The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
MB1906
Senior Member

Od: 05.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2019, 15:36
Juz zaczynamy sie nawzajem lapac za slowka zupelnie niepotzrebnie.

Teraz trzeba czekac, ruch karnetowy jest na skraju wyczerpania lub juz sie wyczerpal, sprzedac juz nikgo nie sprzedamy, trzeba walczyc o frekwencje biletowa i unikac wojny domowej na trybunach. Ultras musza byc bo inaczej stadion bedzie bez duszy ale z drugiej strony klub musi postawic warunki np. braku flag WSH, PDW mam nadzieje, ze znajda zloty srodek, bo to bedzie proces chyba bardziej skomplikowany niz restrukturyzacja bo organizm jest duzo bardziej skomplikowany. Co do wrzucania do jednego worka jestem przeciwko ale... naprawde musimy sobie zdac sprawe, ze czlonkowie/ruchy wspierajace WSH musieli sobie zdawac sprawe, ze to nie harcerstwo.

Tutaj akcent humorystyczny: Wczoraj na TT widzialem wpis,ze wg prawa flaga WSH ma pelne prawo byc na stadionie bo nie sad a prokuratura uznala ich za organizacje przestepcza. Dosyc smieszne widziec, ze ktos powoluje sie na prawo wzgledem osob ktore je zlamaly. Hipokryzja.

W miedzyczasie trzeba wierzyc, ze znajdzie sie ktos kto dzwignie to finansowo, tudziez bedzie mial plan jak wyjsc z gowna stopniowo.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 26.02.2019, 18:52
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Nie będę się bawił w ocenianie oferty, nie moja w tym rola - skoro wybrano inną, widocznie były ku temu powody. Odpowiedziałem jedynie na posta Tira.
A powinieneś. Bo sprawa i treści, i wiarygodności danej oferty jest kluczowa dla dyskusji o tym, czy naprawdę byli inni chętni na poprowadzenie tego interesu.
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 26.02.2019, 18:54
MaLk napisał(a):Wyświetl post
A powinieneś. Bo sprawa i treści, i wiarygodności danej oferty jest kluczowa dla dyskusji o tym, czy naprawdę byli inni chętni na poprowadzenie tego interesu.
Tak. Kwiecień z Pletniem. Info od Kocura.
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
Odpowiedz cytując
Adrio
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2010

Stary 26.02.2019, 19:03
Co do ruchu kibicowskiego jeżeli ktoś z WS, UW, cz SB ma Wisłę w sercu tak jak ludzie którzy kupowali akcje koszulki czy zapisywali się do Socios i wpłacają skłądki czy wpłacali darowizny to zostanie na stadionie i będzie nadal działał przy oprawach czy dopingu. Kto liczył na kasę czy cokolwiek co mieli z tego że byli blisko klubu zrezygnuje i już nie będzie "fanatykiem". Doping oprawy muszą być na stadionie ale teraz powinno być to robione z głową żeby odbudować nadszarpnięte(w sumie to zszargane) zaufanie.

Klub jest na etapie wychodzenia na prostą i pewni ludzie powinni to zrozumieć, a nie strzelać fochy i obarczać całą winą nowy zarząd czyli Wisłockiego.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 26.02.2019, 19:04
Nie powinienem, bo to nie moja rola. Napisałem w kontrze do Tira, który zgrywa wielce poinformowanego, że była druga oferta pożyczki. Konkurencyjna (nie od Kwietnia). Jak komuś to nie wystarcza - trudno.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 26.02.2019, 19:25
Nie powinienem, bo to nie moja rola. Napisałem w kontrze do Tira, który zgrywa wielce poinformowanego, że była druga oferta pożyczki. Konkurencyjna (nie od Kwietnia). Jak komuś to nie wystarcza - trudno.
Aha. Ale zauważyłeś, że Tir pisał o "chętnych na klub" a nie o pożyczkach?

Przecież gołym okiem widać, że głównym "wkładem" obecnych rządzących nie są pieniądze, tylko know-how z zakresu zarządzania, finansów i restrukturyzacji, wizerunek, znajomości... oraz ogrom harówki. Pożyczki prywatne jako takie były udzielane Wiśle szerokim strumieniem już od 2017 r., co widać w sprawozdaniach (nie wspominając już o mitycznej ofercie od Vanny & Hartlinga), co nie rozwiązało żadnego z problemów - do momentu, w którym ktoś ogarnięty nie zabrał się za zarządzanie. A na własne barki ciężaru klubu jako takiego nie wzięli Kwiecień czy Włodarski. Więc, jeśli jesteś poinformowany, to podziel się informacją czy był ktoś inny, kto był "chętny na klub", a nie na doraźną pożyczkę w nie wiadomo jakiej wysokości? Ktoś wiarygodny, poważniejszy od Vanny i Hatlinga?
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 26.02.2019, 19:37
Aha. Ale zauważyłeś, że Tir pisał o "chętnych na klub" a nie o pożyczkach?

Przecież gołym okiem widać, że głównym "wkładem" obecnych rządzących nie są pieniądze, tylko know-how z zakresu zarządzania, finansów i restrukturyzacji, wizerunek, znajomości... oraz ogrom harówki. Pożyczki prywatne jako takie były udzielane Wiśle szerokim strumieniem już od 2017 r., co widać w sprawozdaniach (nie wspominając już o mitycznej ofercie od Vanny & Hartlinga), co nie rozwiązało żadnego z problemów - do momentu, w którym ktoś ogarnięty nie zabrał się za zarządzanie. A na własne barki ciężaru klubu jako takiego nie wzięli Kwiecień czy Włodarski. Więc, jeśli jesteś poinformowany, to podziel się informacją czy był ktoś inny, kto był "chętny na klub", a nie na doraźną pożyczkę w nie wiadomo jakiej wysokości? Ktoś wiarygodny, poważniejszy od Vanny i Hatlinga?
Czyli rozumiem, że obecnie pożyczający pieniądze, to są osoby "chętne na klub", a osoba o której wspomniałem, już się do "chętnych na klub" nie zalicza? Tak, była to wiarygodna osoba.

Co do reszty - nie musisz mi tego uświadamiać, ja się z tym przecież nie spieram.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 26.02.2019, 19:55
Czyli rozumiem, że obecnie pożyczający pieniądze, to są osoby "chętne na klub", a osoba o której wspomniałem, już się do "chętnych na klub" nie zalicza?
Nie wiem co rozumiesz, bo ja zadałem pytanie czy oprócz pożyczki (nie wiem ani w jakiej wysokości, ani na jakich warunkach) ta osoba coś jeszcze zaoferowała.

Natomiast osoby, które teraz pożyczają Wiśle pieniądze wzięły na swoje barki o wiele więcej niż te 4 bańki spłaty najpilniejszych zobowiązań, bo kwestie restrukturyzacji klubu, uwiarygodnienia go w mediach i biznesie, zapewnienia dodatkowego finansowania i poszukiwania inwestora. I to są fakty, z którymi trudno polemizować. Więc powtórzę pytanie - czy ta, jak już wiemy, wiarygodna osoba, oferowała zbliżony (bądź większy) pakiet czy tylko pożyczkę? Czy była "chętna" na wzięcie klubu "na siebie", choćby i tylko tymczasowo?

Ujmę to tak - sama pożyczka, choćby i dwukrotnie większa, z pozbawionym wsparcia merytorycznego Wisłockim na czele (z całym dla niego szacunkiem), z chłopakami z zarządu TS w "supporcie" mogłaby co najwyżej przedłużyć agonię klubu o 1-2 miesiące.

Nie wiem na ile poinformowany jest TIR, ale akurat oficjalnie o nikim takim nikt nie słyszał, nie ma po tym śladów "w domenie publicznej" (Kwiecień et consortes zrezygnowali właśnie ze względu na to, że uznali, że nie dadzą rady wziąć klubu na siebie), więc łatwiej jest mi, postronnemu, wierzyć TIR-owi, nie dlatego, że wierzę w jego niesamowite informacje insiderskie, tylko dlatego, że nie mam żadnych kontrargumentów.

Jeśli masz inne informacje, to Ty musisz w jakiś sposób uwiarygodnić, że było inaczej, nie on - a nie jakieś jedna pani drugiej pani wspominała, że było inaczej
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 26.02.2019, 20:18
Mowy nie było o tym, by ktokolwiek z zarządu TS miał wpływ na spółkę, proponowana pożyczka była dużo wyższa. Klub miał być przygotowany do sprzedaży i miało się rozpocząć intensywne poszukiwanie inwestora (podobnie jak to ma miejsce teraz).

Nic już nie napiszę, więc nie ciągnij mnie za język.

Dodam tylko - z obawy o interpretację mojego wpisu - że nie twierdzę, iż ta oferta była lepsza/gorsza. Nie mam takiej wiedzy.

A czy uwierzysz mi, czy Tirowi nie ma dla mnie naprawdę żadnego znaczenia.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 26.02.2019, 20:27
A czy uwierzysz mi, czy Tirowi nie ma dla mnie naprawdę żadnego znaczenia.
Chcę wierzyć, ale mam wewnętrzne opory. I, żeby była jasność, nie jest to dla mnie kwestia wyboru czy wierzyć Tobie czy TIR-owi (gdyby tak było, sorry TIR, ale to Serek jest bardziej wiarygodny en général), tylko wyboru między brakiem jakichkolwiek śladów po takiej informacji w przestrzeni publicznej, a nieskonkretyzowanym przeciekiem od jednej osoby niezaangażowanej bezpośrednio w proces. Większe autorytety już się zdążyły skompromitować swoimi przeciekami w ostatnim kwartale, wybacz
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 26.02.2019, 20:29
Spoko, ale ja tego nie zasłyszałem
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 26.02.2019, 20:37
Spoko, ale ja tego nie zasłyszałem
Słowa, słowa, słowa... Baszczu lubi to!

Dobra, koniec OT. Nie ma twardych danych na temat kontroferty, nie ma tematu do dyskusji. Fakty są takie, jakie są. Jest trio "właścicieli powierniczych" i, choć nie wszystkie ich działania mi się podobają, trzeba im dać wsparcie.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 26.02.2019, 20:38
Jak najbardziej, wspieramy przecież Tylko ja nie bezkrytycznie
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 26.02.2019, 21:16
Troche po czasie, ale postawa godne potępienia i zażenowania, wstyd mi było jak to czytałem.

Heh ludzie myslą priorytety, niby starzy, a zachowanie jak rozwydrzonych gówniarzy z gimbazjum...

Brzydze się tym.

Odpowiedz cytując
Flinston
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 27.02.2019, 00:06
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Troche po czasie, ale postawa godne potępienia i zażenowania, wstyd mi było jak to czytałem.

Heh ludzie myslą priorytety, niby starzy, a zachowanie jak rozwydrzonych gówniarzy z gimbazjum...

Brzydze się tym.

A co mieli zrobić jak zarząd brzydko mówiąc wyłożył na nich chuja. Jeżeli się z kimś umawiasz i obie strony zgadzają się na jakiś termin, to grzeczność nakazuje dotrzymać słowa i się spotkać. To jedno, drugie gdy starali się dodzwonić do Wisłockiego i ustalić inny termin to nie odbierał i ich całkowicie zlekceważył. Tak się zachowuje dorosły człowiek czy nie, pytam po raz kolejny czy tak się zachowuje dorosły człowiek czy nie? Nie zwalaj winy na Starych Bywalców za dziecinne, lekceważące zachowania Wisłockiego. Każdy kto obraża Starych Bywalców jest zwykłym śmieciem dla mnie i możecie mnie zbanować za to co napisałem. Tyle akcji i czasu co poświęcili dla Wisły, to poświęćcie choć 5 % z tego. Choćby ostatnio zbiórka charytatywna w Kalwarii, czy mnóstwo innych akcji oraz tysiące kilometrów przejeżdżone za tym klubem. Żenujące i godne potępienia to jest zachowanie zarządu, zamiatają każdą sprawę pod dywan która jest im nie na ręke i która może źle wyglądać w ich CV. Wstydu nie macie i tyle mam na ten temat do powiedzenia.
Ostatnio edytowane przez Flinston : 27.02.2019 o godz. 00:11.
Odpowiedz cytując
Delgado
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 27.02.2019, 01:18
Ludzie my jesteśmy WISŁA KRAKÓW. Oprzytomnijcie.
Śmieszy mnie to jak łatwo uwierzyliście w ckliwą bajeczkę Stanowskiego jak by to Wisły nie było gdyby nie niesamowity splot okoliczności kiedy to Leśny w pustym wagoniku na Kasprowy walnął narty w kąt, a potem zupełnie przypadkowo spotkał jakieś hipereksperta z korpo, który cudem nie poleciał do Uzbekistanu, no i jeszcze lądowała kometa Haleya w międzyczasie.

Uratowalibyśmy się tak czy inaczej. I nie ma to nic wspólnego z popieraniem Marzenki, Dukata itp
Odpowiedz cytując
matheo91
Member

Od: 11.2008

Stary 27.02.2019, 01:33
Delgado napisał(a):Wyświetl post
Uratowalibyśmy się tak czy inaczej.
W jaki sposób?
Odpowiedz cytując
sorino
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 27.02.2019, 01:42
Ta jasne, uratowalibyśmy się tylko jak, grając za pół roku w 4 lidze na wynajętym stadionie Zwierzynieckiego. Już nie mówiąc o tym jakie osoby zabrałyby się za zarządzanie klubem...
Odpowiedz cytując
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 27.02.2019, 02:56
Uratowalibyśmy się tak czy inaczej. I nie ma to nic wspólnego z popieraniem Marzenki, Dukata itp
Przyjacielu drogi, jak KONKRETNIE wyglądałoby to ratowanie klubu? I w ogóle po .... był nam ten Leśny skoro wszystko było tip top i zaraz byśmy wypłynęli?

Flinston napisał(a):Wyświetl post
A co mieli zrobić jak zarząd brzydko mówiąc wyłożył na nich chuja.
Wyjaśnia się nieścisłości i dąży do spotkania w kolejnym terminie. Jeśli komuś na czymś naprawdę zależy to meczy dupę decyzyjnemu od świtu do nocy, a nie macha ręką i w sumie .... tam. Takie to mocne zaangażowanie jest, naprawdę?

Syndrom oblężonej twierdzy już był, skończyło się to zapadnięciem pacjenta w śpiączkę i cudownym wyratowaniem z agonii. Stanowski często pisze dyrdymały i ma ego wyjebane w kosmos, ale kontaktów i znajomości tematu futbolu nie można mu odmówić. Więc weź kilka oddechów, przemyj twarz zimną wodą, pomyśl co działo się wokół klubu i oprzytomnij.
Wisła to MY - każdy kto sympatyzuje z klubem, angażuje się w jego życie w pewnym stopniu, może się z Wisłą utożsamiać. I wg. mnie nie wymagany jest do tego tatuaż z Reymanem, karnet na C, czy jednoliterowe nazwisko z kropką na końcu

Odpowiedz cytując
Delgado
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 27.02.2019, 03:00
Oczywiście. Gdyby Stanowski przypadkowo nie wykręcił na Kubie do Leśnego, a w Zakopcu było mniej śniegu to Wisły by nie było
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 27.02.2019, 05:39
No no... ostatnie kilka postów zaczyna wyglądać, jak przygotowywanie demontażu nowego układu, który zaczął ogarniać w Wiśle burdel... za długo było dobrze? Najpierw wysublimowane marginalizowanie efektów pracy, a później, jak się powinie noga (co zdarza się każdemu) atak. Znajomy z minionej dekady schemat.

Odnośnie wątku niedoszłego -rzekomego? - innego pożyczkodawcy. Chyba nie jest aż tak dobrze w klubie, żeby ktoś chciał ignorować, jego dobre chęci. Jak będzie chciał, to może dołączyć..albo wpłacić na konto Socios
Ostatnio edytowane przez Vinci : 27.02.2019 o godz. 05:42.
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
tas de fleia
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 27.02.2019, 07:13
Oczywiście. Gdyby Stanowski przypadkowo nie wykręcił na Kubie do Leśnego, a w Zakopcu było mniej śniegu to Wisły by nie było
To nie chodzi o śnieg w Zakopcu, czy kręcenie do Leśnego na Kubie. Oczywistym jest, że dziennikarz relacjonujący dorobi sobie otoczkę, żeby historia była ciekawsza. Tylko co to ma do roboty Leśnodorskiego i spółki w Wiśle? Dla mnie nie ulega wątpliwości, że zrobił kawał dobrej roboty, bez której jak podejrzewam niekoniecznie bylibyśmy w ekstraklasie. Robota robotą, ale doszedł do tego wizerunek - komisja licencyjna całkowicie inaczej spojrzała na sprawę reprezentowaną przez jakby nie było szanowanego i rozpoznawalnego człowieka w polskiej piłce, dodatkowo mającego styczność z prawem, niż na przedstawicieli skompromitowanego chcąc nie chcąc TSu czy Akademii Piłkarskiej (z całym szacunkiem dla Wisłockiego). Dlatego pofolgowałbym z tym machaniem szabelką, jak to byśmy i tak się ratowali, bo przecież my Wisła. Pamięć jest ulotna jak widać.
Odpowiedz cytując
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 27.02.2019, 07:31
Jakbym gdzieś już kiedyś widział podobną sytuację... Za niedługo zamiast licznika karnetów/koszulek/akcji czy innych biletów będziemy śledzić ten z liczbą dni trwającego protestu. Smutne to wszystko, niektórym się chyba sufit zwalił na głowę, albo po prostu za wszelką cenę dążą do zachowania statusu quo.

Cytat:
Wisła to MY - każdy kto sympatyzuje z klubem, angażuje się w jego życie w pewnym stopniu, może się z Wisłą utożsamiać. I wg. mnie nie wymagany jest do tego tatuaż z Reymanem, karnet na C, czy jednoliterowe nazwisko z kropką na końcu
Amen.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 27.02.2019, 07:36
Śmieszy mnie to jak łatwo uwierzyliście w ckliwą bajeczkę Stanowskiego jak by to Wisły nie było gdyby nie niesamowity splot okoliczności kiedy to Leśny w pustym wagoniku na Kasprowy walnął narty w kąt, a potem zupełnie przypadkowo spotkał jakieś hipereksperta z korpo, który cudem nie poleciał do Uzbekistanu, no i jeszcze lądowała kometa Haleya w międzyczasie.

Stary nie obraź się, ale pitolisz jak potłuczony.
Co to znaczy, że "Wisła to my"? Na dźwięk tego zawołania faktury same by się pospłacały, piłkarze złożyliby deklarację dożywotniego grania za darmo a miasto odstąpiłoby od wszelkich egzekucji? Bo "Wisła to my"?...

I jak byśmy się uratowali? Za kilka dni nie byłoby nic. Ani piłkarzy, ani stadionu, nawet 4 ligi by nie było bo przypominam, że w takiej sytuacji ówczesny zarząd powinien złożyć wniosek albo o restrukturyzację klubu, albo jego upadłość.

Nie wiesz o czym piszesz, nie wiesz jak było, ale co tam, trzeba błysnąć na forum...

I zgadzam się z Vincim, pewne ruchy bardzo mi się nie podobają, obym się mylił, ale to może być wstęp do większej burzy. Klub lekko stanął na nogi, 4 liga nie grozi, można podnieść łeb i upomnieć się o swoje... tak to ma wyglądać?
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
iamironman
Member

Od: 08.2015

Stary 27.02.2019, 07:43
Przecież od razu widać, że uaktywnili się poplecznicy bandziorów..... Już wiadomo dlaczego Kuba w ostatnim wywiadzie mówił, że nie wie czy za pół roku tutaj jeszcze będzie.... Widać rekiny z uporem, na siłę, chcą nas ściągnąć na dno
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 27.02.2019, 08:00

My czyli kto? Zdefiniuj
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 27.02.2019, 08:39
Oho, zaczyna się.

Jeszcze miesiąc i okaże, że się Dukat i Sarapata mieli sytuację pod kontrolą, jakby się Warszawka nie wpieprzyła i przejęła klubu za pomocą mediów to walczylibyśmy o mistrzostwo, a tak to jesteśmy skazani na wegetacje.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 27.02.2019 o godz. 09:16.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 27.02.2019, 09:06
Nie zabierałem głosu w poprzednich dyskusjach na temat spraw kibicowskich. Sam stałem lata temu na schodach na środku dawnej X-tki, bywałem na wyjazdach a teraz z upływem lat i ewolucji doszedłem do sektora rodzinnego

Fajnie jest popatrzyć na oprawę (o ile jest sensowna), pokrzyczeć ale warunkiem tego jest to, żeby Wisła istniała i to istniała na poziomie ekstraklapy, tak jak obecnie.
A na dzień dzisiejszy, jedyną opcją która dawała takie szanse był "układ" obecny. Nie będę tego w tym miejscu rozbierał na czynniki pierwsze, zostało to już zrobione - ale fakty są takie, że Wisła potrzebowała właśnie czegoś takiego, zarówno w wydaniu finansowym jak i medialnym, organizacyjnym, wizerunkowym itd.

Nie znam dokładnie ich planów, nie znam szczegółowo ich zamierzeń, nie wiem też, czy to jest układ na kilka miesięcy czy też na lata, jak niektórzy sugerują.
Jak dla mnie - mają naprawdę duży kredyt zaufania. 2 miesiące temu całkiem poważnie zastanawiałem się, jak na bazie Socios budować Wisłę w 4 lidze i czy to będzie możliwe, żeby w mieście takim jak Kraków odbudować drużynę na poziomie ekstraklapy...

Naprawdę bardzo łatwo zapomina się o tym, w jakiej sytuacji byliśmy między Bożym Narodzeniem a 1 stycznia, a w zasadzie nawet jeszcze przez większość stycznia...
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 27.02.2019, 10:29
Flinston napisał(a):Wyświetl post
A co mieli zrobić
Odpowiedź godna całej tej sytuacji:
Przerzucić się...

Reserve napisał(a):Wyświetl post

Wyjaśnia się nieścisłości i dąży do spotkania w kolejnym terminie. Jeśli komuś na czymś naprawdę zależy to meczy dupę decyzyjnemu od świtu do nocy, a nie macha ręką i w sumie .... tam. Takie to mocne zaangażowanie jest, naprawdę?
Dokładnie... nie chciało mi się nawet tego tłumaczyć. Komuś na czyms zależy to ciśnie do końca, zaprezentowana postawa jest żałosna i taką w dorosłym życiu nie ugrywa się niczego. Foszek jest dobry, ale w gimbazjum - jak ktoś tego nei kuma tzn że ma myślenie gimbazjalne i kieszonkowe od rodziców.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 27.02.2019 o godz. 10:32.

Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 27.02.2019, 11:21
Vinci napisał(a):Wyświetl post
Odnośnie wątku niedoszłego -rzekomego? - innego pożyczkodawcy. Chyba nie jest aż tak dobrze w klubie, żeby ktoś chciał ignorować, jego dobre chęci. Jak będzie chciał, to może dołączyć..albo wpłacić na konto Socios
Wybrano po prostu inną ofertę, być może uznano, że plany obecnie zarządzających są dla Wisły bardziej optymalne? Nikt nikogo nie zignorował

I tak jeszcze do wszystkich, którzy zaczynają tu pisać, że "poprzedni układ podnosi łeb" itp. bzdury - nauczcie się może czytać ze zrozumieniem. Są ludzie, którzy po prostu nie zgadzają się ze wszystkimi ruchami Królewskiego i spółki, bo widzą pewne zagrożenia z takimi ruchami związane. Nie znaczy to jednak, że są przeciwko tym osobom i automatycznie stają się poplecznikami byłego zarządu.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów