|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Ile razy trzeba powtarzać że Majstra się zdobywa na północnym zachodzie Polski
![]()
Pierwszy mecz na którym byłem:
1997/98 I liga Wisła Kraków 0:0 Stomil Olsztyn Najlepszy mecz na którym byłem: 14.12.2011 Wisła Kraków 2:1 Twente Enschede Najlepszy wyjazd na którym byłem: 18.09.2008 Tottenham Hotspur 2:1 Wisła Kraków |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Czyli dodatkowy milion,ciekawe o kogo chodzi,moze za ta kasę mozna by jakiegos napastnika wyhaczyć/ ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Plewka.
Wychaczyc pilkarza o ktorym Wojtas mowisz bedzie mozna dopiero jak z klubu odejdzie pewien hamulcowy... :( ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Z drugiej, no jakos nie zauwazylem niczego w grze Plewki co pozwalaloby mi myslec ze bedzie czyms wiecej niz meteorytem ktory jak sie pojawil w pierwszej druzynie tak zaraz zniknie a 1 mln zł nam potrzebny jest cholernie ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jesli to jest prawda, to pomoge spakowac mu plecak
![]() Do srodka dojdzie ktos podczas obozu/ a powinno dojsc conajmniej 2 pilkarzy bo sam ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Myślę że jeszcze o nim usłyszymy. Ma potencjał jak Mączyński kiedyś moim zdaniem. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
on ma 19 lat nie 23
![]() ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Przy naszym stanie konta 51 tys sprzed 3 tygodni,........piniadz nie śmierdzi,żaden.
Ale fakt ktos na srodek do Bashy i napastnik,sa potrzebni. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Nie będę narzekać z wiadomych względów, ale Peszko dla mnie był jedynm z największych pajaców ligi - nie ma sensu przytaczać fauli czy czerwonych kartek, gdyż pod tym względem bije na głowę Burego (który też miał pociąg do bezsensownych kartek).
Poza tym nie rozumiem podjary sportowej, gdyż Peszko nie ejst tym samym graczem co w amice... Poziom sportowy dużo poniżej Imaza czy Kostala.. Ba! Wolałbym ?Małeckiego.. ale cóż trzeba się cieszyâĽć, że ktokowliek przychodzi, choć znienawidzony piłkarz podobnie jak kaczorowski czy switlica to nie dobry omen :/ Jak już jest z nami to mam nadzieje, że da jakość i pokaże, że kiedyś tam grał w piłkę ... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
I po drugie karierę Plewki śledzę od 7 lat i to talent czystej wody.. być może się nie wybije, będzie mial kontuzje, złych menagerow itp jeśli natomiast będzie się rozwijał jestem pewny że o nim usłyszymy . I karierę może zrobić spokojnie większa niż Judasz |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Peszko = 360! spotkań, 86 żółtych 3 czerwone O co chodzi z tym biciem na głowe, bo jednak postanowiłem przytoczyć CI te kartki, faule... nie to ze sie dopierdalam, ale sie dopierdalam. Nagonka jest żenująca. ![]()
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Podobno Peszko opłacany będzie przez jakiegoś przedsiębiorcę. A Wisła będzie mu płacić tylko jakieś grosze. Więc pod tym względem transfer bardzo na plus.
![]()
www.hattrick.org najlepszy manager on-line...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
Plewka interesują się zespoły z Czech i Słowacji i to zapewne od nich jest ta oferta ktorej mówił Wisłocki.
Podobno też Buksa nie jest na sprzedaż i prędzej pół drużyny sprzedadzą niż jego. Dobrze to słyszeć bo na chłopaku naprawdę zarobimy kiedyś miliony... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
a Małecki ma przejść na zasadzie wypożyczenia czy jakaś kasa nam wpłynie od Kazachów ?
a z Buksą racja.. trzeba się cenić jak Chorwacji, jak ktoś chce go kupić to niech wykłada 10 milionów i bierze a nie 250tys jak za Plewke.. tylko fajnie jakby chłopak dostał kilka szans chociaż na końcówkę meczów |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
O Buksę to bym się trochę obawiał - młodziutki chłopak - wystawianie go na ligowych drwali to zbyt duże ryzyko....
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Messi juz w lm gral na 16 lat...
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Moderator
Od: 11.2002
Offline |
|
|
@jendrus
Najpierw sprawdź, później pisz ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
Kolega z Messim pojechał , ale w polskiej lidze przykład pierwszy z brzegu: Milik. W swoim debiutanckim sezonie jako 16 latek rozegrał 24 spotkania i strzelił kilka bramek.
Buksa powinien na dziś być zmiennikiem Kolara, zakładając że Drzazga będzie grał cofniętego. Brożka nie liczę bo najpierw niech się wyleczy. Nawet jeśli tylko złapać doświadczenie to jest to nieocenione. Zresztą jeśli dzisiaj już jest lepszy od napastników o 3 lata starszych w naszym klubie to już wszystko mówi o skali jego talentu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
16 lat to wiek w nowoczesnym futbolu żeby uzdolnionych wprowadzać na boisko. Zdecydowanie powinien grać końcówki. Dodatkowo będzie to dla niego argumentem do pozostania w Wiśle.
|
|
|
|
Moderator
Od: 11.2002
Offline |
|
|
@Karherop
Milik jak debiutował w lidze to miał 17 lat i 5 miesięcy ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
Racja, źle przeliczyłem roczniki. Natomiast już w wieku 16 lat strzelał w seniorskiej piłce w Rozwoju Katowice.
Lepszym przykładem jest w takim razie Stępiński, choć wg mnie to Buksie parametrami (lewa noga, wzrost), może być bliżej do Milika. Mam nadzieję że jeszcze nas Olek podrośnie, nabierze muskulatury i będzie wymiatał w ataku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Co tam kolega wieprzyk napisał? Link nie działa. Z góry dziękuję.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
"Vukan Savicevic na dniach przejdzie do Wisły Kraków. (kupno) Vukan jest defensywnym pomocnikiem."
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 29.01.2019 o godz. 00:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Czarnogórzec, to prawie jak Jugol? Oby nie Mitro kolejny.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|