|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
I jeszcze trzeba dowiedziec się kto napisał słynny list podpisany Psi detektyw
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Nadal tak jest. Obecnie dobrze poinformowani czepiają się Krolewskiego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Bo wiedza ze musza szukac pracy ;-) nie z dnia na dzien, ale 95 proc pracownikow zostanie wymieniona
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
W głowach się ludziom pojebało.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Co w Twojej ocenie jest nie tak z pomocą jakiej nam Królewski udzielił?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Serek polecam wrzesniowe wpisy Wolfyego. Ty sam napisales, ze na Sarapate się nabrales. Zdarza sie. Ale wolfy to akurat nigdy nawet nie napisal myliłem sie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
To nie jest temat o mnie, ani o serku. Masz jakiś problem to pisz na priv.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.02.2019 o godz. 21:35.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie. I Nie. Poglad na Twoj temat mam, ze tak powiem od 1 posta niezmienny. Od pisania na priv zToba wole ciezkiego kaca. Dla mnie koniec tematu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2003
Offline |
|
|
A co tam ze sprawą w prokuraturze?
Od dawna cisza. Czy mają jakieś określone terminy do postawienia zarzutów, ew. ukręcenia łba sprawie? ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Z 3 tygodnie temu Stanowski mówił w swoim Radomiu że ktoś plotkuje że jakoby Sarapata śpiewa, ale nigdy później nikt o tym nie wspomnial |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Odpowiadałeś koledze, który o mnie wspomniał. Parę chwil wcześniej brałeś udział w dyskusji na sb. Naprawdę nie mogłem uznać, że piszesz o mnie? Tym bardziej, że już w moją stronę kierowałeś zarzuty, a też nie pisałeś bezpośrednio.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 25.02.2019 o godz. 23:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Psy szczekają, a karawana jedzie dalej. Królewski i spółka powinni mieć co najmniej pół roku kredytu zaufania,szczególnie, że dwa miesiące temu klub nie istniał. Szkoda, że na Twitterze i innych mediach społecznościowych już zaczyna się podszczypywanie nowych władz. I to przez ludzi, którzy w większości nabrali się, lub bezpośrednio uczestniczyli w "starym układzie"..
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Jak mam mieć wybór miedzy stadionem bez wulgaryzmów z pozytywnym dopingiem bez pozdrowień do wiezienia ale ze stabilnym finansowaniem a chuliganeria, bluzgami, obrzucaniem własnych kibiców racami i niepewnym finansowaniem to jednak wole to pierwsze. Żal tego że ta grupa kończy działalność ale inaczej się widać nie da - trzymam kciuki za obecne władze żeby nie dały się zastraszyć i pogoniły ludzi którzy prawie doprowadzili do upadku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Starzy Bywalcy zostali odcięci od kasy?
|
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ten styl oświadczeń... klub prawie upadł a oni dalej swoje... a tak z ciekawości: "W związku z tym zaproszenie po 60 dzieciaków, jak to miało miejsce podczas meczu z Jagiellonią, jest dla nas, z powodów finansowych, niemożliwe." co to za ludzie? bezrobotni? skonczylo sie dojenie klubu? ze strony: http://www.wisla.krakow.pl/pl/Bilety/Sektor_Szkolny/ bilety po 5 zl lub 15 od dziecka plus opiekun za 5 / 15 / 35 zl. dla poważnej grupy wydanie ok 1 000 PLN to chyba nie powinien być problem... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tak jak kolega wyżej napisał, dojenie Wisły dobiega końca to i tzw. "wierni kibice" się odwracają od klubu.
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
To oświadczenie jest dramatyczne .
Skomentuje to tylko tak, gdyby Panowie Wisłocki, Królewski, Lesnadorski i reszta prezentowali takie podejście do negocjacji jak owe stowarzyszenie to Wisły już dawno by nie było. Ciągle slysze że problemem jest brak wyjazdów.. to do cholery kiedy ktoś weźmie odpowiedzialnośc za organizację, grupę itd skoro to takie proste wedle wielu osob. Piłeczka nie jest po stronie Wislockiego i warto aby w końcu to dotarło... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|