|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
ja tak troche z innej beczki - jak cos to prosze usunac albo przeniesc to gdzie indziej : dzis robie sobie wieczor komediowy i czytam forum parchow - juz mnie geba boli od smiechu i sie zastanawiam : czemu te dzbany placza zeby nam punkty odebrac
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
A jak wam się podobają pobierane pensję przez byłych sterników? Tych samych którzy teraz padają ofiarami mowy nienawiści? Onet za weszło.com publikuje stawki...i rekordy..
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Zwłaszcza można się przyczepić do braku przelewu dla miasta, bo mgło to skutkować dość poważnymi konsekwencjami. Gdyby miasto wypowiedziało umowę, to byłby kolejny problem do załatwienia licencji. Tymczasem MS miała to głęboko w podogoniu i postanowiła przelać pieniądze mężowi. Przecież, jeśli umowa była podpisywana z wiarygodnymi kontrahentami, to zaległość wobec ikropki była bezpieczna. No chyba, że Marzena wiedziała co to za ananasy i zabezpieczyła własne siedzenie i swojego lubego, a reszcie pokazała wała. ![]()
Geniusz w swej istocie może napotkać przeszkody. Niestety, głupota nie jest tak upośledzona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 04.02.2019 o godz. 23:24.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
- o artykule w Weszlo:
Za to co zrobili dla Wisły wszyscy wymienieni w artykule Stanowskiego ludzie, począwszy od autora artykułu a na Jadczaku kończąc, każdemu z nich należy się porządna flacha łychy. Od każdego z nas. Oczywiście mówiąc o wymienionych osobach nie mam na myśli Sarapaty i reszty gangusów. Jak ktoś myśli inaczej to albo się z ch ... na głowę zamienił albo miał własny interes w tym by Wisła upadła. Tertium non datur. - o dzisiejszym wywiadzie Czekaja Myślałem że to nasza Piggi epatuje głupotą i hipokryzją. Myliłem się. U nich to rodzinne. Nie wiem kto się od kogo zaraził. - o Ikropce, R22 etc. Dla wszystkich którzy dyskutują czy Sarapata miała prawo zapłacić za to wydawnictwo. Oczywiście że miała. Tylko to tak jakby miała ostatnie 100 zł w ręce i miała do wyboru: wykupić w aptece lekarstwo dla ciężko chorego dziecka albo zapłacić kolejną ratę za nową torebkę. Wybrała torebkę. Bo kupiła ją w męża sklepie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ja się z Tobą nie zgadzam w kwestii âłychyâ dla Jadczaka. Gdyby zamiast koloryzować zatrzymał się na konkretach być może oceniałbym gościa inaczej, ale czytanie o wykopywaniu trupów itd jest śmieszne. Natomiast w kwestii identyfikacji gangu olsena raczej kojarzę identyfikacje tych gości twitterowo forumowi niż Jadczaka, ale w gruncie rzeczy ja jego nie czytałem. Natomiast w sprawie Meresia zrobił świetna robotę. To co tertium non datur jestem Sharksem?
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Zbigniew Gowin - syn Jarosława - razem z grupą Platinium poprowadzą nową siłownię, która powstanie w miejsce White Star Power. Niżej link do wywiadu z Gowinem
https://funkcjaobywatel.pl/dzieki-na...rzysta-krakow/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Syn Gowina właścicielem siłowni. Myślę że parę osób po tej informacji spadło z krzesła
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy już go powiązali z Miśkiem czy jeszcze?
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Gowin z Miskiem w jednym skyboxie siedzieli
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli generalnie nie zmienia się nic
![]() Jak to powiedział klasyk: zmiana szyldu i jedziemy ![]() ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Wierni rekini zabierali pieniądze z klubu, a znienawidzony Jadczak kupuje akcje, żeby ratować klub przed upadkiem xD
BTW w tym tempie to Królewski & Co. zbiorą do końca miesiąca nie 4 miliony, a 40 milionów. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
mi to tam rybka kto bedzie prowadził siłownie,
jedyne co mnie ciekawy to na kogo są leasingi sprzętu. a to ze teraz zamiast wsp bedzie kolejne platinum ? nie wiem po co wyjechali z tym gowinem wystarczcyło napisać ze bedzie platinum i zakonczono by temat, a tak to go rozkopano. ![]()
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Niestety nie bo kodeks spółek zakłada emisję o wartości max 1 mln euro. Kwota i tak niedawno podwyższona .
|
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Daj już chłopie spokój. Artykuł miał charakter podsumowania i nie skupiał się na ikropce. Każdy kto się interesuje tematem wie o co chodziło i co tam jest naganne. Jeżeli nie wiesz to doczytaj.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawe, czy sąd przyjąłby to Twoje tłumaczenie, gdyby Czekajowi zachciałoby się pójść tam z tym. A że w sądzie to, co raczyłeś wcześniej określić jako "prawniczy bełkot", sprzedaje się całkiem nieźle, to mógłby Stanowskiego pogonić. Nie wiem jak Ty, ale ja wolałbym, żeby akcja pt. "obnażamy grzechy Sarapaty & Co." nie zaliczała tego typu wtop.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeżeli chodzi o pozwy Marzeny to w pierwszej kolejności poczekajmy na te na Jadczaka. Ale masz racje obawa jest. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miałem na myśli pozew Czekaja w sprawie artykułu Stanowskiego ...
A biorąc pod uwagę, że Czekaj w mediach już odpyskował, to wykluczyć się tego nie da ... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dziennikarz który zarabia kupę kasy kupuję akcję za 100zł i chwali się tym na swoim profilu, niezły z ciebie naiwniak.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a co ty mi takie pytania zadajesz?jadczak to twój rydzyk czy jak?
jadczak kupuje akcje za 100zł żeby kozaczyć na swoim profili a naiwniacy się podniecają
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 05.02.2019 o godz. 15:54.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli lepiej by było jak by nie kupił ?
Lesny zly bo sie lansuje na prezesa PZPN, Jadczak zly bo wrzucil na TT, LVBet zle bo sie reklamuje, Krolewski zly bo nie ma dziary rekina na plecach wiec ja sie pytam kto dobry ? W dupie mam Jadczaka ale jak ktokolwiek chce wspomoc Wisle i sie tym pochwalic to nie widze w tym problemu. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|