|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2011
Offline |
|
|
praca kuriera jest dobra ale jako dorywcza praca. sam tak pracowałem w DHL, płatne od stopa , jazda swoim samochodem ( mam auto na gaz ) , jeździłem po Bieżanowie i Kurdwanowie, paczki od 20 do 50 szt niestety się skończyło po okresie świątecznym .
Dzisiaj zaczynam jazdę na Poczcie Polskiej , też dorywczo, swój samochód, płatne od paczki. na start mam dostać 30 paczek. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
To już lepsza kurierka na rowerze.
Nie wiem jak teraz ale jak kumpel pracował kilka lat temu to płacone było od paczki - ile przewiozłeś tyle kasy. Minus taki że deszcz, śnieg - trzeba jechać ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Kurierka na rowerze z listami? Na nowe dętki nie zarobisz
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Dajcie juz spokój z tym kurierem. Nie dosc ze praca ciężka i mało opłacalna, to przede wszystkim bezrozwojowa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A ty w HR robisz?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
1000+ chca dać, wiec jaka ....a praca Pany?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
I podatki w górę
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Robię co mogę żeby osiągnąć sukces. Trzeba korzystać póki jest sie młodym i zajść jak najwyżej, zeby z.wiekiem nie bylo problemu. W kurierce nie masz jak awansować, nie masz kiedy się szkolić. Będąc kurierem nie dojdziesz nigdzie. Chyba ze cgesz cala życie robic za 2500
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Znacie w Krakowie jakieś dobre kursy dla osób chcących zacząć szkolić się w danej profesji? Interesują mnie bardziej zawody techniczne. Programowanie, grafika, elektronika itp. Oczywiście zdaje sobie sprawę, że mogą być dość drogie (kwoty rzędu kilka-kilkadziesiąt tysięcy złotych).
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Szukam pracy w zawodzie Archiwista (dwuletnia szkoła o profilu archiwisty zakładowego). Posiadam uprawnienia do pracy w archiwach państwowych, a także w archiwach zagranicznych. Pracy jest mnóstwo poza Krakowem, niestety zależy mi jedynie na pracy w Krk.
Gdyby ktoś coś słyszał, będę bardzo wdzięczny za priv. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Na Rakowickiej buduje się bardzo duże Archiwum Narodowe
|