ale czekam czasow na 2 innych stoperow - Niepsuj fajnie bo ....bo nie szarzowal do przodu ( czego nie umie) i zabezpieczal obrone - Sadlok ( hmmm , tu juz nie mam sil - w imie zasady ze zwyciezcow sie nie sadzi ale ...skoro On juz musi grac to moze zrbmy z niego lewego pomocnika bo jako obronca jest mega slaby ...ma za duze parcie do ataku - dzieki temu przeciwnik po lewej stronie ma autostrade ) - Zukow- mega fajny zawodnik - pitbul jak Llonch - tylko z ciagrim do przodu i technika - dla mnie 2 x lepszy - Basha ( o ktorym czesto zle pisze) nawet niezle - choc nigdy mnie on nie zakakuje , Vukan - widac mega potencjal - mysle ze troche za bardzo chaila - znajac realia Belgradu - nie kazdy wytrzymuje presje derbow - nie bylo zle- choc moze byc lepiej - KUBA - pan profesor - nasza mega legenda - Wojtkowski - jeden z najwiekszych wojownikow meczu - fakt ze ni jakis mega grozny w ataku ( bo tego nie potrafi) ale naprawde tak zaangazowanego Wojtkowskiego to tylko oklaskiwac - moze chlopak wkoncu zmadrzej ...Tupta ....poza szybkoscia to dla mnie zaden napastnik , sory- ale jako 1 - wysuniety napastnik to oczekuje czegos wwiecej niz szybkiego biegania - bez zadnego zagrozenia - -spieprzyl setke - tak jak z plockiem - i tyle - dla mnie slabiak - wole promowac Olka ......brawa dla wszystkich , jestescie bohaterami sezonu .......poziom stadionu - dopingu - oprawy - ....az przykro ze takie wiesniaki graja w ekstraklasie ....na festeyn parchate cwoki
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 03.03.2020, 23:32
wolfy napisał(a):Wyświetl post
To nie była setka. Ostry kąt i Pesković dobrze ustawiony.

Wg. mnie Tupta OK, dochodzi do pozycji, ma szybkość i siłę. Na minus że czasem zwalnia akcje.
To była setka. Ostry kąt sprawił sobie sam fatalnym przyjęciem.
nie dla nas jest porażki smak XDDDDDDDDDDDDD
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 03.03.2020, 23:32
Walki o utrzymanie nie będzie, ale to było wiadome po zimowych transferach i powrocie Kuby po kontuzji, a dzisiejszy mecz pokazał, że Wisła powinna walczyć o medal MP, nie o utrzymanie, choć szkoda, że w drugiej połowie Wisła nie poszła za ciosem, bo można było wygrać wyżej.

Przykład Cracovii, Pogoni za Runjaicia pokazuje, że niewiele trzeba, aby walczyć o najwyższe cele - wystarczy solidna obrona i liczenie na farfocle w ataku.

Mam nadzieję, że z czasem Wisła coraz mniej będzie oddawała inicjatywę, a wróci do ofensywnej gry, bo gra ofensywna na tle obronnej reszty ligi może przynieść bardzo dobre efekty.

Szkoda tych dwóch frajerskich punktów na własne życzenie z Płockiem, bo byłaby realna szansa na trzecie derby, ale nadzieja cały czas jest.

Utrzymanie już jest, teraz zaczyna się trudniejsza walka - że szkodnikami z TS-u i ich obrońcami - z układem o przejęcie Wisły w 100%.

Miała to być formalność, a to trwa już kilkanaście miesięcy i cały czas jest duże zagrożenie, że TS dokończy swój cel z lat ubiegłych i zniszczy Wisłę.

Mam nadzieję, że Królewski nie ugnie się i nie zapłaci haraczu przestępcom.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 03.03.2020 o godz. 23:40.
Odpowiedz cytując
Blixa
Senior Member

Stary 03.03.2020, 23:34
Sraxa nawet nie pierdnela w tym meczu. Skowronek kompletnie zmiazdzyl ogrodnika.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 03.03.2020, 23:34
ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
To była setka. Ostry kąt sprawił sobie sam fatalnym przyjęciem.
Inaczej: młodszy Brożek by to strzelił, ale jeszcze młodszy zrobiłby to mniej więcej jak Tupta : )

Tupta zagrał ok.

Jeszcze raz napiszę: Wojtkowski super. Gdyby tak grał w każdym meczu...
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 03.03.2020, 23:35
Brawo piłkarze, brawo trener Skowronek! Takie mecze budują. Nie ma co, teraz trzeba powalczyć z Amicą.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów