|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Myślę, że jednak to może mieć zasadnicze znaczenie.
"Wisła złożyła do sądu wniosek o wpisanie nowego zarządu (http://www.tvn24.pl)" https://eurosport.tvn24.pl/pilka-noz...du,899100.html |
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Jeszcze stosunkowo nie dawno SKWK wystawiło Sz. laurkę. I
http://skwk.pl/index.php/skwk/4-stow...an-robert.html ![]() Czy ta fotka nie jest świadectwem tzw "kumatosci" ? I zgodzę się tu do do przedmówców i tego co napisał @KOALIK Sz był jednym z inicjatorów wojny domowej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
a co na tym zdjęciu wskazuje że jest w towarzystwie tzw kumatych?łysizna osoby obok?
![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Min. 10 znaków. ![]()
rotfl lol2 buhahahahha
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
"Sprawa nie jest nowa, ale poważna. Szymański jest oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej, wyłudzanie podatku VAT i pranie brudnych pieniędzy. To niemal dokładnie takie same zarzuty, jakie stawiano poprzedniemu właścicielowi klubu, Jakubowi Meresińskiemu"
https://www.przegladsportowy.pl/pilk...zutami/9byjtex |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
?![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Co jak co ale wolałem Szymańskiego i Piotra Dunina Suligostowskiego niż tą bande chuja dukata saraszmate i innych zjebow. Dunin pracował w bankach i to na wysokich stanowiskach, a wyrzucili go po jakims tweecie o Kaczyńskim czy Morawieckim nie pamiętam dokładnie. Znalezli sobie z dupy powód, żeby odsunac jedynego gościa ktory umial liczyć. Może sam by sir wypowiedział jak by jakis dziennikarz popytał
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
A przed sądem, wyglądałoby to tak: Gdzie są rzeczone akcje? - Nie wiem, mały d**ek je zajumał. Na jakiej podstawie stwierdza pan, że jest włascicielem Wisły? - Na podstawie podpisanej umowy Poproszę o potwierdzenie zapłaty 1PLN - Nie mam, ale Adam może poświadczyć, że widział, jak Mały d**ek daje złotówkę Panie Adamie, to jak to jest, widział pan czy nie widział? - Nie wiem, ale wiem, że Vanna Ly ma udziały w Man City Gdzie jest potwierdzenie przelewu na 12,2 mln PLN? - Mały d**ek miał przelać ale zachorował Czy podjął pan kroki w celu powołania nowych władz spółki? - Adam miał to zrobić . Panie Adamie czy złożył Pan do sądu odpowiednie dokumenty? - Właśnie szedłem do sądu, ale zadzwonił dziennikarz z pytaniem o Vannę Ly i musiałem dokładnie opowiedzieć o jego udziałach w Man City. Czyli: - nie ma potwierdzenia zapłaty 1PLN (albo jest ustne zapewnienie Adama, którego wiarygodność jest taka se) - nie ma potwierdzenia przelewu - nie ma wniosku o powołanie nowego zarządu
Ostatnio edytowane przez Aalcman : 10.01.2019 o godz. 15:30.
![]()
Geniusz w swej istocie może napotkać przeszkody. Niestety, głupota nie jest tak upośledzona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Moja pierwotna teoria była taka, że cyrk z Kambodżą to kolejna część tego samego spektaklu. Czyli, że Marzena celowo i umyślnie sprzedała SA zawodowym "sprzątaczom", których jedynym zadaniem było maksymalne zaciemnienie sytuacji. Tylko, że jeśli chodzi o sposób działania Stechert był dokładnie tak samo zaplanowany jak Vanna. Powiem więcej, na pierwszy rzut oka Stechert wyglądał zdecydowanie bardziej wiarygodnie. Tylko jeśli to przerażenie Sarapaty na tamtejszej konferencji prasowej było prawdziwe a nie udawane to kto się krył za Stechertem wtedy i kto stał za Vanną teraz? Bo moim zdaniem to jedna i ta sama osoba. ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Mówimy o czyszczeniu klubu czy konkubina Miska dalej na etacie ?
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Epika [Meresiński] - opis rzeczywistych wydarzeń, ratowanie klubu z rąk oszusta, TS wjeżdża na białym koniu, zyskując status ratowników powtarzany jeszcze półtora roku po przejęciu i zasłanianie się długami poprzedników - cel osiągnięty. Liryka [Stechert] - wykorzystała emocje na konferencji, być może Stechert również był od nich, Wisła pozostaje przy TS, a TF traci głos w sprawie sprzedaży - cel osiągnięty. Dramat [3 przebierańców] - prawdopodobnie dążenie do upadku spółki poprzez wcześniejsze wyczyszczenie dokumentacji, za pół roku nikt by już się Wisłą nie przejmował i mogliby dalej kręcić lody, tym razem już bez żadnego nadzoru - cel nieosiągnięty [przynajmniej jeszcze]. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Miasto pójdzie do sądu.
https://gazetakrakowska.pl/krakow-ja...13798565#sport ![]()
JK: "Koniec z bylejakością i dziadostwem. Czas na godność, klasę i profesjonalizm."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jak myślicie, warto teraz cokolwiek kupić w oficjalnym sklepie Wisły? Czy nie wiadomo gdzie trafi kasa i raczej poczekać?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Obecność i wypowiedzi panów Leśniodorskiego i Krolewskiego również wskazują na to, że aktualnie żadne pieniądze nie są zagrożone. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Później możesz już nie mieć okazji.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Gadzetow tez? Wislacki Swiat nie jest cały SKWK? Pytam, bo jakoś mi to umknęło, a nie byłem tam chyba z 6 lat
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wiślacki Świat jest Wisły SA (w przeciwieństwie do sklepów na hali Wisły).
![]()
W Polskę wierzę.
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
a sklepy w hali są SKWK czy TS?
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
^^ No to czas na TS na wypowiedzenie umowy z SKWK.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
https://www.przegladsportowy.pl/pilk...campaign=sport
BENC, "kilkanaście dni" na podjęcie decyzji = kolejne kilkanaście dni bez inwestora = tracimy już chyba całkowicie czas na to, żeby zacząć rundę wiosenną... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
^ Przekonamy się w piątek, jak decyzja będzie odmowna a ktoś z PZPN podtrzyma stanowisko, że sytuacja jest "skomplikowana" ... Zastanawia mnie tylko jedno, czy hartling nie widzi, ze takim działaniem doprowadza do upadłości spółki którą uważa że posiada? Przecież to nonsens, nawet zakłądająć, że wygra za kilka miesiecy, to otrzyma klub bez piłkarzy, bez licencji i z masą długów...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Może ma jakiś interes w tym.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Licencja nie ma znaczenia w tym momencie, liczy się decyzja sądu, która będzie prawdopodobnie na początku przyszłego tygodnia â jak wpiszą Wisłockiego na prezesa to sprzedaż może ruszać
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Są dwa sensowne wyjścia.
1. W tej sytuacji chce ugrać dla siebie kasę w zamian za odpuszczenie tematu. 2. Celem całej tej akcji od początku było zatopienie Wisły. Sądzę że opcja nr.1 jest bardziej prawdopodobna. ![]()
Pierwszy mecz na którym byłem:
1997/98 I liga Wisła Kraków 0:0 Stomil Olsztyn Najlepszy mecz na którym byłem: 14.12.2011 Wisła Kraków 2:1 Twente Enschede Najlepszy wyjazd na którym byłem: 18.09.2008 Tottenham Hotspur 2:1 Wisła Kraków |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ma taki, że chce wymusic jakis hajs za zrzekniecie sie roszczeń do spółki to oczywiste.wali go klub. Ja bym na miejscu naszych władz zagral tak samo jak on. Zażądał splaty miliona euro - kary która rzekomo jest w tej umowie za nie przelanie 12 mln do 29 grudnia .Przecież ten golodupiec nie ogarnie takiej kwoty. To jest dla niego niewykonalne. Moze dogadaja sie z nim ze nie placi kary umownej ale raz na zawsze wypierdala
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
|

|