|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
10 powodow dlaczego WIsla sie powinna odciac od SKWK
http://weszlo.com/2019/01/09/10-powo...e-odciac-skwk/ |
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Taki sobie ten wywiad, żadnych konkretów. Stanowski wszystkie informacje, które do tej pory uzyskał wywalał na bieżąco na swojego Twittera.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
https://sport.interia.pl/klub-wisla-...754.1527288223
ten fragment mnie zaniepokoił: Natomiast wcześniej poprosiliśmy pana Matsa o zwrot akcji spółki. To był jeden z elementów, według których powstałby dżentelmeński układ. Panowie mają akcje, mają wiedzę o tym, gdzie one są, chyba, że ma je pan Vanna Ly ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Faktycznie zadnych konkretow bo tak wlasnie powazni ludzie robia biznes w przeciwienstwie do Pietrowskiego ktory spiewal konkretnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jedzie Hartlinga szukać w Londynie? 😁 Tak na poważnie to wykonuje super robotę i kto wie czy jak jego firma się kiedyś rozwinie to sam nie wejdzie w Wisłę, gdzieś czytałem że jego firma teraz jest warta 75 mln dolarów.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
To juz mysle od nas na trybunach zalezy..... juz na meczu z Amica mi się słabo zrobiło jak zobaczyłem falge Sharksow. Myslalem, ze chociaz troche instynktu samozachowawczego beda miec i dadzą sobie spokoj. Ale wiem, chyba oszalalem. Na dodatek chwile pozniej PDW dla Miska i juz kompletnie mi rece opadły. Ciekawe mnie tylko czy oni tak dokumentnie sa ze wstydu wyprani, ze na pierwszym meczu u siebie w lutym (o ile zagramy) bedą te szmaty wywieszac. Licze, ze jesli tak to wszyscy ich wygwizdaja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
tj odwieszenia licencji i przystapienia do rundy rewanzowej w jaki skladzie osobowym to juz inna kwestia celem powinno byc sklecenie takiego skladu zeby sie na spokojnie utrzymac, moze Burliga zamaist Bartkowskiego? dzisiaj rozwiazal kontrakt Btw, Duzy szacunek dla Pana Lesnodorskiego, sam go pogardliwie nazywałem koralikiem a widac ze sie niesamowicie zaangazowal, czapki z glów
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 09.01.2019 o godz. 17:04.
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Cytat:
Królewski to bardzo pozytywnie zakręcony człowiek. W jakimś wywiadzie mówił, że chce by jego firma była warta miliardy dolarów i była w TOP 5 na świecie. Gdyby mu się to udało, to jestem pewien, że wtedy chciałby Wisłę na wyłączność ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
priorytet to odwieszenie i gra w ekstraklasie oby w niej utrzymanie, to jest podstawa zwiększająca nasz czas na działania.bez licencji to nawet nie ma co w przyszłość wychodzić po 3 walkowerach lecimy na mordę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Wlaczam Teleexpres,wczoraj,dzisiaj ,Wisla na pierwszym miejscu informacjii przed polityką
wlaczam TVP Info,15 minutowa relacja o 15 ;40 z Myslenic,potem wywiad prowadzacej z dziennikarzem weszlo i analiza,internet przez ostatni miesiac .... gdzie nie kliknałem to cos o Wiśle. naprawde cała Polska tym żyje,widac ze ten klub to top razem z Legią pod katem medialnosci i popolarnosci. Daj Boze zeby to jakos postawic na nogi.Sam czuje ze tez musze jakos mieć wklad w to zeby pomoc a nie tylko patrzeć i napewno na dniach zapisuje sie do Socios.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 09.01.2019 o godz. 17:15.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Musimy zrobic akcje i przebic rekord Widzewa w sprzedazy karnetow. Po tym wszystkim co przeszlysmi musimy sie zmobilizowac i kupic 20,000 karnetow na runde wiosenna. To byloby piekne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
Samo wygwizdanie było by już czymś super. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
. do usunięcia
Powód: podwójny post
Ostatnio edytowane przez Ajax : 09.01.2019 o godz. 17:20.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja mam już kupiony na cały sezon
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
ostatnich 12 miesiecy... Kolor żółty to oczywiscie tak dla beki umiesciłem w porownaniu, bo wiadomo, ze to nie ten świat Powód: bledne dane
Ostatnio edytowane przez Wehrmacht : 09.01.2019 o godz. 18:01.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2018
Offline |
|
|
|
|
|
Moderator
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To sobie zmieńcie Legia Warszawa z "wyszukiwane hasło" na "klub piłkarski" i wyniki będziecie mieć inne
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Pisałem kilkanaście dni temu nawet podobny post, że u nas bida, a tacy piłkarze jak Wasilewski chcą grać u nas mimo, że moga grosza nie powąchać, a u parchów nikt nawet za kase nie chce grać... to jest niebywałe,,, |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2019
Offline |
|
|
Witam wszystkich,
Forum czytam od dawna a ten temat jest najlepszym źródłem wiedzy o obecnych problemach. Nie rejestrowałem się bo nic ciekawego o czym nie pisali by inni nie miałem do dodania. Nurtuje mnie jednak jedna sprawa i pomyślałem że zadanie pytania tutaj będzie dobrym pomysłem - chyba kilka osób ma pojęcie o kwestiach prawnych z tego co czytam. Mam nadzieję że pierwszy post od razu z pytaniem nie jest wbrew zasadom. Zastanawia mnie kwestia tego ogłaszania upadłości. W tym info od prokuratury było że poprzedni zarząd powinien ogłosić upadłość, albo że to sprawdzają - nie do końca zrozumiałem. Czy to oznacza że teraz też jest taki problem? Są jakieś zasady? Jeśli pytanie jest głupie to przepraszam |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Ja też, ujowo ino, że kasa poszła nie tam gdzie trzeba i według niektórych bardziej zaszkodziliśmy klubowi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Piknik1906
Wosek o uadłość zgłaśza wierzyciel lub sam Zarząd Spółki jestesmy niewypłacalni wiec kazdy piłkarz bo oni prowadzą działałność może iść do sądu i zgłosić wniosek o upadłość ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|