|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Wiesz o tym że nie było 22 tysiecy osób na trybunach - liczba uwzglednia stan ze wszyscy którzy kupili karnety pojawili sie na meczu a tak nie było wiec nawet 20 tys. nie było.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
A skąd ty to wiesz? Czytając twoje wcześniejsze posty proponuję wrócić na swoje śmieszne forum i tam się udzielać. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Kibice zaś nie są idiotami. Tym bardziej Ci którzy chodzą.na Wisle dziesiat lat. Generalnie wszyscy kibice, w tym całą trybuna C zdała egzamin na medal, a brak flag to dodatkowy plus, którego się nikt nie spodziewał. Pojawia się prędzej czy później, ale myślę że także i WSH jest potrzebne wewnętrzne wyciszenie i wyczyszczenie atmosfery. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Ja oczekiwalem braku flag i spodziewalem ,ze jesli jest tam choc jedna myslaca osoba to tych flag nie bedzie. I nie bylbym taki pewny czy te flagi jeszcze wroca na stadion. Bardziej obstawiam powstanie czegos nowego.
A co do tego, ze na E szarkany siedzialy. Niech sobie siedza. Ja osobiscie do wiekszosci ludzi z sharks nie mam pretensji. Wiekszosc z nich na prawde ma klub w sercu i zostalo wykorzystana podobnie jak wiekszosc kibicow. Co nie zmienia faktu, ze dla nich jako organizacji na stadionie nie ma miejsca. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
W kwestii liczby ludzi na trybunach - chyba jednak nie było tak kolorowo jak niektórzy z was tu pisali.
https://twitter.com/K_Stanowski/stat...77400269627395 |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
To jest na pewno bliższe prawdy niż 16k, ale też bliższe niż 21k. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
https://twitter.com/K_Stanowski/stat...52046901854208
Ostatnio edytowane przez heoij : 22.02.2019 o godz. 11:24.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|