|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
To moze byc problem
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Bojkoty to można urządzać mając posłuch przynajmniej u części kibiców a taki w tej chwili nie mają
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jak coś odwalą to wrócimy do punkty wyjścia i się zabawa kogokolwiek w inwestora kończy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
||
Niektórzy nieźle odlecieli. Naprawdę pora już wylądować. ![]()
Wisła Kraków
|
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Niektórzy chyba zapomnieli w jakiej sytuacji jestesmy obecnie, załóżmy czysto teoretycznie, że na meczu ze śląskiem gniazdo jedzie z bluzgami po ludziach którzy nas teraz ratują, wychwalają miśka i wsh a na murawie lądują racę przy akompaniamencie "Wisła to my", wszystko oczywiscie czysto teoretycznie, na oczach potencjalnego inwestora który może nas uratować przed degradacją do IV ligi. Co należałoby wtedy dla dobra sprawy zrobić według Was?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A dlaczego gniazdo ma jechac z bluzgami po ludzich , ktorzy nas ratuja?
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
A dlaczego pozdrawialiśmy bandytów i morderców ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
bo jesteśmy głodni kolejnej zbrodni....
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Co należałoby zrobić |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
No i jeszcze są obawy że Dukat ostrzela stadion racami z zewnątrz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
doszły już jakieś przelewy do piłkarzy?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
@Dariook czemu mogą jechać z bluzgami? No pomyślmy, na przykład dlatego że dalej będą chcieli utrzymać wpływy, jeśli ekipa sterująca będzie się chciała od nich odciąć to bardzo możliwe, że usłyszy parę cierpkich słów z gniazda..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Jeśli sharks'om rzeczywiście zależy na upadku klubu, to myśle że na meczu może się zdarzyć wszystko.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
tak zmieniając temat:
Myślicie, że Wisła czeka z ogłoszeniem sprzedaży karnetów aż Komisja Ligi ogłosi, że licencja jest przywrócona? Jakby nie było kilka tysięcy by się z karnetów uzbierało i pomogło w prognozie finansowej dla Komisji. No chyba, ze jest jakiś prawny powód? Nie mogą sprzedawać.póki nie zagwarantują."klientowi" że faktycznie te mecze się.odbędą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Sharksi chu.ja już mogą zrobić. Nie mając poparcia praktycznie wśród żadnych środowisk kibicowskich mogą nawet rakietnice odpalić w loże vip i chu.ja im to da. Cokolwiek nie zrobią tylko się pogrążą. Najlepiej dla nich będzie jak odpuszczą.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
Z tego wszystkiego mam nadzieje że mają resztkę rozumu i godności, a Panowie sobie dadzą spokój i odejdą w ciszy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Widocznie dla Ciebie ważniejsi są WSH niż Wisła Kraków. Klub ma tylko jedna możliwość odciąć się od gangsterki i tyle
Nie osadzam wszystkich członków SKWK ale jeżeli bardziej zależy im na klubie niż na kasie i WSH to po prostu wycofają się na sektor E. Zreszta zapełnienie C na większości meczów było nie wiele większe niż połowa ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Piszesz to na podstawie czego, rozmów z osobami *obecnie* działającymi na osiedlach i we fanclubach, czy po tym co przeczytasz na internecie? Mam wrażenie że niektórzy tu życzeniowo myślą, a na meczu ze Śląskiem nie przewiduje jakichś wielkich zmian do tego co było chociażby na meczu z Lechem, oprócz tego że będzie mniej osób na C niż na meczu z Lechem. Myślę że flagi się pojawią, doping będzie prowadzony przez gniazdowego, nikt nikogo obrażał nie będzie mam na myśli osoby zaangażowane w ratowanie Wisły, bo wszystkim zależy na uratowaniu klubu, Śląska? Być może pójdą bluzgi, pod gniazdem będą wiadomo jakie osoby. A Ty czego się spodziewasz, i czy masz jakiekolwiek podstawy żeby tak myśleć? No chyba że nowy zarząd po prostu tak restrykcyjnie podejdzie do tego meczu że nie wpuszczą żadnych flag, bębnów, i nie będzie niczego! Tylko czemu miałoby to służyć i jaki ma to sens w związku z odbudową Wisły? Wyjaśnisz mi? I czy w związku z tym Śląskowi też zakażą wniesienia flag? Oramy wszystko i zniżamy się poziomem do Niecieczy i Polonii Warszawa czy co sugerujesz?
Ostatnio edytowane przez Rience : 14.01.2019 o godz. 17:19.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Panowie troche lodu na glowe,
chcecie na forum wyjasniac WSH? kabaret. czy ktos ma jakies info czy sa szanse by Basha, Halilovic wrocili? jesli nie, kadra bedzie prezentowala sie dosc groteskowo... betony w PZPN licencje dadza, bo o ile znani sa z absurdalnych decyzji, to w tym wypadku zaden gamon stamtad nie zaryzykuje ostrzalu medialnego Rudy pogrozi palcem, media polechtaja jego ego i zgoda bedzie w pare miesiecy bedzie czysczenie stajni Augiasza i z pewnoscia sponsor z intencjami sie pojawi, raczej bedzie mozna wybierac... kwestia trybun w tej chwili drugorzedna, kto bedzie mial chodzic bedzie chodzil tam gdzie chce, tak samo z wyjazdami, kibice w kapciach moga co najwyzej poklepac w klawiature wracajac do kwestii sportowej, jak nie zatrybi od poczatku i przyjda 2-3 porazki to potem moze byc ciezko sie dobic. polska pilka jest slabiutka no ale jednak kilku emerytow + stado nieopierzonych mlokosow utrzymania nie da... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ja nie wiem ile można pierd.....na ten temat . Po co tyle tych rozważań i analiz . Sprawa jest zupełnie prosta i klarowna . Jak WSH coś odwali to lecimy z ligi i po temacie .Nikt nie będzie ratował klubu na siłę .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|||
Po drugie ja piszę to na podstawie i rozmów z różnymi ludźmi a także na podstawie obserwacji. Na większości meczów w tym roku na C nie było nawet 2000 ludzi. Kilkakrotnie liczyłem. Średnio 1800. reszta albo pojebała stanie z nimi i chodzą okazjonalnie na mecze, albo łażą po E, D, zwłaszcza po E widzę czasem całe osiedla tam siedzące. Są grupy, które się od nich odcinają(przynajmniej oficjalnie). Oni stracili poparcie wielu środowisk a jak się ludzie dowiedzieli, że okradli klub, to uwierz, że ogłoszenie przez nich jakiegoś bojkotu czy coś jedynie co może wznieść to jeden wielki śmiech i to nie tylko pana Hartlinga Bo nawet jak się przyłączy pół młyna to ile zniknie ze stadionu? 900 ludzi? Przecież nie każdy z tych 1800 nie pójdzie ślepo za nimi w ogień. Jedynie co mnie martwi to organy, które mogłyby znowu wrzucić wszystkich do jednego worka i zamykać całe sektory, rozdawać zakazy wszystkim, ograniczać wnoszenie flag, opraw, czy policyjny terror, co byłoby kompletnym strzałem w kolano z punktu widzenia taktyki. Wtedy Sharki faktycznie mogłbyby odnieść zamierzony cel. Natomiast próba destabilizacji sytuacji w klubie, próba robienia jakiegoś zamieszania spadnie na nich, będą na świeczniku z olbrzymią presją nie tylko społeczną, ale im również będą przyglądać się służby, media itd. Gówno zrobią bo stracili moc. Raczej teraz będą siedzieć cicho przyglądać się i liczyć, że sprawa ucichnie. Jestem przekonany na 95%, że teraz się wycofają w cień, będą sobie tam działać z drugiego szeregu. A zakładając hipotetycznie, że jeśli faktycznie chcieliby coś zrobić to znaczy, że ci ludzie mają już mózgi od koksu zblazowane, ale nie sądzę, że będzie aż tak, bo czołówka siedzi a ci co zostali to jest raptem 15 osób.
) więc zrób przysługę ludziom i się zamknij ![]()
![]() Jeszcze raz mówie bez poparcia reszty nie zrobią nic, bo jest ich za mało a na samobójców nie wyglądają ![]()
Ostatnio edytowane przez regan : 14.01.2019 o godz. 17:46.
![]()
Tylko Wisła!
|
|||
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|