|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
O ja pierd...e zaorać wszystko? Jak Kononowicz nie będzie niczego
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|||
|
Dlatego wierzę w Królewskiego, bo on bez znajomości tematu orientuje się we wszystkim znakomicie, zna problemy przyczyny, strukturę i środki do rozwiązania problemów, ma wszystko. A jakby Wisła miała opierać decyzyjność na tych konowałach co piszą tu w temacie to dawno zostały by zgliszcza, ściernisko i zwykłe jedno wielkie nic.
Panowie jakby pan Hartling czytał co wy tu wypisujecie, to jego śmiech byłoby słychać w całym Krakowie ![]()
![]()
Jadczak dziś stwierdził w wywiadzie tak: Cytat:
Ostatnio edytowane przez regan : 14.01.2019 o godz. 18:29.
![]()
Tylko Wisła!
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Na weszlo TOP 20 klubowcyh legend (nietrudno zgadnac jaka legenda tam sie pojawila nowa)
http://weszlo.com/2019/01/14/top-20-...egendy-polsce/ I tez wywiad z Jadczakiem. temat wiadomy reportaz, Wisla w ogole. http://weszlo.com/2019/01/14/futbolu...em-jadczakiem/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Post o niczym: jechałem dziś z Królewskim w Pendolino. Jechał z kimś innym, ale to był raczej człowiek od Synerise, sądząc po tematach rozmów przez telefon (chociaż kto ich tam wie). Parę razy w rozmowach telefonicznych prowadzonych przez JK padła fraza "Wisła". Nie pytajcie czego dotyczyły bo i tak niewiele słyszałem (a poza tym to nie kulturalnie podsłuchiwać cudze rozmowy), ale facet - patrząc na niego z boku - wygląda na mega skromnego człowieka czynu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Domyślam się , że wg Ciebie jestem głupi bo mam inne zdanie niż Ty i nie posiadam tej całej wiedzy tajemnej jaką mogą posiadać tylko wyjątkowo kumaci . Bardzo mnie też Ciekawi o jakiej bandzie piszesz i co ma z tym wspólnego Jadczak ? Ciekawi mnie też co to znaczy : wtyczka Jadczaka ? Rozumiem z tego wpisu , że Ty pewnie należysz do tej grupy , która dalej uważa , że Jadczak się mylił i tylko chciał zaszkodzić Wiśle . Co prawda jeśli tak jak napisałeś , czytasz te moje bzdury pisane od rzeczy to pewnie zauważyłeś , że już wcześniej napisałem , że Jadczaka nie cierpię z kilku powodów , głównie dla tego , że jest z TVN a ta stacja dla mnie to kompletne dno . Ale jeszcze bardziej nie cierpię go dlatego , że niestety to co napisał okazuję się prawdą . Ale co ja się tam znam ..... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
![]() ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
Trzeba przyznać, że cała ta historia ma mocny potencjał na dobry dokument byle tylko nie w stylu Jadczaka i TVN. No i oby z happy endem. JAk narazie jesteśmy gdzieś w połowie scenariusza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Moderatorzy, błagam, załóżcie temat "Ostateczne rozwiazanie problemu Sharksów" mamu tu wielu ludzi reneasansu i kontrreformacji w jednym. Na pewno cos wymyślą, tylko że są i tacy , którzy chcieliby poczytać coś o Wiśle, a to niestety się nie przebija.
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Czemu nie ma tu nikogo kto by wykasowal 80% postow z ostatnich 3-4 dni.
Do socios sie zapisywac a nie pisac w temcie o tym czy ta flaga bedzie wisiec na lewo od C czy na prawo,sa inne potrzeby i problemy.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 14.01.2019 o godz. 21:51.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wracając do tematu: kto oglądał sobotniprogram ten wie ile znaczy miec za soba media.
Wisłocki mógł zostać tam zmasakrowany za wziytę w Szwajcarii, ale "Stano który został Wiślakiem" nie chciał go docisnąć. Kuba, Królewski, poczciwy Wisłocki, i nawróceni Lesny i Stano. Myśle ze w tym układzie trudno to będzie spierdzielić. dla tyhc którzy piszą że Kuba tylko pożycza kasę: on rezygnuje z kasy za podpis, rezygnuje z pewnie ok 100k miesięcznie które mógłby zarobić. Marzena przed skokiem na szalupę zajebała 60k. Kuba ratuje nam dupsko- by było smiesznie o ile pamiętam, był n pod opieką chłopaków z SKWK- teraz ich następcy topia Wisłę a on ją wyłowił ![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Bo ten napis ktory mial keidys Kuba na koszulce 'Kiedys to wrócę" dzis nabiera wrecz symbolicznego wymiaru,bo wraca i ratuje klub w swoim najgorszym momencie od 113 lat.Ten czlowiek juz stoi obok Reymana.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Otóż to kiedy pojawiły się przecieki przed świetami "że Wisła nie moze sie za bardzo osłabić" to żaden, ale to ....a zaden z nas, nie pisnął słowem. Każdy rozumiał że Kuba nie mozę grac w 4 czy nawet 2 lidze.
Każdy by przyjął spokojnie ze Kuba wóci jak obiecał, ale w lepszych czasach albo na odcięcie kuponu za3 lata. O Kubie było dużo negatywnie w ostatnich latach, o jego niby ciężkim charakterze. To kolejny dowód na to że tylko ludzie nieprzecietni potrafią odwalić tak spektakularną akcję, wyjść przed szereg i zmienić bieg wydarzeń. To jest historia nie tylko Wisły,ale i polskiej i europejskiej piłki! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Okaże się że ten właściciel stecherta nie umarł... I powróci z nową oferta
![]()
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Niestety do dziś nie ma umowy w sprawie pożyczki ani potwierdzeń przelewów dla piłkarzy zostały 48 godziny.
Powód: błąd
Ostatnio edytowane przez Ajax : 14.01.2019 o godz. 22:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez michalk : 14.01.2019 o godz. 23:01.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Nie wolno nam tego Królewskiego wypuścić z Wisły. To jest facet którego totalnie potrzebujemy.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Stanowski:
"Bardzo ważny dzień dla Wisły. Od wielu godzin u notariusza trwa podpisywanie dokumentów. Zgodnie z nimi trzy osoby użyczające pożyczkę Wiśle (Błaszczykowski, Królewski, Jażdżyński) przejmują od TS Wisła dowodzenie i formalnie to one będą decydowały co dalej z Wisłą SA. Nowy etap." O w dupe |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Gruuubo...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Można zmienić nazwę tematu na Błaszczykowski, Królewski i Jażdżyński właścicielami Wisły Kraków.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Będziemy mieli grającego prezesa. Chyba pierwszy w Ekstraklasie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Misja prawie wykonana. Słubice za 1 km.
Pozdrawiam ![]() ![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Temat zamykamy. Mamy nową historię
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Posunięcie genialne i niespodziewane - jak teraz Szarkini mają atakować i bojkotować, jak rządzi legenda klubu?
TS według Stanowskiego wciąż jest właścicielem, ale trójka wymienionych wzięła klub "w leasing". |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|