|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
A wymyślił to wszystko BL
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
tak BTW - ciekawy jestem jak dużo osób zainwestuje swoją kasę w wypadku kiedy Wisła zadebiutuje na GPW
![]() http://www.sport.pl/pilka/7,65039,24...=BoxSportCzol1 |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
To oznacza to Stanowskie 90% - teraz mogą przychodzić na rozmowy poważni ludzie, a nie jak do TS-u, ale sprawa jeszcze nie została zakończona.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie grzejcie się.To nadal misja ratowania klubu a nie atak na LM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ale lipa.. klub nam chcą uratować. Słabo.
Ostatnio edytowane przez ciacho : 15.01.2019 o godz. 00:25.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zgoda tylko ja już czytam o planach podboju ligi a nadal nie wiemy jak będzie wyglądać finansowanie do końca tego sezonu.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Kiedy usuwamy temat TS właścicielem Wisły ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja nie mówię,że słabo.Tego właśnie teraz oczekiwałem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
Chciałbym Cię zapytać, bez cienia podtekstu, uczciwie jak dobrego gościa, bo nie mam żadnych powodów zakładać u Ciebie złej woli. Czy Twoim zdaniem istnieje "problem Sharksów" ? Tzn mówiąc dokładniej, czy to się wszystko samo rozejdzie po kościach, sprawy będą się toczyć swoim rytmem, Wisła odzyska blask, czy jest ktoś (bądź grupa "ktosiów") którzy są dla Wisły zagrożeniem. Jak też widzisz SKWK ? To ich koniec, czy są ciągle niezbędni i z czasem odzyskają wpływy? Czy socios mogą przejąć ich miejsce ? |
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Co z Wislockim w nowym układzie? Czy odpuszcza SA i będzie się musiał sam mordować z siłownią, długiem ts i delfinami? Pamietajmy ze gosc wzial sporo na klate, a Królewski trafił do SA dzięki niemu.
![]()
rotfl lol2 buhahahahha
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
O Wisłockim nie można zapomnieć, bo zrobił wielką robotę. Ale myślę, że najlepiej by było gdyby mógł w pełni poświęcić się Akademii. Słuchając Go, to chyba jest praca, w której się realizuje. Odniosłem wrażenie, że niezbyt komfortowo się czuł jako zarządzający spółką. I zapewne stąd pojawił się Królewski. Pytanie tylko co z TSem, bo jeśli Wisłocki będzie tam ostatnim sprawiedliwym to tylko Mu współczuć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Bardzo dobry ruch ze strony Wisłockiego. Wisła przechodzi w wiarygodne ręce a on sam nie będzie musiał słuchać ewentualnych zastrzeżeń jakie by mogli mieć do niego ludzie ze "starego układu", którzy by jeszcze chętnie przyjęli jakąś "prowizję managerską" lub wystawili fakturę za catering z puli kasy od Kuby & Co. Jest to duże uwiarygodnienie nas w oczach potencjalnych nowych właścicieli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Przecież Wisłocki dalej ma być prezesem... ktoś musi Wisłę reprezentować, a sąd jeszcze go nie wpisał nawet do KRS.
Od początku mówiło się, że ma on być prezesem do czasu przyjścia nowego inwestora, więc co najmniej kilka miesięcy będzie jeszcze prezesował. To nowe rozdanie to wg mnie odsuniecie tych Kwaśniewskich i Michlowiczów od decyzji. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
o czym wy .......eta?
Wisłocki jest prezesem. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
https://twitter.com/K_Stanowski/stat...680147456?s=19
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
"Biała Gwiazda" na razie ma jednego dużego sponsora. Z reklamy na koszulce i innych nośnikach LV Bet płaci 1,6 mln zł rocznie, z czego 12 procent trafia do pośrednika, który znalazł tego mecenasa, wobec czego do klubu trafia 1,4 mln zł. Ówczesna prezes Marzena Sarapata chwaliła się, że załatwiła najlepszego w lidze sponsora." - Ciekaw jestem czy ten pośrednik też ma zarejestrowaną działalność na R22. Ktoś, coś wie?
![]()
Porter
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Może Damian D. ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mamy umowę z LV do 2021 roku. Stawka jaką nam płacą jest niska, ale w Krakowie ciężkie czasy. Na szczęście mamy teraz bardzo poważnych reprezentantów.Goście obyci w świecie, mają kontakty i wiedzą jak złapać wspólny język z innymi grubymi rybami. Wierzę, że nie pozwolą Wiśle na bylejakość i co bardzo ważne są związani z Krakowem.
![]()
Z tysięcy klubów wybrałem ten...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Świeży wywiad z Jarosławem
https://www.przegladsportowy.pl/pilk...wywiad/lt67vsg
Ostatnio edytowane przez !!IRIVER!! : 15.01.2019 o godz. 09:49.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
"chcieliśmy swoim działaniem wprowadzić do Wisły nową tradycję, polegającą na dotrzymywaniu słowa"
Żartowniś. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
Czyje to słowa? ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
W dobrym kierunku to idzie co oczywiście cieszy, wiadomo też że idziemy krok po kroku
Ale Od przyszłego tygodnia czas się pochylić nad sytuacją kadrowa Bo cała ta akcja będzie psu w du.pe jeżeli spadniemy do 1 ligi w przeddzień nowego kontraktu telewizyjnego ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|