The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
it
Senior Member

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.09.2019, 11:09
Armin napisał(a):Wyświetl post
Wisa Płock dostaje piątkę od Zagłębia, potem wygrywa z Legia i teraz. Ta sama legia wygrywa u sąsiadki po dwa razy lepszej grze niz w Płocku. dziwne to wszystko...
Uroki naszej ekstraklasy. Kompletna nieprzewidywalność.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 23.09.2019, 11:53
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
dziwny ten defetyzm

niezły mecz , pechowo przegrany
Że jak niezły i pechowo?

W 1 połowie wyglądało to dość solidnie, Mak powinien zapakować bramkę.

W 2 połowie takie dno, że dawno czegoś takiego nie widziałem. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy co, ale po zejściu Brożka NIC się nie działo, nie stworzyliśmy ŻADNEJ sytuacji. Petrochemia również, również pyte zagrała, ale wturlała brame po zagraniu Furmana i tyle. Wiedziałem, że będzie groźnie za każdym razem jak był przy piłce :/

Nie wiem co pechowo mieliśmy przegrać skoro w 2 połowie nie istnieliśmy. Statystyki 61% posiadania to nie wszystko. Podania na 2 metry niecelne, Wasyl chce rozprowadzić piłke nie ma komu zagrać, bez zęba bez polotu, nie wiem co się stało po zmianie stron.

Akurat przed parchatymi najwięcej urazów i jeszcze Kuba :/ Co za pech. Mam nadzieję, że Brożek się wykuruje bo będzie tragedia.

Ktoś wie co mu się stało?

===========
Peszko w Lechii szaleje, odrodził się trochę u nas, nie trawiłem gościa od czasów amiki, dlatego byłem sceptycznie do niego nastawiony, ale teraz za Maka byłby jak znalazł :]
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 23.09.2019 o godz. 12:01.

Odpowiedz cytując
Jay jay
Member

Od: 05.2016

Stary 24.09.2019, 10:11
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Można było, bo wtedy taka była konkurencja, do tego i Brożek, i Boguski byli młodsi, a Bunoza miałby teraz u nas pewny skład. I przede wszystkim nie było aż tak krucho z pieniędzmi jak teraz.

Od lat czytam dokładnie te same płacze, pora się wreszcie obudzić i przestać histeryzować po każdym przegranym meczu.
W profesjonalnej pilce noznej gdzie klub ma ogromny kapital kibicowski i co tu duzo mowic papiery na powazne granie to po kilku slabszych meczach zjezdza sie z panienkami do kopalni i pokazuje sie na czym polega ciezka praca. Tak jak to bylo w Gelsenkirchen jak Schalke notowalo kolejne porazki w sezonie.
Sezon zasadniczy to nie gra w ping ponga. Tu sie (w najgorszym wypadku) wygrywa co drugi a nie przegrywa co drugi mecz. Gdy sie przegrywa co drugi mecz to sie spada z ligi a gdy sie wygrywa co drugi mecz to ma sie dostep do kasy z UEFA. Proste jak 2+2=4.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 24.09.2019, 10:24
Jay jay napisał(a):Wyświetl post
W profesjonalnej pilce noznej gdzie klub ma ogromny kapital kibicowski i co tu duzo mowic papiery na powazne granie to po kilku slabszych meczach zjezdza sie z panienkami do kopalni i pokazuje sie na czym polega ciezka praca. Tak jak to bylo w Gelsenkirchen jak Schalke notowalo kolejne porazki w sezonie.
No, powiedziałbym nawet, że nasze "eksportowe" kluby jak Legia czy Lech, to przodują w takim profesjonalizmie, organizując piłkarzom pogadanki z kibicami.

Tak, profesjonalizm pełną gębą
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów