|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
W końcu można mieć nadzieję że ewentualny nowy właściciel nie będzie musiał się mierzyć sam z tym syfem, tylko wchodzi na oczyszczony teren ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
ah gdyby tylko można było zrobić kopie dokumentów...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tak czy siak, od jakiegoś czasu było to nieuniknione. Wszyscy się tego spodziewali, jeżeli ktoś podchodził do sprawy poważnie nie jest to dla niego zaskoczeniem. Akurat teraz jest świetny moment na zrobienie grubej kreski. I to niezależnie od tego czy ma być ratowana ekstraklasa, czy budowa od 4 ligi.
![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Jesteś pewien, że wszystko odnaleźli? Ja nie...
![]()
Tylko wspólnie można coś zbudować. Wisła Kraków - Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2005
Offline |
|
|
spokojnie, w okolicach stadionu jest pełno tanich ksero, na pewno wsadzili między notatki z logiki i analizy matematycznej
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nic mnie nie zdziwi...![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jestem wręcz pewien że nie
I że już nikt ich nie odnajdzie Ale to nijak nie powinno być zniechęcające dla potencjalnego nabywcy, szczególnie takiego który zgłosił chce kuoba w momencie największego chaosu ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
https://twitter.com/szjadczak/status...811387393?s=21
Absolutnie najciekawszy watek na dzis. W koncu dowiemy sie predzej czy pozniej gdzie ta wywloka jest. Mam nadzieje, ze ja tak przemagluja, ze nie hedzie wiedziala jak sie kazywa. |
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Te całe sharks, powinno zostać znienawidzone przez kibiców jeszcze bardziej jak Cracovia, Arka i Lech razem wzięci. Żaden z tym klubów nie nie zaszkodzi nawet w połowie Wiśle jak te matoly
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
https://twitter.com/SzJadczak/status...44332673110017
Po meczu z Lechem władze Wisły dały w gotówce 40 tys. złotych przedstawicielom SKWK. Kibole przyszli po kasę w towarzystwie wysoko postawionych Sharksów A tu jest tez ciekawostka: https://eurosport.tvn24.pl/pilka-noz...ka,898251.html "Śledczy będą wyjaśniali również sprawę wypłacenia w gotówce 40 tysięcy złotych przez zarząd Wisły Stowarzyszeniu Kibiców Wisły Kraków. Miało dojść do tego po meczu z Lechem. Klub w sobotę rozwiązał wszelkie umowy z SKWK. Śledczy będą wyjaśniali, za co właściwie Wisła płaciła kibicom i czy wypłacenie im pieniędzy po spotkaniu z Lechem nie naraziło na szkodę interesów innych wierzycieli. " |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najlepsze ze niektórzy tu jeszcze bronili SKWK jak pokazali screen że stanu konta w którym nie było śladu przelewu
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
I skoro SKWK wzielo pieniadze w gotowce to jak to sie ma dooswiadczenia, ze oni nie mieli przelewu
http://skwk.pl/index.php/skwk/2-wyda...ikat-skwk.html "Poniżej prezentujemy screeny z konta bankowego SKWK." Klamali i oszukiwali ludzi caly czas. Pieniadze brali w gotowce a pokazywali jakie przelewy dostawali.Ciekawe gdzie wplacali te z walizki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to czekamy na oświadczenie SKWK...
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jak czytam na ich stronie te slogany o wartościach, Wiśle w sercu itp to aż się wymiotować chce. Żadnemu klubowi na świecie takich,, kibiców,, nie życzę nawet Żydom
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
przecież chodziło o wiele większą sumę, 300k jak dobrze pamiętam.i żeby nie było że kogoś bronie tylko trzymajmy się faktów bo zaraz będzie że te 40mln wzięli na maczety z OBI
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 08.01.2019 o godz. 09:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Właściwie to nie ma znaczenia. Jakim chvjem wzięli 40 koła z klubu, który ledwie zipie, a w zasadzie to już nie zipie. Myślmy logicznie a nie czepiajmy się słówek.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Szczerze, ale policja i prokuratura spóźniła się o 3 tygodnie. W czasie wielkich tajemniczych rozmów w Szwajcarii, zapewne nastąpiło czyszczenie spółki, porządki w papierologii, klubie, największe zacieranie śladów, nastąpiło w czasie naszego oczekiwania na przelew, bo każdy był tym zaślepiony.
W czasie, kiedy Marzenka podała się do dymisji, było pewne, że wszystko jest już czyste i można z czystym sumieniem opuścić tonący okręt. Powód: bład
Ostatnio edytowane przez gooralos : 08.01.2019 o godz. 09:21.
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Obawiam się, że mało co znajdą, bo pewnie Vanna (lub ten, kto się za niego podaje) zabrał dokumenty na polecenie TS-u i po to był potrzebny, a w konsekwencji złodzieje, najwięksi szkodnicy w historii Wisły unikną odpowiedzialności za wielomilionowe defraudacje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Cala akcja prokuratury i policji to tylko zagrywka pod publike i pokazanie wszystkim "no przecież zrobiliśmy to co mogliśmy w tej sytuacji" to wyraźny sygnał dla biznesowych negocjacji ze Wisła jest w trakcie czyszczenia i bez wpływów SKKWK i WSH
oraz patologicznego zarządu ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No ale tez bez przesady. Nawet jesli wszystko âwyczysciliâ, to chyba nie oznacza, ze nic sie nie stanie. Przeciez jako zarzad spolki odpowiadaja za nia. Gdzies te pieniadze musialy byc wyprowadzone lub jak to Stanowski wczoraj rzucil na Twitterze - wyprane. Co, powiedza, ze nie wiedza gdzie jest iles tam milionow, a prokuratora stwierdzi, ze no to w takim razie ok. Skoro nie wiecie to nie ma sprawy. Poza tym wystarczy, ze jedna osoba sypnie dla wlasnego dobra i juz cala reszta bedzie pozamiatana. A, ze to nie jest jakis wielki gang sztywniutkich gitow, to pewnie zaczna sie scigac, ktory pierwszy to zrobi. Ja tylko licze, ze nie bedzie to ta szmata. Ona musi zostac ukarana za to co zrobila. Najlepiej publicznie ukrzyzowana.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I wydawać oświadczenie że wcale nie wzięli pokazując screen z przelewami w momencie gdy przyszli po gotowke Co za różnica czy 1, 30 czy 400? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jak zagrywka pod publkę, to winny musi się znależć.
Przelewów nie ukryjesz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
To 40 tys. daje powody do przypuszczeń ,że tą kwotę mogli właśnie wziąć w gotówce jednorazowo,lub kilka razy... ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|