The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
rdunia87
Banita

Od: 03.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.02.2020, 02:11
Super mecz widać ręke Skowronka. Amatorzy powiedzą że chaos itp. 3 pkt i 3 bramki to nie przypadek. Dodatkowo na 0 z tył. trzeba utrzymać taki poziom i będzie dobrze.
Odpowiedz cytując
Piotr777
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 09.02.2020, 03:25
Zajebisty mecz, zajebiste transfery, zajebista praca trenera= zajebisty wynik!
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 09.02.2020, 07:06
Nie idzie sie nachwalic Pierwszy mecz dopiero ale wyglada to dobrze. 4 pierwsze mecze, 3 u siebie i dobrze sie zaczelo.

Statystyki

Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 09.02.2020, 08:05
Wyglada to dobrze, a statystki, ktore wrzuciles dobitnie temu zaprzeczaja
15 strzalow Jagi, w tym 9(!!!) z pola karnego to kryminal.
Odpowiedz cytując
fqqs
Member

Od: 12.2011

Stary 09.02.2020, 08:54
Nie ma to jak oceniać transfery po jednym meczu... Niektórym proponuję kubeł zimnej wody na łeb
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.02.2020, 10:00
xiondz77 napisał(a):Wyświetl post
Basha obok Żukowa najlepszy na boisku. Solidnie Savicevic i nasz hebrajski napadzior. Bury to przedziwny zawodnik, niby człapie by zaraz znaleźć sie w polu karnym przeciwnika i robic w tym rejonie boiska przewagę.
Po kilku zagraniach Janickiego pozostaje się tylko modlić o zdrowie Heberta. Oklaski za ten mecz i oby tak dalej!
Akurat w tym meczu Hanicki zagrał dobrze. Jagiellonia nie postawiła mu wysoko poprzeczki, ale jechanie po nim bez cienia powodu jest żenujące.

Po pięciu minutach widać było że Tuggerman to napastnik, a nie kołek wystawiony z przodu z braku laku. Zachowywał się jak napastnik, wychodził do prostopadłych piłek, nękał obrońców (Arsenicia zagonił z piłką pod linię boczną). Sytuację którą miał 95% piłkarzy tej ligi zakończyłoby na odbiorze do bramkarza, ew strzałemw aut (już cztery w tej kolejce były!). Miał być gotowy na pierwszy mecz - i był. Nie trzeba było aklimatyzacji, trzy dni z drużyną i w pierwszych minutach zamyka wstrzelenie Błaszczykowskiego na długim słupku.

Żukow - wygląda jak skrzyżowanie Lloncha z Imazem, nie dziwię się że planuje szybki wyjazd. Zawodnik meczu C+, słusznie. Wybiliśmy Jadze zęby w środku pola i to głównie jego zasługa. Fizycznie inna liga.

Hebert - wiadomo, ten sam co w Piaście, oby się zaleczył do następnego meczu.

Buksa - wiadomo że to gigantyczny talent, nie od dziś, ale i tak ten strzał był cudowny. Trzeba się cieszyć nim teraz, bo daję mu maks półtora roku w ekstraklasie, jeżeli tylko zdrowie dopisze.

Wszysctkim znawcom pitolącym że był chaos polecam obejrzenie meczu na spokojnie. A potem Korona - Cracovia, dla porównania.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.02.2020 o godz. 10:04.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
lukaszsz86
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 09.02.2020, 10:06
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Wyglada to dobrze, a statystki, ktore wrzuciles dobitnie temu zaprzeczaja
15 strzalow Jagi, w tym 9(!!!) z pola karnego to kryminal.
Ale zobacz ile z tego celnych. Jaga przy takim wyniku jak miała musiała oddawać strzały, ale co z tego jak nie wynikało z nich żadne zagrożenie
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 09.02.2020, 10:14
No celnych tyle, bo nie trafiali, ale to nie od nas przeciez zalezalo. Masz tutaj dwie sytuacje Jagi i dwa niecelne strzaly z pola karnego. Jesli z nich nie wynikalo zadne zagrozenie to ogladamy inne sporty

https://youtu.be/EqQ7lnN-Wtw?t=52

https://youtu.be/EqQ7lnN-Wtw?t=90
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 09.02.2020, 10:36
No celnych tyle, bo nie trafiali, ale to nie od nas przeciez zalezalo. Masz tutaj dwie sytuacje Jagi i dwa niecelne strzaly z pola karnego. Jesli z nich nie wynikalo zadne zagrozenie to ogladamy inne sporty

Tylko ze to sa ich jedyne grozne sytuacje w calym meczu
a 9 strzalow z naszego pola to tez jest bardziej ciekawostka statystyczna jak mieli w jednej akcji 3 i wszystkie zablokowane bo pol metra od strzelca byl obronca
Co nie znaczy, zebyl to jakis super mecz, jest niezle ale wciaz sporo do poprawy, szczescie tez nam sprzyjalo
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
quenta
Junior Member

Od: 04.2013

Stary 09.02.2020, 10:41
gizmowisla napisał(a):Wyświetl post
Moja ocena zawodnikow i meczu - tylko moja subiektywna - TYLKO I WYLACZNIE PO TYM MECZU : Buchalik - trudny do oceny bo nie mial sie czym wykazac ( slabosc fawozywonaj Jagi) , - Burliga - swietny wystep , dlaczego ? bo sie nie zagotowal , gdyby mial zawsze chlodna glowe to bylby duzo lepszy i stabilniejszy grajek - jednak - z psychilom nie da sie wygrac i kiedys bedzie KLOPS , - Klemenz - niestety wciaz mysle ze powinen zostac elektrykiem , bo to mega haotyczny i elektryzujacy obronca , bez techniki - dzis sie udalo , - Hebert - za krotko gral - nie mam zdania - Sadlok -( niestety moje zdanie sie nie zmieni od 2 lat i uwazam ze to beznadziejny lewy obronca - moze trzeba zmienic pozycje ? - ) - Wojtkowski - wg mnie super wystep - tzn nie bylo w nim tego ....owatego zelusia jakiego znamy tylko kolesia ktory sie stara i walczy - Kuba - profesor - tacy ludzie musza grac , niewazne ze nie szarzowal skrzydlaem , dryblingami - to jest czlowiek ktory nawet jak nic nie robi to swoja osoba uskrzydal innych ) - Basha ( niestety nie napisze o nim nic dobrego bo niecierpie takich zawodnikow - nic w ataku - nic w obronie - tylko podania do najblizszego zawodniak ) - Vukan - kurde - tu jest problem - to jest widac koles z technika - fantazja - ale cos ....no niewiem - widac ze koles ma papiery na granie , Zukow - pozytywny dzik - idealny na nasza slaba lige - z serduchem , malo techniki - duzo zaangazowania , tacy ludzie sa bardzo potrzebni - Turgeman ., hmmmm - facet strzelil niezla brame ( przy mega farcie i siatce obroncy , zmarnowal jadna setke wczesniej - ciezko ocenic kogos kto otworzyl wynik ale w sumie nie bylo go widac , - Buksa -( "moj" Olus zagral niezle - strzelil bramke - coz chceic wiecej - 17 lat - ....Klimala 19 lt po 7 bramkach poszedl z 4 mln euro ....co by bylo gdyby magik taktyki stawial na Ola i dawal mu pograc zamiast przegac 11 meczy ? co by bylo gdyby 17 Olek strzeli l tez 7 bramek ? ./....... zwyciezcow sie nie sadzi , trudno po 1 meczu stwierdzic czy Wisla byla tak mozna czy jaga tak slaba ,, czas pokaze , ....mecz mogl sie roznie potoczyc , gdyby nie siatak obroncy jagi przy strzale ( wg mnie spoznionym) , gdyby Imaz cos strzeli l po drodze ....jestem optymista bo GRALISMY Z JAGA , tylko czy ta dzisiejsza Jaga to nie byla Arak w meczy z parchatymi ? .......wg mnie wynik lepszy niz gra ....ale duzo nadzieji ......to tylko moja osobista ocena ....a teraz zapraszam do hejtu i heheszkowania
Basha to jedyny zawodnik w Wiśle(oprócz Kuby, ale to zupełnie inna pozycja i nie ta odpowiedzialność), który potrafi celnie i efektywnie wyprowadzić piłkę do przodu pod naporem dwóch rywali. Gdyby go nie było to gra pozycyjna by leżała, to jest pewne. Poza tym, wczoraj miał bardzo dużo odbiorów, jak zwykle świetnie czytał grę.

Kuba - tu nie chodzi o to, że gość ma charakter i inni nagle przy nim uzyskują +xx% do umiejętności (co za bzdura). Błaszczykowski w grze kombinacyjnej, na jeden kontakt, po prostu przerasta tę ligę o 2 półki. Nie ważne, że nie ma już szybkości.

Buksa poza golem zagrał słabo, same straty, nie potrafił utrzymać prostych piłek. To też trzeba odnotować. Gdyby "magik taktyki" wystawiał Bukse w podstawie w tamtym okresie, kiedy nic nie hulało w zespole, to by spalił młodego, nic więcej.

Klimala nie wyjechał w wieku 19lat, tylko 21,5.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 09.02.2020, 10:43

Strzelali z pozycji w których w ekstraklasie rzadko się trafia. I mieli mało okazji.
Liczenie że nie będą mieli żadnych - sorry, to dziecinada. Ale u nas zawsze mieli przed sobą min. jednego obrońcę, a z takich pozycji z obstawą to prędzej trafia się na aut niz W bramkę.

W ekstraklasie bramki traci się głównie przy zajebistej obcince w obronie, ew. przy fartownym strzale.
Ilu masz u nas piłkarzy którzy strzelą 50% takich sytuacji? Flavio, Gutkiers, nie mam innych pomysłów.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.02.2020 o godz. 10:48.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 09.02.2020, 10:49
Przeciez dokladnie taka bramke strzelil wczoraj Buksa Ba, w sumie wszystkie nasze bramki takie byly, bo z 10 cm obok i pilka nie przeszlaby przy bramce Turgemana, Wojtkowski tez przeciez strzelil po rykoszecie majac przed soba tylko obronce.
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 09.02.2020 o godz. 10:52.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 09.02.2020, 10:51
Jestem bardzo zbudowany tym spotkaniem.
Widać było że Skowronek nie rzucał słów na wiatr mówiąc że drużyna wskoczyła na wyższy poziom a nowi zawodnicy od razu dobrze weszli w zespół.
Zukov - ogień jak u Lloncha, jak się zgra to i z przodu coś pokaże.
Turgeman - dokładnie kogoś takiego potrzebowaliśmy do ataku..tu i na teraz. Ma strzelać, zastawiać się, być szybkim i grać zespołowo.
Hebert - profesura w obronie.
Ponadto mamy wartościowych zmienników..nawet Janicki tak nie boli, gdy ma przed sobą stabilny środek pola to i jego gra wygląda lepiej. A przecież wielu jeszcze czeka na swoją szansę jak Chuca czy Kuljevic.
Nie chcę szukać na siłę mankamentów no jesienna seria ciągle przypomina o tym że najważniejsze są punkty, a nie ładna gra. Z takim trenerem mocno stąpającym po ziemi i z takim świadomym zespolem jestem o to spokojny.
Przygotowanie fizyczne klasa. Pressing w 90 minucie mówi swoje.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 09.02.2020, 10:52
Przeciez dokladnie taka bramke strzelil wczoraj Buksa
I? Buksa to jest ewenement, gigantyczny talent. Jest w tej lidze tylko z uwagi na wiek.

Ile meczy ekstraklasy obejrzałeś w tej kolejce? Ile oglądasz tygodniowo?

Polecam obejrzeć ze dwa lidera ekstraklasy i np. Pogoni albo Piasta. Bo jeśli Cię dziwi że Jagiellonia nie strzela z takich pozycji - masz człowieku dużo do nadrobienia jeśli chodzi o tą ligę

Mnie już nie dziwi strzał z 10 metrów w aut - były cztery w tej kolejce.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.02.2020 o godz. 10:57.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 09.02.2020, 10:58
Czyli jednak takie bramki padaja, ale w sumie to nie padaja bo Buksa to ewenement Typowy wolfy z zakrzywianiem rzeczywsitosci pod wlasne tezy
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 09.02.2020, 11:00
Czyli jednak takie bramki padaja, ale w sumie to nie padaja bo Buksa to ewenement Typowy wolfy z zakrzywianiem rzeczywsitosci pod wlasne tezy
Ja po prostu wiem w jakiej lidze gramy. A jak oczekujesz meczu gdzie przeciwnik będzie miał zero sytuacji to proponuję FIFĘ.

Jeśli twierdzisz że gole takie jak Buksy to normalka u nas - Kto tu zakrzywia rzeczywistość?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 09.02.2020, 11:02
Jak przebrnąłem przez te pseudooceny gizmowisła to się poczułem 10 lat starszy niż jestem
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 09.02.2020, 11:03
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ja po prostu wiem w jakiej lidze gramy. A jak oczekujesz meczu gdzie przeciwnik będzie miał zero sytuacji to proponuję FIFĘ.

Jeśli twierdzisz że gole takie jak Buksy to normalka u nas - Kto tu zakrzywia rzeczywistość?
No skoro wybitny znawco polskiej ligi ogladajacy kazdy mecz wiesz, to pewnie musiales ominac wczorajszy mecz Lecha, w ktorym tak padly dwie bramki
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 09.02.2020, 11:05
Mi się podoba ta nowa Wisła Skowronka. Widać że więcej inspiracji bierze z szybkiej gry Liverpoolu czy Realu Madryd a nie męczących bułe w powolnym ataku pozycyjnym Barcelony czy Manchesteru City.
Mnie się taka gra podoba. Ne posiadanie na siłę piłki i klepanie jej pod swoim polem karnym a szybkie ataki.
Duży plus za dobre przygotowanie kondycyjne i za zero z tyłu.

Trzeba też dodać ze Jaga miała być bez Imaza i Romanczuka. Z nimi mają skład na puchary. Tym bardziej cieszy zwyciestwo.

Teraz pora ograć Zagłębie
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 09.02.2020, 11:08
No skoro wiesz to pewnie musiales ominac wczorajszy mecz Lecha, w ktorym tak padly dwie bramki
Oglądałem i gówno prawda. Obie bramki były z dystansu po zrobieniu sobie miejsca, a nie wkręcanie przy asyście obrońcy. Puchacz zszedł na lewo i miał przed sobą całą bramkę, druga padła po wycofaniu do tyłu i zrobieniu wyrwy w obronie.
Poza tym oglądałem cały mecz, nie tylko bramki i wiem ile sytuacji zjebali. A gdyby nie głupi karny Szumskiego to mogłoby być 0:0 albo 0:1, po tej bramce Raków siadł, wcześniej Lech walił głową w ścianę mimo optycznej przewagi.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 09.02.2020, 11:12
https://youtu.be/BwxQsB2xC9g?t=88 to jest strzal z dystansu?
Drugi faktycznie byl z dystansu, ale to tylko dzialaloby na niekorzysc Twojej tezy, wszak ciezej trafic z dystansu majac przed soba obronce?
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 09.02.2020, 11:22
fqqs napisał(a):Wyświetl post
Nie ma to jak oceniać transfery po jednym meczu... Niektórym proponuję kubeł zimnej wody na łeb
Masz rację, aczkolwiek już po tym jednym meczu można określić czego spodziewać się i wymagać po nowych piłkarzach. To nie jest to rozczarowanie, które było bardzo wyczuwalne po pierwszej kolejce tego sezonu. Tym razem się wzmocniliśmy, to fakt.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.02.2020, 11:24
gizmowisla napisał(a):Wyświetl post
Basha to taki holownik pilki wzdloz - bez ryzyka- bez strat - ot, takie alibi - w pilce albo sie broni albo atakuje i kreuje - a nie gra na alibi minut , - osobiscie wole zapier.....ego Lloncha w obromnie- albo leniwego - choc genialnego Stilica w ofensywie niz takiego "nikogo " , po prostu w naszej podworkowej lidze trzeba albo zapie.....c w obronie i biegac , albo byc technikiem kreujacym gre ....Basha dla mnie nie jest ani jednym ani drugim , sory no , takie ma zdanie nie po 1 meczu ale po 1,5 roku
"w piłce się tylko broni albo tylko atakuje.."
Dobry komediant z ciebie. W piłce też czasami chodzi o to żeby piłkę przytrzymać, zagrać właśnie do boku zyskać trochę czasu, i przyspieszyć w odpowiednim momencie.

"Bashan nic nie daje w obronie" no nic oprócz bardzo dobrego ustawiania się, czytania gry i kilku przechwytów czy odbiorów co mecz

"Basha nic nie daje z przodu" oprócz bardzo soczystego strzału, niezłych przerzutów, podań otwierających drogę do bramki czy kilku asyst drugiego stopnia to faktycznie nic nie daje. Mówimy o gościu który gra na 6, choć to nie jest typową 6 właśnie.

No ale jak ty wolisz czlapiacego stilica od Bashy no to faktycznie nie ma o czym rozmawiać. Porownujesz typowa 10 bez żadnych zadań defensywnych do gościa który jest pierwszy do rozgrywania piłki od obrońców i który ma dużo zadań defensywnych.

basha to czołowy środkowy pomocnik w naszej lidze moim zdaniem top5, jego problemem jest tylko duża kontuzjogennosc.

Pozatym turgeman nie widoczny? Żuków słaby technicznie? Wytrzezwiales?
Ostatnio edytowane przez wiertar : 09.02.2020 o godz. 11:34.
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 09.02.2020, 11:25
https://youtu.be/BwxQsB2xC9g?t=88 to jest strzal z dystansu?
Drugi faktycznie byl z dystansu, ale to tylko dzialaloby na niekorzysc Twojej tezy, wszak ciezej trafic z dystansu majac przed soba obronce?
Z pola karnego, ale IMHO inna skala trudności. Całą robotę zrobił schodząc na lewo i gubiąc obrońców. Podobnie drugi - kolega wycofał robiąc miejsce a chłopak zapakował (pięknie) z dystansu.
Akcje Jagi nie miały żadnej dynamiki dzięki dobremu ustawianiu się w obronie.
A jakby komuś wyszedł strzał życia? To trudno. Trzy im w meczu nie wyjdą.

Jeżeli twierdzisz że nas Jaga miała na widelcu i tylko skuteczności zabrakło to sorry - nie dogadamy się Jedyne co mogę przyjąć to że Jagiellonia jest bardzo słaba, bez napastnika i charakteru. Oglądałem ich ostatnie mecze - ten wyglądał podobnie, ale z indywidualności został im tylko Imaz. Może się jeszcze zgrają, ale nie widzę ich w ósemce. Najgorszy ich skład od lat.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.02.2020 o godz. 11:29.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Adrio
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2010

Stary 09.02.2020, 11:28
Mecz dość dobry w naszym wykonaniu, wysoki pressing szybko zakładany przy wyprowadzeniu piłki przez graczy Jagi powodował, że musieli oni grać lagę do przodu. Brakuje jeszcze trochę zgrania ale jest to do wypracowania. Z taką grą nie powinniśmy się martwić o utrzymanie

Dobry mecz Zukova, faktycznie zasuwał box to box, nie bał się brać gry na siebie.
Olek więcej szans, przedłużenie kontraktu z nami i za rok odchodzi za gruby hajs.
Hebert pewny punkt w obronie, dobre przerzuty oby kontuzja była niegroźna.
Turgeman pokazał się z dobrej strony, myślę, że im więcej treningów z drużyną to będzie jeszcze lepiej.

Vukan dobry mecz, wraca na odpowiednie tory.

Jaga miała swoje sytuacje ale tym razem szczęście, którego nie mieliśmy, dopisało nam. Terminarz w nowym roku mamy dobry na starcie(z 4 meczy 3 u siebie i każdy z rywalem z którym możemy śmiało myśleć o wygranej) także warto to wykorzystać i zdobyć przynajmniej 10 punktów i wyjść ze strefy spadkowej.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 09.02.2020, 11:36
wieśniak - może napiszę krócej: Ciebie dziwi jak ktoś z takich sytuacji nie strzela, a ja (i komentatorzy, dziennikarze, reszta ligi) jestem w szoku jak strzeli. Jak w ogóle trafi w bramkę (zwykle w szczura w środek) to jestem pozytywnie zaskoczony.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
xiondz77
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 09.02.2020, 11:38
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Akurat w tym meczu Hanicki zagrał dobrze. Jagiellonia nie postawiła mu wysoko poprzeczki, ale jechanie po nim bez cienia powodu jest żenujące.
Ty chyba nie widziałes jak kilkukrotnie sie ustawiał w polu karnym, w tym jedna sytuacja gdzie zaslonił Buchalikowi widoczność miast bramke i tylko zrządzeniem losu nie straciliśmy gola.
Odpowiedz cytując
nieznajomy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 09.02.2020, 11:42
Najważniejsze trzy punkty i gra nowych piłkarzy. Mecz na remis. Wiśle bardziej się chciało i popełniła mniej błędów dlatego wygrała. Po zejściu Heberta, wróciło stare i tylko cudem nie straciliśmy kilku bramek...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 09.02.2020, 11:43
xiondz77 napisał(a):Wyświetl post
Ty chyba nie widziałes jak kilkukrotnie sie ustawiał w polu karnym, w tym jedna sytuacja gdzie zaslonił Buchalikowi widoczność miast bramke i tylko zrządzeniem losu nie straciliśmy gola.
Nie, nie widziałem. Kilka razy był chaos i wykopywanie, ale brało w tym udział kilka osób. Wygrywał główki, trzeba to wyjebał w aut - poprawny mecz. Nie odstawał od Klemenza. Jak coś to największego smrodu pod bramką to akurat Sadlok narobił.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 09.02.2020, 12:36
Silva na ławkę się nie załapał ze względów sportowych?
Umówmy się, gość coś potrafi. Jeśli dla seniora brakuje miejsca na ławce to znaczy, że mamy duże możliwości rotacji.

Cieszy, że nie irytował Wojtkowski - nieźle rozprowadzał ataki, strzelił bramkę i jeździł na dupie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów