|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Sinusoidy ciąg dalszy, optymistyczne twitty Stanowskiego:
https://twitter.com/K_Stanowski Ja już nerwowo nie wyrabiam tych ostatnich tygodni ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Według Stanowskiego coś się szykuje oby wyszło dla nas słońce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Duch w narodzie nie ginie.
Pospolite ruszenie czas start ![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Stanowski właśnie podał informację o podwyższeniu kapitału Wisły o 4MPLN.
Czyli jest ktoś chętny na wyłożenie kasy ![]() https://twitter.com/K_Stanowski/stat...45987788849152 https://twitter.com/K_Stanowski/stat...46981322989568 ![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
No proszę jakich czasów dożyłem. Leśnodorskiego nazywa się na tym forum Bogusiem
)))Jeżeli to wszystko się dobrze skończy, będzie to najbardziej absurdalna historia w polskiej piłce klubowej ever. ![]()
:/
|
|
|
|
Member
Od: 04.2018
Offline |
|
|
Dobra, ryzykuje banem, dziś Kuba Błaszczykowski rozpoczyna treningi z Wisłą, po rozwiązaniu się sytuacji zawirowań właścicielskich dołączy do zespołu
Ryzykujesz i gdy to będzie kłamstwo dostaniesz 3 miesiące a przy okazji jest to przestroga dla innych suuuper informatorów Kominek Zwracam honor
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 09.01.2019 o godz. 12:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
podwyższenie kapitłu zwiastje wg mnie tylko szybką wrzetke kasy jakaś chwilówka na ogarnięcie piłkarzy
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
To nie jest chwilówka. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
![]() Pewnie to bedzie z mojej strony totalny hurraoptymizm, ale moze faktycznie te wydarzenia sprawią, że Wisła stanie się unikatem na skale krajową jesli chodzi o kibiców bez patologii na stadionie..... Oby. |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Może pieniądze Vanny przypłyneły z Wenezueli bo (tam podobno się schowal) zamienił na bolivary Wenezuelskie i płyną już z Wenezueli bo tak ich dużo jest ze ciężko było to zmieścić w przelewie dlatego wysłał statek
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
@efekt
Chwilówka Przecież wpłat na akcje się nie oddaje, a sprzedaż akcji raczej nie da zwrotu wielkiego skoro akcje o wartości nominalnej 74 mln zł sprzedawano 1 zł..... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak ale ktos musi mieć jakiegoś dupochrona
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ktoś na chwile (chwlówka) przejmie akcje za okresloną kase potem je odsprzeda
lub nie ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Klub zrobił emisje akcji - ktoś musi je kupić i za nie zapłacić. To dość szybka metoda dokapitalizowania spólki. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Chwilówka?
Bo są ludzie/firmy, które nie mają internetu i nie wiedzą, że Wisła nie ma ŻADNEJ zdolności kredytowej. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Co by nie mówić to niektórzy z Was na prawdę są łebscy! Szacunek!
![]()
[B]WIELKA WISŁA[B]
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
To jest dużo bezpieczniejsze dla Wisły, niż wszelkie rodzaju "pożyczki", które do tej pory były grane. Teraz oznacza to, że ktoś zakupi udziały, a Klub nie ma nowych zobowiązań, które musiałaby w przyszłości ewentaulnie zwracać. ![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Tak jak piszą wyżej koledzy. Podwyższenie kapitału i emisja akcji to nie jest żadna pożyczka. Akcje emitowane są w celu objęcia przez konkretny podmiot (chyba że w ofercie publicznej ale to nie ten przypadek) i ten podmiot chcąc je objąć i zostać akcjonariuszem (czyli wspólnikiem) Wisły musi akcje opłacić. Kasa trafi na konto klubu i w zasadzie klub może zrobić z kasą co chce.
Zastanawia mnie w tym wszystkim taki szczegół techniczny. Czy na rachunku bankowym spółki nie ma żadnych zajęć? Jakim cudem nie ma zajęć ze skarbówki i ZUS, skoro klub niemal nikomu nie płaci od miesięcy. ![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Irman ale kacje zawsze można zbyć na tą chwile to jedny szybki sposób na uzyskanie kasy na biezące wydatki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
A tak na poważnie, to najwyraźniej nie ma zajęć bo jakoś pieniądze z meczu z Lechem się rozeszły... Ale masz rację, jest to co najmniej dziwne... ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ten dureń hogan mógłby się odczepią bo tylko nie potrzebnie mąci cymbał ja się nie zdziwie jak czeka na jakies odszkodowanie z racji nie wywiazania soe ts z umowy i to moze byc gra pod to
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
K.rwa mac czemu te pajace nie mogą sobie po prostu odpuścic? Kilka kancelarii niezależnie od siebie stwierdziło że umowa nie jest ważna, są golodupcami a i tak dalej w to brna... dlaczego?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|