The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2019, 15:07
szprotson napisał(a):Wyświetl post
akurat z nie rozmawiałem, i tak mi powiedział, wiec przekazuje jego słowa. Ale mówił ze z przyjemnoscia wyslucha kogos madrzejszego i opowie mu jak wyjśc z tego pogubienia. To kedy?
To może ja odpowiem. Mam takie samo prawo do "reprezentowania" kolegi Karherop jak ty Macieja Stolarczyka

Zatem przedstawiam propozycje:

Wskazówki zostanę przekazane Maciejowi 07 za jego jednomiesięczną pensję. Płatność z góry na konto kolegi Karherop.

Niestety, ale wiedza kosztuje

(Jeśli Maciej 07 Stolarczyk potrzebuje pomocy i do tej pory nie wie co poprawić, to chyba sam przyznasz że ta rola go przerosła?)

btw
Nie podoba mi się taki argument jakim chciałeś "zgasić" Karherop. Jest to taki sam legendarny argument jak "a widziałeś jak gra w rezerwach? itd" Bo jak nie widział to nie ma prawa nic mówić? Jak ktoś nie jest politologiem to nie ma prawa dyskutować o polityce? Bez urazy ale piłka nożna to nie fizyka kwantowa.
Jest też często tak że jak ktoś jest za "blisko" to traci obraz całości. Widzi małą część szczegółów, ale nie widzi całości. Oczywiście najlepsze jest spojrzenie z tzw bliska jak i z oddali równocześnie. Ale nie jest tak ze np. masażysta w Wiśle wie lepiej jak zarządzać klubem. Tylko dlatego że jest blisko i wie co "szatnia" mówi itd. Często ktoś z zewnątrz nawet z wiedzą tylko o zarządzaniu nie znając realiów klubu da więcej niż ci będący "zbyt blisko". Pozdrawiam i bez urazy
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 06.11.2019 o godz. 15:47.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów