|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
https://twitter.com/jarokrolewski/st...21916089405441
I tyle w temacie. Tam wystarczyło że była wzmianka o Kucharskim że było wiadomo że to lipa. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2003
Offline |
|
|
No i dobrze. Jak sie czlowiek spieszy to sie diabel cieszy, lepiej rozgrywac na spokojnie niz sie rzucac na pierwsza oferte.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Nad dwoma rzeczami z przeszłych rządów p. Sarapaty się jeszcze nikt nie pochylił.
1. Ile naprawdę Legię kosztował Carlitos? 2. Czy Mączyński naprawdę tak mocno chciał do Legii, czy "ktoś" go do tej Legii mocno wypychał. |
|
|
|
Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
https://twitter.com/CezaryKucharski/...202.1544004064
już się kucharz napina. Mówiłem że on jest niepoważny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
. Co jak co, ale Królewski widać zna się na tym co robi. Kucharski za to przyprowadził jakichś ananasów z Kataru i mówi, że ich sprawdził.![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2003
Offline |
|
|
U kucharskiego powialo takim Hartlingiem
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2019
Offline |
|
____________ Reklamuj się z nami poprzez Google AdWords. Robi to mnóstwo firm. Np. oni - Diesel-Partner
Ostatnio edytowane przez grysa : 19.01.2019 o godz. 20:53.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Coś Hartling się uciszył.. może też jakąś kasę dostał?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Raczej mu Ostrowski czy jak sie on tam nazywal powiedzial ze wieksza szanse ma na uslyszenie jakiegos paragrafu od prokuratury o wyludzaniu niz przejecia klubu.
Nie podobaja mi sie takie zaczepianki na TT.
Ostatnio edytowane przez Blixa : 17.01.2019 o godz. 14:49.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Arabski książę - wybawca został odesłany z kwitkiem. I dobrze.
W Wiśle nie jest może znacząco lepiej, ale jest rozsądniej. Informacje od Bońka napawają optymizmem w kwestii licencji. Trend jest wznoszący ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Kostal zawrócony właśnie z Białegostoku wraca do Krakowa
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Smuga85 : 17.01.2019 o godz. 15:52.
![]()
Pierwszy mecz na którym byłem:
1997/98 I liga Wisła Kraków 0:0 Stomil Olsztyn Najlepszy mecz na którym byłem: 14.12.2011 Wisła Kraków 2:1 Twente Enschede Najlepszy wyjazd na którym byłem: 18.09.2008 Tottenham Hotspur 2:1 Wisła Kraków |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2016
Offline |
|
|
Podsumowując niedoszły (na razie) transfer Martina Kostala:
- Wisła dogadała się z Jagiellonią (na 350 tys. euro) - Kostal pojechał do Białegostoku na badania - Jagiellonia i agenci Kostala chcieli zmienić warunki - Wisła się wkurzyła i kazała Kostalowi wracać do Krakowa @sportpl - S.Staszewski + Autorami zamieszania są AGENCI Martina Kostala (a nie Jagiellonia czy Wisła). To oni rozpoczęli próbę zmieniania warunków ustalonego wcześniej porozumienia. Chodziło o to, żeby Jaga rozliczyła się bezpośrednio z nimi, a nie z Wisłą (a Wisła z agentami). Powód: dopis
Ostatnio edytowane przez nrsl : 17.01.2019 o godz. 16:17.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2018
Offline |
|
PS a za transfery wiecej bylo bo Guzmics, Jovic i Poppvic doszli do tego
Ostatnio edytowane przez rafalp_r22 : 17.01.2019 o godz. 18:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=-oZq...&feature=share
Ten gość spadł nam chyba z nieba . Jest naprawdę ogromna szansa , że uda się nie tylko uratować ten klub ale wreszcie zrobić z niego normalny zdrowy organizm . Bardzo podoba mi się jego podejście w temacie inwestorów i fakt , że nie słyszę żadnych górnolotnych zapowiedź w stylu " będziemy potęgą " . Trzymam kciuki . |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Co ten sąd odstawia z wpisem ? Czy może Pan Hartling złożył mu jakieś kwity, że coś kupił ? I po co w ogóle sąd bada umowę, którą właściciel (czyli TS) uważa za niebyłą ?
Załóżmy sytuację, że ta cała sprzedaż nie byłaby tak medialna i TS po prostu złożył wniosek o zmianę zarządu. I co wtedy, sąd by poprosił o inne kwity "bo na mieście plotkują" ? Żeby sąd miał zastrzeżenia co do wpisu nowego zarządu to musi wpłynąć inny wniosek, np. od tych skośnookich cwaniaków. Inaczej to nie ma co badać i wychodzi poza swoje kompetencje ! ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
I dalej trzeba czekać na decyzje. Miała być formalnością a tu sąd chce sprawdzać umowę, a nie ma już za bardzo czasu. Bez tego sprzedaż akcji też musi poczekać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Imaz ma kontrakt do czerwca 2019 czy czerwca 2020?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
2019.................
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
Jak dla mnie to nie szukałabym winy sądu, tylko w klubie tego nie dopilnowali. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
A co ma odstawiać? Mówiłem z kilka razy, że to co sobie jedna ze stron uważa, to osobie uważa. Uważa przy tym, że umowa weszła w życie. Jeśli weszła w życie, to od dalszego ciagu jest sąd.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
z tego co pisza na swoim forum ,to żydownia mailuje gdzie się da "w trosce o praworządność i równe traktowanie klubów"
do KL, do sądów , do prokuratury , do potencjalnych inwestórow także tego ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Ja też jestem za równością wobec prawa. Jak Misiek & Szarki to Jude Gang też chyba za kratki, no nie?
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez SlawekS : 18.01.2019 o godz. 01:56.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
Jeśli mailuja gdzie się da to już dawno ich korespondencja ładuje w skrzynkach spam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Aby tylko Wisla im nie zaczela pisac o tym jak kupowali mecze i dostali sie do esktraklasy
https://pilkarskamafia.blogspot.com/...ia-meczow.html "Cracovia to jeden z aktywnych (według prokuratury) klubów w ustawianiu w przeszłości meczów. Na razie główny akt oskarżenia w tej sprawie nie trafił do sądu. Oto informacje, które na temat tego klubu pojawiły się w tym śledztwie:" Takze ten tege ... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|