|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Nad kupowaniem meczów radzę raczej spuścić zasłonę milczenia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Kwestie sądowe ... http://sportdziennik.pl/wisla-utknel...tarczyc-umowe/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Przecież to już wiadomo od kilku miesięcy....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
CC nie wzięło się z przypadku... to znaczy Cracovia Confidents
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Nie wiem, czy już było, opinia Przewodniczącego KL: http://www.sport.pl/pilka/7,65039,24...s=BoxSportLink
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jak nie masz pewności czy było to sprawdż date publikacji...
|
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Wisła -Legia 0-6 dla zapinalskich Wisła nie została ukarana,(a gdyby była potrzeba to by było więcej)
troszeczkę obiektywizmu, |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 11.2018
Offline |
|
|
bez przesady z Angielskiego to takie rzeczy robią w 24h
Robiłem tłumaczenia z Szwajcarskiego Niemieckiego - 15 stron na drugi dzień |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2019
Offline |
|
|
Witam Wszystkich,
Od ok. miesiąca bardzo intensywnie śledzę forum. Wiem, że jest tu bardzo dużo komentarzy na temat nowych użytkowników jak i najlepiej blokowania w obecnym momencie możliwości zarejestrowania. Mimo wszystko się nie zniechęciłem i mam nadzieję, że Wy również tego na dzień dobry nie zrobicie do mojej osoby Postanowiłem się zalogować, bo bardzo dużym pozytywizmem napawa mnie praca dobrych dusz, które w obecnym momencie zajmują się klubem tym bardziej patrząc z perspektywy ostatnich miesięcy działań naszego poprzedniego "zarządu". Widziałem wcześniej kilka wiadomości na temat podziękowań tym ludziom i wpadłem na pomysł ogarnięcia flagi/banneru (jak zwał tak zwał) właśnie z jakimś fajnym hasłem wdzięczności ze strony kibiców dla nowego zarządu. Myślę, że jak każdy by się zastanowił i poszperał w swoich znajomościach to moglibyśmy coś takiego nie dużym kosztem ogarnąć. Wydaje mi się że jest to tylko i wyłącznie kwestia chęci a skoro nowym władzą ich nie brakuje i każdego dnia dzięki nim jesteśmy bliżej powrotu normalności to i niech nam jej nie braknie. Osobiście mogę zająć się stroną graficzną takiej flagi/banneru. W razie jakichkolwiek pytań służę pomocą. Pozdrawiam |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Czyli nie wiemy, jak jest z tym tłumaczeniem. Komisja Ligi zbiera się we wtorek, a trzeba jeszcze ogarnąć sąd. Mamy piątek, godzinę 15:30...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Jest tak samo proste, jak tłumaczenie niepoświadczone. (btw - mówi się "tłumaczenie poświadczone". Przysięgły to jest tłumacz - just my few cents). Kilka stron takiego tekstu w szwedzkim czy kambodżańskim angielskim to dla wprawnego tłumacza kwestia paru godzin. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Potwierdzam. 30 stron 24h.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
https://www.rmf24.pl/fakty/polska/ne...o-,nId,2790184
Nie chce spekulować, ale wychodzi ,że smrodek jest większy niż się spodziewano.Inaczej od początku śledztwo byłoby prowadzone przez prokuraturę spoza Krakowa. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Ja bym powiedział inaczej, byłem szczerze zdziwiony, że od początku nie było, a obecne przeniesienie jest dla mnie oczywiste.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
..........bardzo cicho jest ze strony prokuratury.
Śledztwo zapewne trwa i krety ryją na maxa. Mam nadzieje , że dokopią się do wszystkiego. Tylko kompletna czystka w TS i SA da nam gwarancje powrotu do normalności ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I może nawet prawnicy tych kancelarii mają rację ale oni nie są od tego aby wyrokować. Zaglądali w papiery z upoważneinia jednej ze stron.
Ostatnio edytowane przez yarow : 18.01.2019 o godz. 19:37.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
.............tak dla "pokrzepienia serc ludzkich"
zapewne wielu czytało , polecam ten artykuł tak dla wiary i nadziei na lepsze jutro https://sportowefakty.wp.pl/pilka-no...adze-do-puszki ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
Może i tak, ale wiesz jak źle by wyglądał Leśniodorski jakby okazało, że się mylił. Wydaje mi się, że jakby nie byli pewni, to w tak medialnej sprawie by nie ryzykowali swoją reputacją. |
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Jadczak pisze, że Sarapata używa teraz nazwiska męża tj. Czekaj.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Prawdopoodbnie tak było, byli wedle stanu swoje wiedzy pewni, a żeby sprawa ruszyła musieli już wyartykułować kto jest prawowitym właścicielem. Bez tego ani rusz. Dreptalibyśmy w jednym miejscu. Niemniej ... trzeba poczekać, doczekać, co sąd ma do powiedzenia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Przecież nawet jakby ten cały sąd szwedzki przyznał im racje, to polski z automatu powinien ich u.j.ebać za działania na szkodę spółki bo jak to inaczej nazwać ?Ta umowa w ogóle nie powinna być traktowana poważnie przez żadne nasze instytucje.Za działanie na szkodę spółki (na ponad 1mln) grozi powyżej 10l
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 19.01.2019 o godz. 00:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
![]() |
|
|

|