The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.02.2019, 17:10
Ja bym też wstrzymał się z atakowaniem Drzazgi i Kolara, bo oni dostali zero piłek z których mogliby coś zrobić. Czy to są zawodnicy na 1-wszą ligę? Nie, to są piłkarze na dolną połowę ekstraklasy. Tak jak cała Wisła organizacyjnie, finansowo i sportowo. Widzę że większość krytyków nie ogląda szlagierów z udziałem Miedzi, Arki etc., ja się nawet nie dziwię, ale aktualnie to jest nasz poziom. Jak chłopaki dopracują automatyzmy i mniej będzie strat czy podań za plecy to zaczną padać bramki z akcji.

Ale taka Lechia to aktualnie nie nasz poziom, mimo że laikowi może się wydawać jaka to ona nie była słaba - na nas była za mocna. Mogliśmy sobie pograć do 20-go metra od ich bramki i koniec. Pierwszy rzut rożny mieliśmy w okolicach 60 minuty (pi razy oko, nie chce mi się sprawdzać). Zostaliśmy zwyczajnie zamknięci, po czym Lechia czekała sobie spokojnie żeby nas wypunktować. Gdyby nie wpadło w pierwszej połowie to na bank by przycisnęli od 60 minuty. Wtedy optyka byłaby zupełnie inna. Nie musieli, więc pykali sobie z kontry i mieli kilka setek.

Lechia bardzo kulturalnie, bez zbytniego okrucieństwa pokazała nam gdzie nasze miejsce. Wylewanie żałosnej frustracji na piłkarzy na których nas i tak ledwo stać czy nawet na gościa, dzięki któremu w ogóle jesteśmy jeszcze w ekstraklasie jest typowe dla tego forum, ale i tak słabe. Bardzo słabe. Tak szczerze to nawet żałosne.

Zapytam wprost: czego Wy do ....y nędzy oczekiwaliście od Wisły i tych konkretnie piłkarzy?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.02.2019 o godz. 17:18.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów