|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Jak czytam że Kolar czy Drzazga to piłkarze na pierwszą ligę - ja oglądałem czasem pierwszą ligę, oglądam (rzadko) mecze między dołem ekstraklasy... Serio, gdyby Wisła miała piłkarzy na poziomie pierwszoligowym i tak grała to by niektórzy chyba histerii w internecie dostali... My próbujemy (z lepszym czy gorszym skutkiem) grać podaniami, wychodzić nimi spod pressingu, budować akcje od tyłu. Zwrócił na to uwagę Mielcarski w studiu. Lekko nas tam chwalono, tak jak komentatorzy meczu. Nie było paniki, wybijania na pałę, kilka fajnych otwierających piłek poszło, kilka dryblingów Wojtkowskiego i dwa Słomki. Drzazga dostał jedną piłkę w polu karnym i wpakował na luzie do siatki, ale był na dwumetrowym spalonym. Poza tym walczył i zastawiał. Będą z niego ludzie, ale on i Kolar to nie są piłkarze którzy wbiegną z piłką w pole karne i przycelują obok bramkarza. Raczej tacy żyjący z podań. Mam wielki szacunek do Stolarczyka że już teraz nasza gra tak wygląda. Ale chyba mało kto to docenia...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.02.2019 o godz. 17:35.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
|
|